Şimdi Ara

Motek Pratik Mop Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
15.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu açıp açmama arası gidip geldim ama herkes bilgilensin diye açtım.

Bu ürünün müdavili parexi gördüm 70 tl idi carrefour da.
    Annem öylesine aldı çokta memnun fiyatı da 30 35 tl civarı. 33 e kendine aldı.
    35 liraya 1 yedek başlıklı aldı bugün hediye halama.

Bence sıcak fırsat firma ile alakam yok :) Gittigidiyora baktım 33 e satanlar var ama kargo bedava değil. Elden bulma imkanınız vardır semt avmlerinde vs.
    Ürün ne diye merak ederseniz

dönerek kendi suyunu

Başlıklarda 5 tl gibi bir ücretmiş sanırım. Aklınızda olsun böyle bir ürün alacaksanız bu fiyata bu marka bulunuyor. İhtiyacı olanlara duyrulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 19 Mart 2013; 23:05:37 >

• Bahsedilen ürünü kullanmadım; ama bu genel olarak vileda tarzındaki ürünlere nedense başlık kısmının bir çeşit bezden olmasından dolayı senelerce alışamadım, geçende migrostan linkteki ürünü aldım 32 tl'ye ; ama gerçekten çok memnunum.Toz, kir ne varsa mıknatıs gibi çekiyor, kullanma bittikten sonra 1 hafta geçse bile üstünde kuruyup sertleşmiyor başlık kısmı.İhtiyacı olan varsa benden tavsiye...
    http://www.koctas.com.tr/product/detail/2042-4071
  • Evimister sitesinden 85 liraya Fakir Steam MOB almıştım, çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 19 Mart 2013; 21:02:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Arkadaşlar konuyu açıp açmama arası gidip geldim ama herkes bilgilensin diye açtım.

Annem öylesine aldı çokta memnun fiyatı da 30 35 tl civarı. 33 e kendine aldı.
    35 liraya 1 yedek başlıklı aldı bugün hediye halama.

Bence sıcak fırsat firma ile alakam yok :) Gittigidiyora baktım 33 e satanlar var ama kargo bedava değil. Elden bulma imkanınız vardır semt avmlerinde vs.
    Ürün ne diye merak edersenizhttp://www.youtube.com/watch?v=LqIOzJCSS3c.
     Motek Pratik Mop Seti

dönerek kendi suyunu

Başlıklarda 5 tl gibi bir ücretmiş sanırım. Aklınızda olsun böyle bir ürün alacaksanız bu fiyata bu marka bulunuyor. İhtiyacı olanlara duyrulur.

hocam ben link göremedim. nerden aldınız ?

Pordon internet linki yokmuş sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 19 Mart 2013; 23:00:52 >

• tercih meselesi ama ben size PAREX TWİSTER TEMİZLİK SETİni öneririm. kirli bezi temizlerken de dönme sistemi var ayrıca sap kısmı metal ve sağlam.
  • semt avmden alındı Kartal-cevizlide. Araştırdım internetede var.
    celebix bende onu diyorum bununkide parex gibi parex 70 lira iken bu 30 35 tl. Sapı demir. Parexle aynılar.
    Örnek bir satıcı 33 tl.
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/motek-magic-pratik-mop-seti-yuksek-devirli-sikma-79056214

Ben kargo parası vermenizi tavsiye etmiyorum. Araştırın büyük ihtimal bulursunuz semt satıcılarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Evimister sitesinden 85 liraya Fakir Steam MOB almıştım, çok iyi

hazne 450ml su alıyormuş,bu su ile kaç m2 alan temizlenebilir ve su haznesine özel dezenfektan koyulursa kullanımda herhangi bir değişiklik olur mu sence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Evimister sitesinden 85 liraya Fakir Steam MOB almıştım, çok iyi

Bende aynen 85 TL ye almıştım.. Zaten son alışverişlerimiz onlar oldu sanırım.. Son incir ağacını onunla diktik, firma sizlere ömür oldu...
  • Vileda easy aldim malum siteden (sf) hic para vermedim :-) yanlis hatirlamiyorsam belki 4,90 tl kargo parasi vermis olabilirim urun fiyati 79 tl suan

Bende bir tane daha ariyorum anneme alicam uygun fiyata bulan olursa link versin ltfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar konuyu açıp açmama arası gidip geldim ama herkes bilgilensin diye açtım.

hocam müdavil ne demek. muadil demek istediniz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

hocam müdavil ne demek. muadil demek istediniz galiba

Aynen kardeşim ingilizce eğitim yüzünden Türkçeyi unuttum 5 senede :) oluyor arada hatalar.
  • Geçen hafta içinde Fantom markasının silgeç ürününü aldım diğerlerinde farklı olarak hem ayak hem kol gücüyle sulu ve kuru santrifüj yapabiliyorsunuz. alt kısmında su boşlaltma tıpası ve gövdeye ekli deterjan pompası ayrıca santrifüj kısmının paslanmaz çelikten olması artısı fiyatı 75-80 Tl arasında değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzAras

Bahsedilen ürünü kullanmadım; ama bu genel olarak vileda tarzındaki ürünlere nedense başlık kısmının bir çeşit bezden olmasından dolayı senelerce alışamadım, geçende migrostan linkteki ürünü aldım 32 tl'ye ; ama gerçekten çok memnunum.Toz, kir ne varsa mıknatıs gibi çekiyor, kullanma bittikten sonra 1 hafta geçse bile üstünde kuruyup sertleşmiyor başlık kısmı.İhtiyacı olan varsa benden tavsiye...
    http://www.koctas.com.tr/product/detail/2042-4071

internette gördüğüm bütün yorumlarının olumlu olması üzerine aynısını A101den 10liraya almıştım başlığınında tanesinide 5liraya satıyorlardı 2tane kalmıştı onlarıda satın almıştım ellerinde kalmış sanırım cidden mükemmel bir ürün süpürmeden silmek içinde ideal normal paspasla silinen yerleri birde bununla silince gördükki normal paspas çok fazla kalıntı bırakıyor. Cam, duvar vs rahatça silinebiliyor çok sıradışı ürün bende tavsiye edebilirim

• parex alın, kalitelidir, ben ankara'da makromarketten 49TL'e almıştım kapmanyadan.
  • geçen sene bim'e gelmişti. 20 tl falandı herhalde. gayet kaliteli ürün
  • Arkadaşlar bende dün Hepsiburada dan aldım. Daha ürün gönderilmedi. Belki birilerinin işine yarayabilir. Fiyat 35 tl + MOB hediyeli.

Pepsi koduyla kargo bedava oluyor...

http://www.hepsiburada.com/liste/yeni-model-microfiber-pedalsiz-sihirli-temizlik-seti-mob-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=zyremct1035&categoryId=28001541

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 27 Mart 2013; 13:17:04 >
  • bu tür temizlik setlerinden değişik isimlerde piyasada mevcut acaba malzeme ve kullanım kalitesi üründen ürünede değişiyormu bilemiyorum
    hangisi daha kullanışlı olur önerisi olan varmıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

geçen sene bim'e gelmişti. 20 tl falandı herhalde. gayet kaliteli ürün

bence de olması gereken fiyat bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.