Şimdi Ara

MotoGP 13 pc kapatıyor, yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar, acemi donanım haberci olarak aranızdayım, umarım derdime derman olabilirsiniz.

Sorunum şu

Birkaç gün önce ismini vermediğim bir siteden MotoGP13 oyununu indirdim. Kurulum ve crack esnasında hiçbir sorun yaşamadım. Hatta ve hatta oynarken de problemim yoktu, ta ki oyunda lig atlayana kadar.
    Bileceğiniz üzere (bilmeyenler için de) oyun içinde 3 lig sistemi var. Bunlar Moto3 Moto2 ve MotoGP. Oyun içindeki detaylarını lanse etmeyeceğim.
    3 ve 2. ligi atladıktan sonra GP ligine geldim ve sorunum başladı. Fasulyenin faydaları.
    Oyunu yaklaşık olarak 15 dakika oynadıktan sonra ufak bir kasma yaşadıktan hemen sonra bilgisayarım anında kapanmaya başladı. Bu 1,2,3 değil belki 10 defa geldi başıma. Başlarda bu sıkıntı yoktu. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ek Bilgi: Başka hiçbir oyunda böyle bir sorun yaşamıyorum. Örnekleri: (F1 2013, League Of Legends, PES 2013 ve daha nicesinde)

Sistem özelliklerim;

ATI HD Radeon 4800 crossfire 4600 ile dual 512-512 olmak üzere 1GB ekran kartı
    Intel Core i7 920 işlemci
    Corsair 8 GB tek port ram ve ek olarak 2 GB Kingstone (Toplamda 10)

Dipnot: Mavi ekran hatası almıyorum, kasamda donanımsal problemde ses çıkaran sistemim var o da ötmüyor maalesef. Direk kapanıyor bilgisayar.

Şimdiden tekrar tekrar teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

• Sfenc S kullanıcısına yanıt
    sanırım donanımsal bir sorun var servise götürmelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.