Şimdi Ara

Mortal Kombat Rehber [Tüm hareketler, Gizli karakterler ve Krypt tam Liste] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
11
Favori
302.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler stage fatality açılıyomu yoksa açmadan yapabiliyomuyuz buradn bakıp
  • direk yapabilirsin
  • Gizli karakterleri nasıl açıyoruz ?
  • emeklerine sağlık güzel paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkonick

Gizli karakterleri nasıl açıyoruz ?

Story modu bitirmen gerekiyor.
  • Eline sağlık harika olmuş çok faydalı ama berbat oynuyorum şu komboları ezberlemem lazım kombosuz oynuyorum resmen
  • ps3 lazm direk olmazmı ya biride onu yapsa süper olur :P
  • Baya güzel hazırlanmış, teşekkürler.
  • Dostum harikasın eline emeğine sağlık.
  • breaker tam olarak nasıl yapılıyor? birde 2vs 2 oynarken 2. dövüşçü arada vur kaç yapıyo o nasıl yapılıyor?
  • Stage Fatalıty zor yav 2 kere şans eseri yaptım birdaha yapamadım, bide 2.fatalıtyler story modda ilerledikçe mi açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Stage Fatalıty zor yav 2 kere şans eseri yaptım birdaha yapamadım, bide 2.fatalıtyler story modda ilerledikçe mi açılıyor

Krypt dan açılıyor
  • Eline sağlık usta.

Yalnız jax in 2.fatalitysi yanlış yazılmış. Sweep olacak mesafe.
  • live da azımı burnumu dağıttılar ya oynayamıyorum :D normal arkadaşlara karşı fln güzel oynuyorum amatorce tabi ama, başka insanlarla oynamayorum ne yapmalıyım tavsiyeleriniz önerileriniz neler ?
  • online da the game season is no longer available diye hata çıkıyor oyuna girerken ya da king of the hill e 5-6 adam girince.Sövmediğim saymadığım şey kalmadı yok mu bunun bir çaresi internet bağlantım 2mbit
  • Süper ötesi bir rehber olmuş, elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBA

quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Stage Fatalıty zor yav 2 kere şans eseri yaptım birdaha yapamadım, bide 2.fatalıtyler story modda ilerledikçe mi açılıyor

Krypt dan açılıyor

Saolasın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

online da the game season is no longer available diye hata çıkıyor oyuna girerken ya da king of the hill e 5-6 adam girince.Sövmediğim saymadığım şey kalmadı yok mu bunun bir çaresi internet bağlantım 2mbit

O hatayı ben de alıyorum ara ara. Daha oyuna girmeden bile verdiği oluyor. Karşı taraf kaçıyor diyorlar o hata için ama sanki oyun düşüyor gibi geliyor bana.
  • o trophy yada achivementlerin hepsi arcade ladderda olması lazım değilmi player versus playerda yapsak olmaz heralde ?
  • stage fatalityler açılıyomu yoksa burdan bakaramı yapcaz bide hangilerinde var stage fatality bildilklerimiz dışında mesela pit,dead pool,tren,araba biliyoruz ama forest ta varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.