Şimdi Ara

Mortal Shell II (Çıktı) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
8
Favori
5.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gta'nın sipariş olayı sonrası iyice tarihler değişir. Akılları varsa duyururlar yakın tarih için. Day one oyunu direkt benim için. Yılın en iyilerinden olma potansiyeli var. Harcamazlar umarım.

IGNyoutube
    Mortal Shell 2 - Official Release Date Trailer
    https://www.youtube.com/watch?si=25GvvY1WxVQgV3Wu&v=Zd7xpEfZ_88&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 8 Temmuz 2026; 16:9:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• DarknessSeeker kullanıcısına yanıt

35 dolardan gelmiş

Mortal Shell II (Çıktı) [PC ANA KONU]

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Önerilenin üstünde olmuş biraz fiyat ama yapacak bir şey yok. Ana fiyatı 50. Beta çok iyiydi. Deluxe aldım bekliyoruz. Tarih seçimi çok makul. Ay sonu Halo, sonra Beast sonra Mortal sonra Plague Tale.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 8 Temmuz 2026; 17:43:52 >
  • DarknessSeeker kullanıcısına yanıt

Ben de Deluxe sürümünü sipariş verdim hocam. Kötü çıkması zor gibi görünüyor. Demo genel olarak çok beğenilmiş. Ben henüz denemedim, şimdi indirip deneyeceğim.

• Bu oyun ilgimi çekti ama ilk oyunu hiç beğenmemiştim. Tekrar bir şans verip bunun da demosunu oynamayı düşünüyorum. Fiyatı güzel bence. Resonance ile aynı fiyatlandırma gayet yeterli. İkisinden birini alacak olursam tabi ki Mortal Shell 2'yi alırım, diğerini game passten oynar geçerim.

• Soulslike olarak en son Wuchang oynamış ama bitirememiştim. Bu yapım kombat, dizayn ve ambiyans olarak epey farklı duruyor. Estetiği de hoşuma gitti. Böyle H.R. Giger-vari hafif biyomekanik ama dark medieval fantasy olarak. Sanki rahmetli Giger ile cehennemde yeni bir Dark Souls/Bloodborne oyunu için iş birliği yapmışlar. Mortal Shell II (Çıktı) [PC ANA KONU] Fiyat da gayet iyi bence.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Wuchang sağlam oyun bence. Ama epey farklılar. Ton, atmosfer, bölüm tasarımı, combat hepsi farklı. Bu oyunun (beta yorumum) kendine has tarzı var gibi. Bilim kurgu havası da veriyor aslında öyle olmasa da. Beta şu an Steam'de %92. Betadaki kalite tüm oyunda mevcutsa çok sağlam bir soulslike geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 8 Temmuz 2026; 21:38:3 >

İlkini oynamadım ben. Ama ilkini sevmeyen birçok kişinin olumlu yorumlarını gördüm tüm sorunlar çözülmüş diye. Steam önerisi 23 dolar ama geneli üstünde yapıyor. Onlar da öyle yapmış. 30 da olabilirmiş ama olsun. 6 saat oynadım ben betayı.

Wuchang'ta bitirme hevesimi kıran sonradan öğrendiğim kadarıyla questline'ların kırılıp kötü sona mahkum olmam ve bir güncellemeyle oyunun biraz tahrif edilmesi oldu. Yoksa sonlarına kadar ilerledim. Muhtemelen ilerlemem cloud save olarak duruyordur.

Bu oyun da radarıma gitti. Çıktıktan sonra birkaç gün daha olgun endgame Steam yorumları için bekleyip alıp almamaya karar veririm. Muhtemelen gireceğim ama Wuchang gibi biraz sıkıntılı çıksa bile.

Bu arada canım Wuchang çekti. Mortal Shell II (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Wuchang'in teknik sorunları vardı epey düzelttiler ama vakit aldı. Beta'nın başında oynadım epey temizdi bu oyun şaşırmıştım hatta 1.0 çıkan oyunlar daha sorunlu diye. Birkaç patch aldı beta'da. Buglar ve qol işleri için. Ağustos'a kadar daha da temiz olacaktır. Beta da devam ediyor. Temiz çıkar diye umuyorum. Bu arada oyun en güzel görünen UE5 oyunlarından olabilir. Çok bir bütçeleri olduğunu da sanmıyorum. Kendi halinde bir AA oyun stüdyosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 8 Temmuz 2026; 21:54:22 >

Bakalım hocam önce Beast sonra arkasından bu ön siparişler şişti iyice sırada bir sürü oyun var :) Phantom da bir ön siparişe açılsa daha da GTA 6 ya kadar oyun almam :)

İlk oyun demo gibi bir şeydi 3 4 boss 2 3 mekan 3 4 silah ona göre moob düşman 4 6 saatte bitiyordu oyun komple gene de atmosferi güzeldi oyunun acaba bu oyunun çapı ne kadar büyük ilk oyuna yakın bir şey ise yazık olur.

Beta'da 8 boss vardı.

Güzel o zaman piyasa 2 yıldır güzel souls oyunu görmüyor iyi çıkarsa sağlam sükse yapar Eylül ayında bir boşluğa düşecem vakit olarak Dawnwalker Onimusha ya da bu hangisi iyi olursa.

Fast travel biraz can sıkıcıydı. Bloodborne gibi önce hub'a git sonra oradan fast travel yap sistemi vardı. Oyunda ilerleyince normal fast travel açılacakmış.

Beta kolay bulunduğu için zorluk için çalışma yapmışlar. Fark edilir şekilde daha zor olacakmış.

Night Mode diye bir zorluk bulunacakmış. Ekstra zorluk isteyenler için. Ama aynı zamanda oyunun atmosferini de değiştiriyormuş adı gibi.

Oyunu kolaylaştıracak bir item bulunuyormuş. Fakat bazı achievementları kapatacakmış. %100 istiyorsanız açmayacaksınız.

Ortalama oyun süresi 30-40 saat. %100 için 60.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 14 Ağustos 2026; 22:38:5 >
  • Twitter'da oyun ile ilgili bir sekans karşıma çıktı. Oyuncu bir bölgeye giriyor ve kendisine süpürge ile babuşkalar(Nineler) saldırıyor.Mortal Shell II (Çıktı) [PC ANA KONU] Son zamanlarda gördüğüm en özgün NPC'lerden.Mortal Shell II (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.