Bildirim
Motor Antibakteriyel Temizliği Ne İşe Yarar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
klimaya yapmış olabilir sormak lazım -
Kaç para kesmiş ? -
50 TL civarıydı. -
araç içi mevcut bakteri vs. leri yokeden ve oluşumunu engelleyen bi temizlik. ama etkisi çok uzun değil. yinede senede 1 falan yaptırılsa fena olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J. Seinfeld -- 15 Haziran 2013; 17:57:37 > -
Servisler para tırtıklamak için ne yapacaklarını şaşırdılar artık.
Benim 19.000 km'de aracıma da Carbon Clean işlemi yapıp faturaya kilitlediler.
Açıkçası bu işlemin para yolmak dışında bir amacı olmadığını düşünüyorum.
Servislerin zorunlu bakımlar dışında bu tip ücrete tabi işlemleri sormadan yapmaları kabul edilir bir şey değil.
Yukarda bahsettiğim Carbon Clean yüzünden servisi şikayet etmiştim ben mesela. -
Eğer yanlışım yoksa antibakteriyel temizlik klimanın hava kanallarına yapılıyor, tek avantajıysa klimadan koku gelmemesi. -
mutlaka bir şeyler yapmışlardır , ama önemli bir şey değildir. amaç liste dolu gözüksün -
kusura bakmasınlar ama bi moka yaramaz...Açıp motorumu yalıyacaksın ki antibakteriyel muhabbeti yapıyorlar....Fan yollarına yada polen filtresi oraya yapsalar hadi anlarım.Söğüşden başka bişey değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X