Şimdi Ara

Motor ehliyeti nasıl alınır, kaça patlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar motor ehliyetini ortalama kaça veriyorlar. Şimdi bildiğim kadarıyla çoğu kurs sürüş eğitimi vermiyor. Verenler kaça veriyor. Büyükşehirlerde fiyatta geçiriyorlar herhalde. a1 a2 fiyat farkı oluyor mu? Özetle kaça patlıyor?
    Ekleme: B Ehliyeti olanlarda fiyat farkı oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Yol Erken Seçim -- 17 Şubat 2017; 21:35:35 >

• 20 yıl kadar önce Google diye bir şey icat edilmişti. Yahoo, Yandex, Bing gibi türevleri de var.
  • a1 sadece 125 cc altı motorları kullanabilir. genelde scooter tarzı küçük motorlar. a2 al.

ben geçen sadece kursa ders+kagıtlar+sınavlar falan 1340 vermiştim. extra olarak sanırım ehliyet alırken polis kurumuna zorunlu bağış falanda vardı ama ne kadar tutmuştu bilmiyorum, elinde b varsa yazılı sınava girmezsin 120 lira sanırım az vermiş olursun.
    tahminen minimum 1500 ü gözden çıkar

plaka+ruhsat 400 e patlıyor. 2. el alırsan plaka değiştirmene gerek yok tabi.

motor kullanmak son 3 senede maalesef çok zorlaştı. motorun kendisinden çok gideri var. ilk motorun ve büyükşehirde isen 1000 liraya sigorta bulursan kendini şanslı say. yaşın 18-20 falan ise sigorta 2000 lirayı bulur.

doların artması ile ekipmanlar da pahalandı maalesef. kask, mont olmazsa olmaz. bi ton para. bunları düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 18 Şubat 2017; 20:46:52 >
  • Bir yere sordum 1000 lira dedi. Koşarak uzaklaştım. Herhalde vazgeçicem motor işinden.
  • A2 için başvurdum. 400 TL sürücü kursuna, 280 TL de vergi. B ehliyetim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

A2 için başvurdum. 400 TL sürücü kursuna, 280 TL de vergi. B ehliyetim var.

Nerden aldın hocam hemen adres ver yıkalım orayı.
  • Siirtte hocam ilk önce 600 lira dedi ama biraz sıkıştırınca 400 liraya indi. B ehliyetimi de oradan almıştım. Yani şu an 400+280 olarak görünüyor. İnşallah ekstra bir şey çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsessive* -- 24 Şubat 2017; 21:31:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    geçen yıl açıldı
    Bu araç alınır mı ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batıda herşey 2 katı fiyatı anasını satim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

A2 için başvurdum. 400 TL sürücü kursuna, 280 TL de vergi. B ehliyetim var.

Senle daha önce karşılaşsaydık keşke. 2 katı fiyata kursa yazıldım ben.
  • B Ehliyeti olan birisi almıştı çevremde 750 Tl para ödemişti kurs+ emniyet vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

B Ehliyeti olan birisi almıştı çevremde 750 Tl para ödemişti kurs+ emniyet vs.

Nerden almış? Bizim burda bütün kurslar aralarında anlaşmış 950 lira kurs fiyatı veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

B Ehliyeti olan birisi almıştı çevremde 750 Tl para ödemişti kurs+ emniyet vs.

Nerden almış? Bizim burda bütün kurslar aralarında anlaşmış 950 lira kurs fiyatı veriyorlar.

Kırşehir hocam bende 780 Tlye aldım. B ehliyetim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen kursun inisiyatifinde, ben nakit 500 liraya a2 ehliyeti için anlaştım, 282 lira da emniyetteki işler. bu arada yeni ehliyet işini de aradan çıkarmış olacağız

nakit para cebinizde giderseniz eliniz çok güçlü olur, telefonda 750 lira dedikleri yere 500 ödeyip çıktım :)

taksitti, senetti, kredi kartıydı karıştırmadan sıcak parayla gidebiliyorsanız gidin arkadaşlar, piyasa sıcak paraya muhtaç şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

tamamen kursun inisiyatifinde, ben nakit 500 liraya a2 ehliyeti için anlaştım, 282 lira da emniyetteki işler. bu arada yeni ehliyet işini de aradan çıkarmış olacağız

nakit para cebinizde giderseniz eliniz çok güçlü olur, telefonda 750 lira dedikleri yere 500 ödeyip çıktım :)

taksitti, senetti, kredi kartıydı karıştırmadan sıcak parayla gidebiliyorsanız gidin arkadaşlar, piyasa sıcak paraya muhtaç şuan

Şehir neresi, muhtemelen küçük bir şehir o yüzden fiyat inmiştir.
  • En güzeli her köşebaşında bulunan bir kaç sürücü kursuna gidip sorman alacak. Hepsi birbirinden fark edebiliyor. En düşüğüne yazıl gitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.