Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MİLLET SAAT 9 DA TÜRKİYE KANALINDA Bİ ONLİNE ATALIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Biraz geç kaldık MK9 için fakat ben de mk'ya gönül vermiş biriyim ve mk9'a da bayıldım :)

Favoriniz kim beyler ?

Ermac ve Smoke favorilerim . Özellikle Ermac çok iyi bence .

Ermac çok üstün biraz kısılması lazım bence, çekim gücüne ayar şart Scorpion falan hikaye Ermac yanında

Ermac neysede smoke çok fena yaa. Adama bazı hareketlerinde blok bile alınamıyor.. çok rahat adam açabilen, iyi oynayanını neredeyse yenilmez yapan bir karakter

Oynanışı zor smoke'un

Evet oynanışı zor ama çok iyi oynayanını yenmek çok daha zor

• patch ten sonra lag fazla olmuyor ama yinede 10 maçta 1 kere oluyor ;)
    en büyük sorun şu an için, hata vermesi oyunun hem donuyor hemde 1 maçı yapınca hata veriyor yada rakip ile oyuna başlamadan direk hata veriyor adma seçerken..

sinir bozucu oluyor bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellious22

patch ten sonra lag fazla olmuyor ama yinede 10 maçta 1 kere oluyor ;)
    en büyük sorun şu an için, hata vermesi oyunun hem donuyor hemde 1 maçı yapınca hata veriyor yada rakip ile oyuna başlamadan direk hata veriyor adma seçerken..

sinir bozucu oluyor bazen

sırf bu yüzden açmıyorum oyunu. sinirlerim oynuyo.
  • şu session hatası yüzünden oyundan soğudum yapara verip oyun alıyoruz online oynamak için oynayamıyoruz şaka gibi
  • kryptteki şu zoekeni ne yapacağız? Sırf bu aptal şeyin yüzünden krypte giremiyorum.
  • Geçen gün arkadaş ile 2 dövüşelim dedik bi giremedik dövüşçüleri seçiyoruz map doluyor de senkronize hatası veriyo valla girdiğimize pişman olduk
  • Oyunda millenanın 3.kostümünü alınca hata veriyor, bugün arkadaşla 20 den fazla denedik, 3.kostümü aldığımda hata verdi almadığımda hata vermedi Arkadaş bi gösteremedim kostümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 5 Temmuz 2011; 0:25:22 >
  • Ya beyler bende DLC kod var onu nerde kullancağım birde ben hala online pass işini yapamadım ama onlinea sorunsuzca girebiliyorum nasıl olcak cahilliğime verin
  • Liveda da session hatasi veriyor ve direk disconnect yaziyor. Oyunlardan hic kacmama ragmen 6 disconnectim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Ya beyler bende DLC kod var onu nerde kullancağım birde ben hala online pass işini yapamadım ama onlinea sorunsuzca girebiliyorum nasıl olcak cahilliğime verin

Online girişte zorunlu değil sanırım kod
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Ya beyler bende DLC kod var onu nerde kullancağım birde ben hala online pass işini yapamadım ama onlinea sorunsuzca girebiliyorum nasıl olcak cahilliğime verin

Online girişte zorunlu değil sanırım kod

o zaman kod ne işe yarıyor
  • zorunluda bendede istemiyor
  • Bu akşam 9-10 gibi turkiye odası kurup toplanalım mı beyler, ne dersiniz? Güzel bir king of hill yaparız
  • orada olacağım
  • quote:

Bu akşam 9-10 gibi turkiye odası kurup toplanalım mı beyler, ne dersiniz? Güzel bir king of hill yaparız

9 da başlayalım
  • tamamdır arkadaşlar 3 kişi olduk bile, yokmu arttıran:D. saat 9 da 00TURKIYE kanalı
  • quote:

tamamdır arkadaşlar 3 kişi olduk bile, yokmu arttıran:D. saat 9 da 00TURKIYE kanalı

valla şöle bi oynayalım ya
  • beyler maşallahınız var. Çok dehşete kapılıyorum dövüşürken
  • ya şu season bilmem ne hatası düzeltilse keşke
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.