Şimdi Ara

Need for speed: most wanted Polis olma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Need for speed: most wanted'de Polis olma varmış ? yani sadece arabası değil. arabasıyla görev falan ? Böyle birşey var mı acaba ?

• hot pursuit te var,mw da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaması falan yok mudur ya çok istiyordum polisle görev yapmayı :(
  • yok,nfs hot pursuit 2010 u yükle işte guzel oyundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramim 1. oyun 1,5 istiyor. ekran kartıda shader 3 diyor ve bende shader 2 var. vertex shader 0 bende. oyun 3 falan istiyorsa o zaman çalıştırmaz. kaldırır mı :D ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

ramim 1. oyun 1,5 istiyor. ekran kartıda shader 3 diyor ve bende shader 2 var. vertex shader 0 bende. oyun 3 falan istiyorsa o zaman çalıştırmaz. kaldırır mı :D ?

benim eski pc'de ram 0,5 ti yani 512 MB. yani seninkinin yarısı ve rahat rahat kaldırıyordu yenisi 8GB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

ramim 1. oyun 1,5 istiyor. ekran kartıda shader 3 diyor ve bende shader 2 var. vertex shader 0 bende. oyun 3 falan istiyorsa o zaman çalıştırmaz. kaldırır mı :D ?

benim eski pc'de ram 0,5 ti yani 512 MB. yani seninkinin yarısı ve rahat rahat kaldırıyordu yenisi 8GB.

ekran kartından yatıyor oyun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ekran kartıma bakmadım. sende düşük ayarlarda oynayıverirsin yada 300 tl'ye bir tane yeni ekran kartı al. param var dersen benim ekran kartımı al. orta ayar bir ekran kartıdır:
    HD7850 piyasada ultra ayarda oynatmadığı oyun yoktur fiyatı 630 tl. markası SAPPHİRE. asus pahalı

• quote:

quote:

quote:

quote:

ekran kartıma bakmadım. sende düşük ayarlarda oynayıverirsin yada 300 tl'ye bir tane yeni ekran kartı al. param var dersen benim ekran kartımı al. orta ayar bir ekran kartıdır:
    HD7850 piyasada ultra ayarda oynatmadığı oyun yoktur fiyatı 630 tl. markası SAPPHİRE. asus pahalı

Düşük ayarı bırak oyunu bile açmaz benim ekran kartı. vertex shader mi ne yok ekran kartımda :D Ekran kartı almıyıcam sağol gene de :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.