Şimdi Ara

MOTİVASYON (çok önemli) LÜTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. 21 temmuzda dgs sınavına gireceğim ama bu aralar tam anlamıyla motivasyon kaybı yaşıyorum sınava 3. girişim olcak sayısalım kuvvetli değil bir tek geçen senelerden gittiğim dershaneler sayesinde matematik temelim var. Sırf sınava hazırlanmak için 2 ay evvel işi bıraktım. Böylece bütün gün evde ders çalısabileceğimi planlıyordum. Ama işler istediğim gibi gitmedi, aslında ortam müsait kendime özel odam var. Gel gelelim odama kapandığım zaman ders çalısamıyorum. Bunalıyorum dışarı köpeğimi gezdirmeye çıkıyorum geri dönüyorum hala istek yok. Odamdaki bilgisayarla internetin ilişkisini kestim facebook denen belayı dondurdum. Kafa dağıtmak için similasyon oyunu indirdim şimdide o sardı. Sorumluluklarım olmasına rağmen saatlerce başından kalkmıyorum. Bu bayağı engelliyor ama kaldıramıyorumda... Yine sabaha kadar oyun başında kaldım 05.00 gibi yatağıma geçtim. Uykuya daldığım anda belli belirsiz bir rüya gördüm. Hatırlayabildiğim kadarıyla bilgisayardan sınav sonuçlarına bakıyordum ege üniversitesini kazandığım yazıyordu beyaz ekranda. Uyandığımde büyük vicdan azabı çektim böyle giderse bu sadece rüyamda kalacaktı. Ağladım ister istemez çok büyük moral bozukluğu yaşadım arkadaşlar ister istemez. Bu konuda tecrübeli veya tecrübesiz arkadaşlar bana yardım edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 6 Şubat 2014; 22:48:14 >

• Yukarı
  • ben de bu sene gireceğim dgs'ye. ilk girişim. hala okuyorum. biraz kendinize çeki düzen vermelisiniz bence bi yerden başlamak gerek. bazı şeyler için de fedakarlık yapmak lazım

biraz kendinize söz geçirmelisiniz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

ben de bu sene gireceğim dgs'ye. ilk girişim. hala okuyorum. biraz kendinize çeki düzen vermelisiniz bence bi yerden başlamak gerek. bazı şeyler için de fedakarlık yapmak lazım

biraz kendinize söz geçirmelisiniz artık

Hangi bölüm?
  • sayısalınız zayıfsa sayısala yüklen öyle ağım şahım bi sınav değil ama bnm sana önerim bol soru çöz sınavda tek derdin süre bana kalırsa türkçe içinde kitap oku sana şöle söliyim al bi kitap bunalınca oku türkçe çalışmış olursun diğer zamanlarda da bol bol mat testi çöz Allah kolaylık versin
  • turizm ve otel işletmeciliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

sayısalınız zayıfsa sayısala yüklen öyle ağım şahım bi sınav değil ama bnm sana önerim bol soru çöz sınavda tek derdin süre bana kalırsa türkçe içinde kitap oku sana şöle söliyim al bi kitap bunalınca oku türkçe çalışmış olursun diğer zamanlarda da bol bol mat testi çöz Allah kolaylık versin

Hocam bir müddet oturuyorum soru çözmek için 10 dk dayanabiliyorum anca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesele zaten ders çalışmaya dayanmakta. yoksa kimse isteyerek ders çalışmıyor :D. sık biraz dişini.
  • Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

sayısalınız zayıfsa sayısala yüklen öyle ağım şahım bi sınav değil ama bnm sana önerim bol soru çöz sınavda tek derdin süre bana kalırsa türkçe içinde kitap oku sana şöle söliyim al bi kitap bunalınca oku türkçe çalışmış olursun diğer zamanlarda da bol bol mat testi çöz Allah kolaylık versin

Hocam bir müddet oturuyorum soru çözmek için 10 dk dayanabiliyorum anca

dayan dayan hacı valla durumlar kötü kendin için
  • Beni kafayı sıyırma noktasına getirmişti bu konu.İş yok okul yok evdesin ve 7/24 sınava hazırlanman gerektiğini hissediyosun.Birde aileden çevreden "bu son şansın" gibisinden şeyler söylenince normal bi sınav olmanın çok çok ötesine geçen bi sınav süreci oluyor.İşin en acı tarafı da kendini tanıyosun, yaparsın kazanırsın biliyosun ama içimden gelmiyor diye bi hastalığa yakalanmışsın dermanı nedir bilmiyosun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.