Şimdi Ara

motocross ile off-road arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bunu düşünüyorum.kawasakinin avrupa sitesinde ikiside var ama türk sitesinde sadece motoceross var yardım ederseniz sevinirim.off roadlar daha ucuz.

• motocross yarış için offroad dağ bayırda gezmek için olabilir mi?
  • bende pek bilmiyorum bilenlerden sabırsızlık ile cevap bekliyorum.
  • Bilmiyorumda düşünürsek, off road toz toprakta sürmek içindir rampalardan atlamak için değil, cross daha sağlamdır atlamalar için falan ayarlanmıştır..
  • crosscular nerdesiniz aydınlık getirin şu soruya bende merak ettim
    genelde off road kelimesini atv lerde kullanılıyordu sanırım
  • Cross motorlar yarışta kullanılmak için genelde 125cc civarı olurlar yani düşük ccli.

Offroad motorlarda(hard enduro diye de geçebilir)bunların büyük hali 400cclik fln bunlarda genelde yarışlarda kullanılır ama motocross gibi belli bir pist yok,dakar gibi düşünün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

Cross motorlar yarışta kullanılmak için genelde 125cc civarı olurlar yani düşük ccli.

Offroad motorlarda(hard enduro diye de geçebilir)bunların büyük hali 400cclik fln bunlarda genelde yarışlarda kullanılır ama motocross gibi belli bir pist yok,dakar gibi düşünün.

125 cc mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Off Road lar trafiğe çıkamıyordur diye düşünüyorum. Yani plaka olmuyor.

Tabi bunun yanında gösterge, sinyal ve far aksamında farklılıklar vardır bence
  • OffRoad makineler ruhsat için gerekli donanıma sahip olmayan sadece profesyonel spor amaçlı üretilmiş makinelerdir.

Düşük cc'li ve yüksek güç sağlayan 2T motorları vardır. Bunun sebebi hafif olması gerekliliğidir.

Cross makineler ise normal kullanıcıların alıp ister şehirde, ister toprakta dağda tepede kullanmaları için üretilmiş makinelerdir. Plaka-Ruhsatları mevcuttur. Genelde 4T olurlar.
  • o zaman ben off road alayım nede olsa 2t
  • Endurolarda bildiğim kadarıyla ruhsat falan var..Off roadlarda plakanın olmadığını biliyorum ama..Çünkü arazi taşıtı , yeterli donanımı yokmuş trafiğe çıkabilmek için..
    Crosslarda yarışlar kullanılanlar herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarryBlade -- 24 Temmuz 2008; 20:28:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.