Şimdi Ara

MOST WANTED POLİS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadaşlar bu oyunda polislerden bıktım

10-15 dakika kovalamacanın sanunda salak bi polis arabası yüzünden bütün emek gidiyor

okada adamla yarışıyom yeniyorum ama bi polisle başedemiyorum

yokmu bu polislerden kurtulmanın yolu

• Var HIZ ve fizik
  • dostum bence oyundaki en zevkli yan polisleri atlatmakkkk... arabana güvendin mi sorun yoook bence sen arabayı değiştiiiir belli ki polislere karşı yetersiiiiz
  • valla demin de benim yaklaşık 250 lik kaçma gitti işin yoksa yeniden başla
  • ya bu arada MPH yi KM nası yapacaz arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

ya bu arada MPH yi KM nası yapacaz arkadaşlar?

selamlar...
    options/game play den ayarlaya bilirsin
  • ya dostum, sen kaçıncı adamdasın? sen o polisleri Razo ya gelmeden önce ve BMW yi alıp kaçmaya başlarken göreceksin 3günde bitirdim ben sadce BMW ile polislerden kaçma işini....

işin sırrını vereyimmi?

1-) haritayı screen yap, yazıcından cıktısını al monitörünn yanına koy ki zırt pırt haritada yer bakma. kağıda bastığın haritada saklanacak yerleri işaretle ve kendine bir yol seç... çok süper saklanacak şaşırtacak yerler var...

2-) seçtiğin arabanın hızlanması çok iyi olmalı ve hızlanırken kaymamalı... bu önemli!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    most wanted junkman parçalar ???
    16 yıl önce açıldı
    NFS underground 2 Drift
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw

iki oyunu aynı anda götürüyorum

birinde 2. kademedeyim murcialego ve carrera gt ile yarışıyorum

diğerinde 3.aşamadayım ondada carera gt ile yarışıyorum

arabadan yana sorunum yok

takip işide kolay ama zınk diye bi virajda karşıma çıkan dikenli polisleden bıktım

yada yandan kaçmak isteyince dikine duran polis arabalarından kurtulamıyorsun

zaten arkada 10 tane araba var

sadece kovalayanlar orsa sorun değil

benim asıl sorunum yolu kesenler yüzünden 15-20 dak kovalamacalar hüsranla bitiyor

sinir hastası olacam yada masayı kıracam bu gidişle
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw

takip işide kolay ama zınk diye bi virajda karşıma çıkan dikenli polisleden bıktım

benim asıl sorunum yolu kesenler yüzünden 15-20 dak kovalamacalar hüsranla bitiyor

aynı problemi ben de yaşıyorum demin 15 dakikalık kovalamaca gitti tüm görevler bitti ama 1750000 bounty de çöpe gitti...

• Bende aynı sorunu yaşadım 8 900 000 bounty de oyuna devam etmemeye karar verdim...Arkadaşın dediği gibi bir anda karşına çıkıyorlar hele hele birde level 4 uyarı açıldı mı adamlarda corvette oluveriyo..birde karayolu devriyesi cipler var helikopter var efendim yol tuzakları var..karşından bodoslamasına gelen koca cipler var..Eeeeeeeeee dedim açık sölim geçemedim ama bi 15 kere denemişimdir..Birde razor u geçtikten sonra level 5 uyarı açılıyor işte o zaman şenlik yani oyunrazor u geçince bitmiyo sonrasında şehrin bütün polislerini leve5 uyarı altında ekmen gerek..Polis balosunda bile bu kadar polis göremezsiniz emin olun :)))
  • benim kaçtığım yol kırmızı ile çizdim paint'le ama idare eder
    sarı olan yeri biliyosunuz golf sahası kaybolmak için oldukça ideal bir yer
    editt:aha yükledim valla resimi
     MOST WANTED POLİS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 29 Ekim 2006; 20:13:55 >
  • ya oluyo bazen öyle sinir oluyom 10dk o kadar puan alıyom 1 tane jip yüzünden takılıyom herşey gidiyo
  • yokmu bunu yaması felan yaw

herşey için varda
  • arkadaşlar bölümde zorlanan varise save dosyasını buraya eklesin,ben o bölümü sizin yerinize geçerim,sonra tekrar buraya eklerim....
  •  MOST WANTED POLİS

Buda benimki yeşil olan yerde 2 adet tuzak var 2 sinide kırıp geçin.O koca yeşil nokta da malum saklanma yeri

@süpürman
    Biraz (ç)alıntı oldu senden kusura bakma
  • quote:

yaw

Dostum seni çok iyi anlıyorum çünkü beni anlatmışsın ama sabırlı ol, sakin olursan zekice şeyler aklına geliyor. bak önce o beyaz polisler çıkmıştır 2.adamda? arkanda 5tane bırak son sürat devam et. ve golflü yola sap, o arabalar orda kayıyor, golf sahasından ormanlık bi yere sapacaksın, orda bi tuzak ve sklanacağım klübe var. o yola sapnca arkandakiler yetişemiyor çünkü oralar camurlu ve hemen event oluyorsun sonra cooldown olman içinde o klübeye gir inan süper bi yer... kapanlı polislerden kaçman için oyunu ezberle dikkat ettiysen hem aynı yere kapan kurarlar... işte bilgisayar aklı bu kadar ona görede tedbirini al bu arada hzın 100km altındayken kapanlar işlemiyor buda 2.sır sana :) ama 200km hızındayken fren yapnca olmuyr uzaktan yavaşla 100ün altında gecebiliyorsun kapanlardan ama biraz rsikli çünkü arkanda arabalar sana doğru hızla geliyorlar :)

• quote:

yokmu bunu yaması felan yaw

herşey için varda

bak yamayla uğraşma kendi emeğinle gecince süper oluyor. gerci 2 bölüm için ben bi arkadastan yardım istedim, o geldi bana gecti polis görevini. sende bi dostunu çağır gecsin ama son bmw ile yapılan görevi sen gec. manyak bi duygu. o köprüden atlayıp arkandan polisler köprüden aşağıya ucup, kaşıya gecemiyorlar ya... orası süper işte! orada yavaş çekimle arkanda, sana bakan, çaresiz polisleri görmek süper :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2e3a -- 31 Ekim 2006; 1:19:05 >
  • yavaş geçince lastiklerin patlamadığına eminsin dimi

sanki patlıyo gibi aklımda kaldı

bi deneyeyim ama

bide golflü dediğin yeri anlayamadım

ben ok dar hızlı kaçıyomki ne haritaya nede çevreme bakabiliyom

boş bulduğum yere dalıyom

bormalde araba kullanırkende çevreme hiç bakmam
  • yaw valla soğuıdum oyundan

2. kademedeyim ve elim gitmiyo şu polisler yüzünden

akşam yine bakayım bi dedim ama

ne olduysa anında 6. kademeye çıktı ihlallaerim

iyice sıktı valla

bitiremiyecem bu oyunu
  • En zevklisi polisten kaçmak bence. Carbon'da o kadar zor değil polisten kaçmak ama Most Wanted zevkli yani .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.