invisible
=> Motek Pratik Mop Seti
(19.03.2013 20:09:47)
Arkadaşlar konuyu açıp açmama arası gidip geldim ama herkes bilgilensin diye açtım.
Bu ürünün müdavili parexi gördüm 70 tl idi carrefour da.
Annem öylesine aldı çokta memnun fiyatı da 30 35 tl civarı. 33 e kendine aldı.
35 liraya 1 yedek başlıklı aldı bugün hediye halama.
Bence sıcak fırsat firma ile alakam yok :) Gittigidiyora baktım 33 e satanlar var ama kargo bedava değil. Elden bulma imkanınız vardır semt avmlerinde vs.
Ürün ne diye merak ederseniz
dönerek kendi suyunu
Başlıklarda 5 tl gibi bir ücretmiş sanırım. Aklınızda olsun böyle bir ürün alacaksanız bu fiyata bu marka bulunuyor. İhtiyacı olanlara duyrulur.
ForzAras
=> Motek Pratik Mop Seti
(19.03.2013 20:44:12)
Bahsedilen ürünü kullanmadım; ama bu genel olarak vileda tarzındaki ürünlere nedense başlık kısmının bir çeşit bezden olmasından dolayı senelerce alışamadım, geçende migrostan linkteki ürünü aldım 32 tl'ye ; ama gerçekten çok memnunum.Toz, kir ne varsa mıknatıs gibi çekiyor, kullanma bittikten sonra 1 hafta geçse bile üstünde kuruyup sertleşmiyor başlık kısmı.İhtiyacı olan varsa benden tavsiye...
http://www.koctas.com.tr/product/detail/2042-4071
TuVNeRa
=> Motek Pratik Mop Seti
(19.03.2013 21:02:21)
Evimister sitesinden 85 liraya Fakir Steam MOB almıştım, çok iyi
cetera
=> Motek Pratik Mop Seti
(19.03.2013 22:33:50)
quote:
Orijinalden alıntı: invisible Arkadaşlar konuyu açıp açmama arası gidip geldim ama herkes bilgilensin diye açtım. Bu ürünün müdavili parexi gördüm 70 tl idi carrefour da. Annem öylesine aldı çokta memnun fiyatı da 30 35 tl civarı. 33 e kendine aldı. 35 liraya 1 yedek başlıklı aldı bugün hediye halama. Bence sıcak fırsat firma ile alakam yok :) Gittigidiyora baktım 33 e satanlar var ama kargo bedava değil. Elden bulma imkanınız vardır semt avmlerinde vs. Ürün ne diye merak edersenizhttp://www.youtube.com/watch?v=LqIOzJCSS3c. < Resime gitmek için tıklayın > dönerek kendi suyunu Başlıklarda 5 tl gibi bir ücretmiş sanırım. Aklınızda olsun böyle bir ürün alacaksanız bu fiyata bu marka bulunuyor. İhtiyacı olanlara duyrulur. |
hocam ben link göremedim. nerden aldınız ?
Pordon internet linki yokmuş sanırım...
celebix
=> Motek Pratik Mop Seti
(19.03.2013 22:55:14)
tercih meselesi ama ben size PAREX TWİSTER TEMİZLİK SETİni öneririm. kirli bezi temizlerken de dönme sistemi var ayrıca sap kısmı metal ve sağlam.
invisible
=> Motek Pratik Mop Seti
(19.03.2013 23:04:22)
Sê7êN SKY
=> Motek Pratik Mop Seti
(19.03.2013 23:22:19)
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa Evimister sitesinden 85 liraya Fakir Steam MOB almıştım, çok iyi |
hazne 450ml su alıyormuş,bu su ile kaç m2 alan temizlenebilir ve su haznesine özel dezenfektan koyulursa kullanımda herhangi bir değişiklik olur mu sence
Bipper
=> Motek Pratik Mop Seti
(20.03.2013 00:09:19)
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa Evimister sitesinden 85 liraya Fakir Steam MOB almıştım, çok iyi |
Bende aynen 85 TL ye almıştım.. Zaten son alışverişlerimiz onlar oldu sanırım.. Son incir ağacını onunla diktik, firma sizlere ömür oldu...
ES-ESKIZILCIK
=> Motek Pratik Mop Seti
(25.03.2013 11:22:06)
Vileda easy aldim malum siteden (sf) hic para vermedim :-) yanlis hatirlamiyorsam belki 4,90 tl kargo parasi vermis olabilirim urun fiyati 79 tl suan
Bende bir tane daha ariyorum anneme alicam uygun fiyata bulan olursa link versin ltfen
yedikeresekiz
=> Motek Pratik Mop Seti
(25.03.2013 11:53:28)
quote:
Orijinalden alıntı: invisible Arkadaşlar konuyu açıp açmama arası gidip geldim ama herkes bilgilensin diye açtım. Bu ürünün müdavili parexi gördüm 70 tl idi carrefour da. |
hocam müdavil ne demek. muadil demek istediniz galiba
invisible
=> Motek Pratik Mop Seti
(25.03.2013 12:03:23)
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz quote:
Orijinalden alıntı: invisible Arkadaşlar konuyu açıp açmama arası gidip geldim ama herkes bilgilensin diye açtım. Bu ürünün müdavili parexi gördüm 70 tl idi carrefour da. | hocam müdavil ne demek. muadil demek istediniz galiba |
Aynen kardeşim ingilizce eğitim yüzünden Türkçeyi unuttum 5 senede :) oluyor arada hatalar.
galata25
=> Motek Pratik Mop Seti
(25.03.2013 12:26:17)
Geçen hafta içinde Fantom markasının silgeç ürününü aldım diğerlerinde farklı olarak hem ayak hem kol gücüyle sulu ve kuru santrifüj yapabiliyorsunuz. alt kısmında su boşlaltma tıpası ve gövdeye ekli deterjan pompası ayrıca santrifüj kısmının paslanmaz çelikten olması artısı fiyatı 75-80 Tl arasında değişiyor.
fx1018
=> Motek Pratik Mop Seti
(25.03.2013 12:47:02)
quote:
Orijinalden alıntı: ForzAras Bahsedilen ürünü kullanmadım; ama bu genel olarak vileda tarzındaki ürünlere nedense başlık kısmının bir çeşit bezden olmasından dolayı senelerce alışamadım, geçende migrostan linkteki ürünü aldım 32 tl'ye ; ama gerçekten çok memnunum.Toz, kir ne varsa mıknatıs gibi çekiyor, kullanma bittikten sonra 1 hafta geçse bile üstünde kuruyup sertleşmiyor başlık kısmı.İhtiyacı olan varsa benden tavsiye... http://www.koctas.com.tr/product/detail/2042-4071 |
internette gördüğüm bütün yorumlarının olumlu olması üzerine aynısını A101den 10liraya almıştım başlığınında tanesinide 5liraya satıyorlardı 2tane kalmıştı onlarıda satın almıştım ellerinde kalmış sanırım cidden mükemmel bir ürün süpürmeden silmek içinde ideal normal paspasla silinen yerleri birde bununla silince gördükki normal paspas çok fazla kalıntı bırakıyor. Cam, duvar vs rahatça silinebiliyor çok sıradışı ürün bende tavsiye edebilirim
ac83ac
=> Motek Pratik Mop Seti
(25.03.2013 12:54:04)
parex alın, kalitelidir, ben ankara'da makromarketten 49TL'e almıştım kapmanyadan.
kicgine
=> Motek Pratik Mop Seti
(26.03.2013 21:57:06)
geçen sene bim'e gelmişti. 20 tl falandı herhalde. gayet kaliteli ürün
cetera
=> Motek Pratik Mop Seti
(27.03.2013 13:17:13)
nedim@tm
=> Motek Pratik Mop Seti
(27.03.2013 13:39:06)
bu tür temizlik setlerinden değişik isimlerde piyasada mevcut acaba malzeme ve kullanım kalitesi üründen ürünede değişiyormu bilemiyorum
hangisi daha kullanışlı olur önerisi olan varmıdır acaba
mahmut716
=> Motek Pratik Mop Seti
(27.03.2013 14:48:42)
quote:
Orijinalden alıntı: kicgine geçen sene bim'e gelmişti. 20 tl falandı herhalde. gayet kaliteli ürün |
bence de olması gereken fiyat bu