Şimdi Ara

Moskova'da 61. dakika kutlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spartak Moskova ile karşılaşan Fenerbahçe,
    Rus tribünlerinde bir sürprizle karşılaştı.
    Rusya'da oynanan karşılaşmada Spartak
    Moskova'yı desteklemek için tribündeki
    yerlerini alan Trabzonsporlu taraftarlar, 61.
    dakikada kutlama yaptılar.
    Fenerbahçe'yi desteklemek için birçok
    Galatasaraylı taraftar sarı lacivertlilerle
    birlikte maçı izlerken Azeri taraftarlar da
    temsilcimizi tribünden destekleyenler
    arasındaydı.
    Kaynak: DHA

Ayıptır bu yaptıkları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: frkhnnhkrf

Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında
    arasındaydı.

Ayıptır bu yaptıkları

Adamların ağır kuyruk acısı var normal görüyorum bunları artık.

• O değilde UEFA'nın Facebook sayfasına baktım bugün her paylaşılan durumun altına ''Kupa bizimdi, kupayı bize verin'' yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuberculus

O değilde UEFA'nın Facebook sayfasına baktım bugün her paylaşılan durumun altına ''Kupa bizimdi, kupayı bize verin'' yazmışlar.

• Benide onlarca yıl sonra girebildiğim şampiyonluk yarışında bi rakibim eze eze yenseydi bende öyle olurdum heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkhnnhkrf

Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında
    arasındaydı.

Ayıptır bu yaptıkları

en önde sadri şener vardır

• ne ekersen onu biçersin. ben şahsen desteklemiyorum yaptıklarını hoş bi durum olmadı. keşke yapmasalardı ama bunu ilk yapan trabzonspor taraftarı değil bunu da düşünmek lazım. geçen sene beşiktaş maçında trabzonsporlu birini görmüştüm. niye beşiktaş ı destekliyorlar da fener maçlarında fenere rakip taraftarı destekliyorlar. geçen sene aynısını fener taraftarı yaptığında kaç tane fener taraftarı çıkıp da ayıptır dedi. bu sene galatasaray ın da avrupa maçları var büyük ihtimalle o maçlarda bu tarz bişe olmayacak. ne yazık ki hiç kimse olaylara kendi açısından bakmaktan kendini alıkoyamıyor, fanatiklik herkesin kanına işlemiş. objektif olmayı biraz öğrenebilsek belki futbolumuz bu kadar vasat bi hâl almamış olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 TEMMUZ LOBİSİ GALİP GELDİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz yaparken bise yok , biz yapinca aauwwww...

• adamların 3-4 ay sonra başkanları ve bazı yöneticileri statlara giremeyecek gelmişler burda hala tarbzonspora laf atıyorlar. biride demiş ligin en ezik takımı trabzonspordur pehki ne peh ulan türkiyede adaletli bütün futbolseverler trabzonspora saygıylan bakıyolar çünkü şikecilerlen mücadele ediyo ve geri adım atmıyor.
  •  Moskova'da 61. dakika kutlaması

Fener taraftari moskova taraftarina pankart kaptirmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

adamların 3-4 ay sonra başkanları ve bazı yöneticileri statlara giremeyecek gelmişler burda hala tarbzonspora laf atıyorlar. biride demiş ligin en ezik takımı trabzonspordur pehki ne peh ulan türkiyede adaletli bütün futbolseverler trabzonspora saygıylan bakıyolar çünkü şikecilerlen mücadele ediyo ve geri adım atmıyor.

Dediklerin karar onanırsa gerçekleşecek. Bu kadar emin konuşmasan iyiydi
  • haber yalan uydurma haber
  • yılan haber
  • bu pankartı açanları desteklemenize şaşırmadım
  • abi bu trabzon taraftarınıda anlamıyorum yıllarca her gelen yönetici trabzon küçük şehir oyuncu alamıyoruz gelmiyolar bize ondan şampiyonluğa fazla oynayamıyoruz diye diye uyuttu taraftarı hatta elindeki cevherleride rakiplerine satıp durdu...Tamam hadi şike oldu felan fıstık anladımda daha önce trabzon nerdeydi 4 büyükler diyolar önceki senelerde gs şampiyon olduğunda nerdeydi bjk şampiyon olduğunda nerdeydi bursa şampiyon olduğunda nerdeydi fener şampiyon olduğunda nerdeydi hangi sıralamadaydı.. hadi hakkınıda savunmasını anlarım bir nevzede adama sorarlar son 20 senede kaçkere şampiyonluğa oynadın diye ayıptır günahtır hersene şike olduda yoksa biz şampiyonduk hersene diyolarsa orasını bilemicem artık.. Bence yönetimin artık taraftarı uyutmayı bırakıp hersene şampiyonluğa oynayan bir trabzon yaratmaya baksınlar bu sene şampiyon olmazsa seneye şampiyon olamazsa ondan sonraki senede şampiyon olamazsa trabzon için başka bahanede kalmıcak artık....

• geçen sene ts-cska moskova maçında cska yı destekleyen fenerlileride ayıplamışmıydınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Yalnız biz Spartak'ı elersek bir ihtimal bizim yerimize alınma durumu olabilir. Spartak elerse olay biter. Ramazanın sona ermesiyle hamsi sezonu açıldı tabii

Ceza falan geleceğini düşünmemek lazım artık. Zaten geçen sene katılamamış bir takımımız var.

Onun dışında şu bilgiyi çok net bir şekilde verebilirim; Olmaz ya diyelim ki ihraç işlemi oldu. Bu durumda gruplara katılacak olan takım Trabzonspor değil Spartak Moskova olur. Türkiye'den başka bir takım dahil edilmeyecek. Çok net bir biçimde söyleyebilirim bunu.

Örneğine de bakarsak eğer; Sion gruplara kaldıktan sonra ihraç işlemi gerçekleşti. Sion'un yerine gruplara Celtic dahil edildi. Celtic, Sion'un Play-Off turunda oynadığı ve Sion'un elediği rakibiydi. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafakml

bu pankartı açanları desteklemenize şaşırmadım

sırf şu pankart yüzünden 5 maç ceza alması lazım spartağın alalh belasını versin ırkçı şerefsizlerin.
  • Vay be siz yapınca birşey yok adamlar yapınca

• gittikçe kan davasına dönen bir hukukumuz oldu ts ile.. sonumuz hayır olsun..
    bu arada daha o zokora kadıköy e gelecek..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.