Eline sağlık harika olmuş çok faydalı ama berbat oynuyorum şu komboları ezberlemem lazım kombosuz oynuyorum resmen
ps3 lazm direk olmazmı ya biride onu yapsa süper olur :P
Baya güzel hazırlanmış, teşekkürler.
Dostum harikasın eline emeğine sağlık.
breaker tam olarak nasıl yapılıyor? birde 2vs 2 oynarken 2. dövüşçü arada vur kaç yapıyo o nasıl yapılıyor?
Stage Fatalıty zor yav 2 kere şans eseri yaptım birdaha yapamadım, bide 2.fatalıtyler story modda ilerledikçe mi açılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
Stage Fatalıty zor yav 2 kere şans eseri yaptım birdaha yapamadım, bide 2.fatalıtyler story modda ilerledikçe mi açılıyor
Krypt dan açılıyor
Eline sağlık usta.
Yalnız jax in 2.fatalitysi yanlış yazılmış. Sweep olacak mesafe.
live da azımı burnumu dağıttılar ya oynayamıyorum :D normal arkadaşlara karşı fln güzel oynuyorum amatorce tabi ama, başka insanlarla oynamayorum ne yapmalıyım tavsiyeleriniz önerileriniz neler ?
online da the game season is no longer available diye hata çıkıyor oyuna girerken ya da king of the hill e 5-6 adam girince.Sövmediğim saymadığım şey kalmadı yok mu bunun bir çaresi internet bağlantım 2mbit
Süper ötesi bir rehber olmuş, elinize sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: CBA
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
Krypt dan açılıyor
Saolasın hocam
quote:
Orijinalden alıntı: profxxx
online da the game season is no longer available diye hata çıkıyor oyuna girerken ya da king of the hill e 5-6 adam girince.Sövmediğim saymadığım şey kalmadı yok mu bunun bir çaresi internet bağlantım 2mbit
O hatayı ben de alıyorum ara ara. Daha oyuna girmeden bile verdiği oluyor. Karşı taraf kaçıyor diyorlar o hata için ama sanki oyun düşüyor gibi geliyor bana.
o trophy yada achivementlerin hepsi arcade ladderda olması lazım değilmi player versus playerda yapsak olmaz heralde ?
stage fatalityler açılıyomu yoksa burdan bakaramı yapcaz bide hangilerinde var stage fatality bildilklerimiz dışında mesela pit,dead pool,tren,araba biliyoruz ama forest ta varmı acaba