Şimdi Ara

Mortal Shell II (Çıktı) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
8
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Daha ağır bir Eredrim build isteyenler için şahane bir build, maks'landığında Eredrim'i resmen boss'a çeviriyor ve oynaması bayağı da eğlenceli; eğer düşmanları sarsan ve fırlatan boss bir karakterle oynamak istiyorsanız muhakkak deneyin:

Mortal Shell II (Çıktı) [PC ANA KONU]

Veteran's Battle Axe'ı fırlatınca bomba gibi patlıyor ve ayrıca boss'lar dahil düşmanları senden uzağa itiyor. Axe ile koşarak ağır saldırı yapınca düşmanları gene uzağa fırlatıp alan hasarı veriyor. Ondan sonra baltayla koşarak yamulan düşmanlara dalabilir ya da kalan resolve ile Eredrim'in shoulder bash veya etheral diaposon kabuk güçleriyle düşmanı daha da sarsabilirsiniz. Baltayla vurmaya başladığınızda zaten çoğu düşman tutuşuyor ve bir kere tutuştular mı oldukları yerde panik içerisinde kilitlenip kalıyorlar ve kilitlenen düşmanı baltayla yarmanız an meselesi haline geliyor.

Verdiğim diğer tarstone'lar opsiyonel ama onlar da hep kritik hasarı, stagger vs arttıran ofansif tarstone'lar ve çoğu saldırınızı inanılmaz yıkıcı hale getiriyorlar. Normalde size oyunun başlangıcında veya dayanıksız kabuklarda tek atan birçok dayanıklı düşmana canları hala %50-60 doluyken bile patlayan balta fırlatarak veya koşarak ağır saldırı yaparak tek atabilirsiniz zira kritik hasar gibi ilave bonuslar devreye girince yarattığınız yıkım katlanmakta.

Gerçekten bu oyunun güzelliği ve build'larının farklılığı biraz zaman harcayınca ortaya çıkmakta, başlangıçta ağır veya hafif silahlar aynıymış hatta ağır silahlar gereksizmiş gibi hissettirebilir ama doğru build gelişimiyle oyun üstünde çalışılmış karakterini iyicene veriyor. Ağır silahlar hafif silahlara göre farkını ortaya koymaya başlıyor. Sadece diğer Souls-like'larda olduğu gibi biraz sabır ve efor lazım. Özellikle Tarstone'ları geliştirmek çok önemli. Doğru/sinerjik gelişimin ödülü ve keyfi büyük.

Bu build mesela Genessa veya Tiel'de o kadar iyi çalışmayabilir. Hatta onlar açısından gereksiz olabilir. Ama gayet tanky bir shock unit gibi kabuk/karakter olan Eredrim'le çok yıkıcı/uyumlu.

Karakterin "seni yerinden sarsmaya geldim" temasına çok uymakta. Mortal Shell II (Çıktı) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Oyunu bitirdim gezmedik etmedik yer kalmadı lakin 167 yumurta da kaldım. Acaba girmedik mağara mı kaldı diye dolanıp duruyorum. Neyi eksik yapmış olabilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Benzer durumu bende yaşamıştım. Kulelerin içinde corroption temizlemediğim bir yer kalmıştı ondan oyun sonuna gelememiştim. Kulelere bakıp??? Var mı bir bakın isterseniz varsa ordan da yumurta almak gerekecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.