Şimdi Ara

Moto Z ve Z Play resmen Türkiye’de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyat gerçekten pahalı alan çıkmaz pek bu fiyatla girerse.
    Desktop: AMD A10 7870K // Cooler Master Hyper 212 // MSI A88X-G45 GAMING // 4x4GB G-Skill RipjawsX 2133 MHZ // 250 GB SAMSUNG 960 EVO //3 TB WD RED HDD // Cooler Master HAF 912 Basic // Seasonic M12 II 620W // INTEL AX210 WIFI6E AX Adapter *---* Media: AMD A6 7400K // MSI A88XI AC(v2 bios mod)// 2x8GB Kingston HyperX Fury White 1866 MHZ //500 GB WD Scorpio Black// Dark Modern 150 Watt Mini-ITX
  • Fiyatlar çok yüksek, net alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet neler yapıyo sen çirkin ötesi bi cihaz getiriyosun seneye tasarımda daha da iyi cihazlar gelince leş ötesi bir alet olacak verdiğin kamyonla paraya yanacaksın ikinci elde para etmeyecek falan filan geçiniz o paraya çok daha iyi alternatifleri var

• siz gidin donanim fakiri toplama iphonelerinize bunlarin iki kati para verin mutlu olun kardesim

• Acaba kimin fikriydi sırf incelik uğruna kamerayı çıkıntılı yapıp kulaklık girişi koymamak?

• Beyler şimdi cihaz kamera çıkıntısı dışında mükemmele yakın görünüyor ben çok beğendim tasarımını müthiş ince ve çok klas görünüyor. Fakat fiyat kısmı biraz sıkıntılı 2500 tl bence yüksek olmuş 2199 tl gibi bir fiyattan çıksaydı ilk alanlardan biri olabilirdim. 2500 tl seviyelerinde çok ciddi rakipleri var s7, iphone 6s, htc 10, sony xz gibi. Mesela Lg G5 2000 tl seviyelerinde satılıyor. Sonuç olarak herhalde ocak sonu gibi fiyatlar kampanya ile 2200 tl seviyesine iner diye düşünüyorum ama o saatten sonra alınır mı yoksa mart-nisan a kadar bekletip yeni cihazları görmek mi gerekir ?

• Kendimizi düşünüp aldığımız için değil, 2.el satışı düşünüp telefon aldığımızdan ve motorola ülkemizde tutulmayacağından güzel ama 2.el telefonculara göre değil diyip kestirip atabilirim. Pazar payı %1 olsun yeter Moto. :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.