Şimdi Ara

Mosso mu B'twin mi şehir bisikleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    malum yaz sezonu gelmesi bizi de ateşledi ve bisiklet almaya karar verdim. Öncelikle bilmenizi isterim ki forumda bir çok yeri okudum, İstediğim bisiklet şehir bisikleti. Samsundayım, sahil yolunda turlamak amaçlı olarak bisiklet almayı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda belki işe giderken de kullanabilirim ama kesin değil. 2 bisiklet arasında kararsız kaldım. Benim için şehir bisikletinin çamurluğu olması önemli bunu da belirteyim. Arasında kaldığım modeller ise Decathlon mağazasında satılmakta olan B'twin Original 500 ile, Mosso Legarda 1521 MSM. Biliyorum ikisi de ön maşadan amoritsörlü isteğim bu yönde: Fiyat olarak bakıldığında btwin olan 600 TL, diğeri ise pazarlık edilmemiş olan fiyatı 740 TL ve ilave olarak 50 TL'lik bir çamurluk olacak.
    Sizce hangisini tercih etmeliyim. Mosso vites ve görsel olarak daha iyi, ayrıca diğerinden tam olarak kilolarını bilmesem de bana hafif geldi. Btwin ise jel koltuklu ve fiyatı uygun. Aslında ben çamurluk ile beraber mosso olanı 700 TL'ye taksitli alabilirsem tercih ederim diye düşünüyorum. Ama markaları çok bilmediğim için kullanmaya başladıktan sonra başımı ağrıtır mı bilemiyorum.
    Evet önerisi olan?







  • Selam ne aldınız acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ne aldınız?
  • son yazdığı konulara bakılır ise golf aldı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kusura kalmayın yazamadım bunca zamandır. Yazdıklarımdan tamamen alakasız olarak carraro sportive 224 aldım. Gayet memnunum. Sürdüğüm yol genel itibar ile asfalt ya da beton yol olduğu için çok rahat. f/p ürünü diyebilirim. Tabi ben alırken 850 TL vermiştim o zamana göre iyiydi.
  • MOSSO gardaşım 6 ayda 580 kilometre yaptım birde dağ bisikleti bisikletin içine ettim genelde yağmurda fırtınada sürdüm bide genelde yokuş çıktım hem bisikleti hem kendimi zorladım şu anda tık sorun yok maşallah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MeraklıForumcu M kullanıcısına yanıt
    mosso yu ben beğenmedim. özellikle mtb leri çok rezalet birşey. BTWIN bu konuda büyük üstünlük çıkarmış. alışagelmiş bisiklet modellerinden çok daha konuşulacak modeller çıkarmış. FB gibi, HB gibi. bundan sonra çoğu marka taklit etmeye başladı ama başaramadı. BTWIN bulan olursa bence sıkıntısı olmadığı sürece şaşmasın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede vardı Btwin 5yıl kullandım sonra MOSSO'nun wildfire 29 modelini aldım şuanda çok memnunum genelde yağmurlu havalarda sürerim ama hiç sorun çıkarmadı MaşAllah
    Ben şuanda MOSSO dan memnunum eşimede aynı modelin 27,5 jantlısını aldım çok memnunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MeraklıForumcu M kullanıcısına yanıt
    benim mosso sevmememin amacı arkadaşımda olması yani kıskançlık değil, hergün biyeri bozuluyor ve acayip derecede masraf çıkartıyor. servisi de rezalet hiç ilgilenen yok. ben oyüzden oyumu bu 2 marka arasında her zaman BTWIN den yana kullanmışımdır.
  • Arkadaşınıza geçmiş olsun gardaşım ben hiç servisine veya bisikletçiye götürmem orada vereceğim parayla malzemeyi alıp kendim yaparım arkadaşınız bence ümit bisikletten iade istemeli ya da yeni ürün istemeli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MeraklıForumcu M kullanıcısına yanıt
    şehir bisikletiyle bunnyhop yapmaya çalışır 30-50 cm lik yerleden atlamaya çalışır ve bilinçsiz ön ve arka kaldırma sonucu tekerin yere iniş hızını sert şekilde yaparsa bunlar daha başlangıç bence
  • Birde şehir bisikletiyle yapıyor bunları bisiklet haklıymış demek ki. Bunları yapmak istiyorsa kendine dirt jump bisikleti almalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeraklıForumcu -- 27 Şubat 2019; 20:8:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MeraklıForumcu M kullanıcısına yanıt
    zamanında al bı MTB dedık. ben uccam dedı, ucmaktan kastı duz yol degıl buymus demekkı. gorsun belasını bosver 150 kere dedım belkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.