Şimdi Ara

MOSSAD Bu Filme Gülecek mi? (Dont’ Mess with the Zohan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam Sandler in başrolünü oynadığı “Dont’Mess with the Zohan” (Zohan’a Bulaşma), İsrail’in özel harekat timlerinin en parlak askerinden Zohan’ın yeni bir hayat kurmak ve kuaförlük yapmak için New York’a yerleşmesini anlatıyor.

Amerika’da önümüzdeki haftalarda gösterime girmesi beklenen bir komedi filmi, şimdiden sinemalarda gösterilen fragmanı ile kahkaha fırtınası koparttı.

MOSSAD Bu Filme Gülecek mi?   (Dont’ Mess with the Zohan)

Zohan’ın yeni hayat kurmak için kendini ölmüş gibi göstermesi, New York’taki Arapların Zohan’ın peşine düşmesi ve Zohan’ın kuaförlük maceraları izleyenleri kahkahalara boğuyor.

Filmin sürpriz oyuncuları arasında Mariah Carey de var. Adam Sandler filmin senaryosunu yazan ekipte de yer alıyor ve filmin yapımcıları arasında.

Zohan’ın annesine “İyi güzel de, bu savaş daha ne kadar sürecek? Ben yoruldum!” demesi, annesinin de “Eh en fazla ikibin yıl daha gidebilir, ne var ki bunda?” yanıtını vermesi İsrail’lileri kızdıracak mı bilinmez ama “Hizbullah telesekreteri” sahnesi çok tartışma yaratacak gibi…

Odatv.com

http://www.odatv.com/index.php?id=12329

Filmin fragmanı :

http://www.youtube.com/watch?v=jmMXk0bA8gk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 28 Nisan 2008; 14:13:34 >

• Adam Sandler varsa izlenir
    Adamın tipi bile gülmeme yetiyo
  • Bu ne cesaret...
    Adam Sandlere şimdiden Allahtan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyorum
  • yok bence o kadar ileri gidemezler yoksa giderler mi
  • Arkadaşlar Adam Sandler pek çok hollywood film şirketi , yönetmeni ve starı gibi ibrani asıllı.

Haberdeki başlık bence ilgi çeksin diye atılmış. Bilakis İsrail'i şirin göstermek için yapılmış bir film gibi geldi bana.
  • Filmin çekim aşamasında gereken yapılmıştır zaten eğer içinde MOSSAD varsa...
  • kesinlikle mosad zaten film daha düşünce aşamasındayken bile ;
    her şeyini biliyordur;
    Adam Sandler kaliteli bir oyuncu bakalım nasıl bir performans ortaya koymuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlahi Morluk

Arkadaşlar Adam Sandler pek çok hollywood film şirketi , yönetmeni ve starı gibi ibrani asıllı.

Haberdeki başlık bence ilgi çeksin diye atılmış. Bilakis İsrail'i şirin göstermek için yapılmış bir film gibi geldi bana.

Adam Sandler da mı Yahudi? Sektör tamamen adamların elinde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.