Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Beyler kumlu bölüme arkaya cyrax gelmiş bu ultimate deki gibi kumlara gömülü hali, klasik kostümü ile.

o zaten yokmuydu hocam

http://www.youtube.com/watch?v=gu766i7BJp8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Beyler kumlu bölüme arkaya cyrax gelmiş bu ultimate deki gibi kumlara gömülü hali, klasik kostümü ile.

Oyun çıktığından beri vardı kumlar içinde Cyrax ama UMK3 gibi direk bölümde göremiyoruz. Bölümün sol tarafında arkada kalıyor Cyrax. Yani yeri çok saçma olmuş oyunda. Direk görülmüyor. :/
  • Oyunu ilk aldığımda baktım yoktu arkada. En diplere kadar bakmıştım. Hatta neden yoktu demiştim. Belkide dikkattimden kaçmıştır.

Ama klasik kostümlemi vardı ? Oyun başından klasik kostümle olsa nette haberleri dolaşırdı gibi.

Sanırım arada çıkıyor olsa gerek.

Kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: capriccio

sezon pass ne yavv cahil kaldık :D

XBOX360'a özel mevzular. Bilmesende olur.

git o başlıkta yaz arkadaş.
  • quote:

quote:

affliction saol...Ama tahminime göre seninde bilmediğin mevzular var bilmesende olur ;)
  • paso dayak yiyorum yaa
  • ılk defa bugun bı onlınea gırıyım dedım ama oyun cok yavas calısıyor bende onlıne oynayınca, yaptıgım hareketler 1 sn gecıkmelı oluyor, mısal garda basıyorum 1 sn sonra algılıyor, boyle oluncada dayak yemem kacınılmaz tabı, butun çömezlerden dayak yedım bu normal bıseymı, degılse nasıl duzeltebılırım? kafayı yıcem
  • Bence son karakter Cyborg Smoke olabilir, bir hack ile oyunun içinden çıkarmışlar. Klasik ninja skini ile cyborg skini var. Normal Smoke gibi hareket ediyor ama Scorpionun teleportu ve Spear'ı var.

• türkiye kanalını kuruyorum gelin online
  • Dün ilk defa playstation network ile online MK attım. Sonunda oyunum geldi ve gelir gelmez bir dalayım dedim

İyi oynayan arkadaşlarımız var gerçekten. yalnız hep aynı karakteri alarak sonsuz duvar kombosuna giren arkadaşlarımızda var, bu şekilde oynamaktan gerçekten keyif alıyorlarsa onlara söyleyecek birşey bulamıyorum, oyunda zevk filan kalmıyor, çoğunda gamepad i bıraktım artık kazanmak bu kadar önemliyse kazansın bari diye.. 1 ay boyunca Xbox live den oynadım kesinlikle duvar ve noob olaylarıyla bu kadar çok karşılaşmadım.Nese iyi oynayan ve gerçekten keyifli maçlar çıkarttığımız oyuncu arladaşlarımız çogunlukta gibi, o arkadaşlarada ayrıca selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 2 Temmuz 2011; 10:38:01 >

• öle oynayanları direk ignore et
  • Herkes öyle oynuyor bu oyunu, sırf bu yüzden bıraktım insanda zevk bırakmıyorlar.

Karakterlerin dengesizliği en büyük sorun, bu dengesiz karakterlere birde spammer oyuncular eklenince, saçma sapan bir oyun ortaya çıkıyor.

Hiçbir dövüş oyunu bu kadar dengesiz değil, bu kadar karakter güçleri arasında fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 2 Temmuz 2011; 14:04:40 >
  • quote:

quote:

quote:

affliction saol...Ama tahminime göre seninde bilmediğin mevzular var bilmesende olur ;)

Oldu.

• ılk defa bugun bı onlınea gırıyım dedım ama oyun cok yavas calısıyor bende onlıne oynayınca, yaptıgım hareketler 1 sn gecıkmelı oluyor, mısal garda basıyorum 1 sn sonra algılıyor, boyle oluncada dayak yemem kacınılmaz tabı, butun çömezlerden dayak yedım bu normal bıseymı, degılse nasıl duzeltebılırım? kafayı yıcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

öle oynayanları direk ignore et

Aynen kardeş direk ignore
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Dün ilk defa playstation network ile online MK attım. Sonunda oyunum geldi ve gelir gelmez bir dalayım dedim

İyi oynayan arkadaşlarımız var gerçekten. yalnız hep aynı karakteri alarak sonsuz duvar kombosuna giren arkadaşlarımızda var, bu şekilde oynamaktan gerçekten keyif alıyorlarsa onlara söyleyecek birşey bulamıyorum, oyunda zevk filan kalmıyor, çoğunda gamepad i bıraktım artık kazanmak bu kadar önemliyse kazansın bari diye.. 1 ay boyunca Xbox live den oynadım kesinlikle duvar ve noob olaylarıyla bu kadar çok karşılaşmadım.Nese iyi oynayan ve gerçekten keyifli maçlar çıkarttığımız oyuncu arladaşlarımız çogunlukta gibi, o arkadaşlarada ayrıca selamlar

Live'da da var duvara sıkıştırıp hep aynı hareketi yapanlar, kaçamıyorsunda.

• Affliction, oranında çivisi çıkmış o zaman kardeş:). ben en son 20 gün önce bıraktım live ı, o zamanlar yoktu. Noob cü takımı vardı azınlık olarak o kadar
  • Beni biri köşede Noob Saibot ile sıkıştırıp çapraz gölge atmaya başladı devamlı. İnanın kaçılmıyorda. Yere düşmeden havada yiyorsunuz hareketi. Yemin ederim bu ne lan dedim. Olmaz olsun böyle oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delifirtinaa

ılk defa bugun bı onlınea gırıyım dedım ama oyun cok yavas calısıyor bende onlıne oynayınca, yaptıgım hareketler 1 sn gecıkmelı oluyor, mısal garda basıyorum 1 sn sonra algılıyor, boyle oluncada dayak yemem kacınılmaz tabı, butun çömezlerden dayak yedım bu normal bıseymı, degılse nasıl duzeltebılırım? kafayı yıcem

cvp vercek yokmu arkadaslar? sızde oyun akıcımı?
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.