Bildirim
Motivasyon Videoları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Greg plitt in de süper bir motivasyon konuşması tavsiye ederim youtubedan rahatlıkla izleyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sakin07
Greg plitt in de süper bir motivasyon konuşması tavsiye ederim youtubedan rahatlıkla izleyebilirsiniz
Unutmuşum onu ekledim -
Kardeşim bunları görünce motive değil demotive oldum vallaha siz nasıl motive oluyosunuz şunlara bak ya :D -
quote:
Orijinalden alıntı: firedrake1907
Kardeşim bunları görünce motive değil demotive oldum vallaha siz nasıl motive oluyosunuz şunlara bak ya :D
İlk defa senden duyuyorum bunu. Cılız ya da obez videoları izleyince filan mı motive oluyorsun sen de :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EnesCimen
quote:
Orijinalden alıntı: firedrake1907
Kardeşim bunları görünce motive değil demotive oldum vallaha siz nasıl motive oluyosunuz şunlara bak ya :D
İlk defa senden duyuyorum bunu. Cılız ya da obez videoları izleyince filan mı motive oluyorsun sen de :)
Before after tarzı daha etkili oluyo -
İlaçlı adamlara bakarak mı motive oluyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Pink
İlaçlı adamlara bakarak mı motive oluyorsun?
Hangileri ilaçlı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İleride ben de cekmeyi dusunuyorum.
Ne diyorsunuz bu konuda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X