Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fujin de gelicek sanirim kratos lami bitirince raiden ile gozukuyorlardi
  • ben TAVEN 'ı istiyorum.
  • fujin taven tanya mk

serisinin en saçma karakterleri
  • Yahu tanya'nın geleceğini ben daha oyunun çıktığı gün dedim, sallayan olmadı, şimdi herkes tanya gelecek diyor

Şahsen fujin ve frost u istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 6 Temmuz 2011; 22:28:34 >
  • Şimdi Klasik kostüm paketi ve Skarlet, Kenshi karakterlerini alıyorum.

Ücretleri ortaklardan bekliyorum. Hesap numaramı atacağım birazdan pm olarak.

06/07/11 SONY ONLINE SERVICES INTERNET GB - 10.05 TL
    06/07/11 SONY ONLINE SERVICES INTERNET GB - 1.61 TL

Toplam 31.6 TL gitti. 31.6 / 5 = 6.32 TL kişi başı düşen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 6 Temmuz 2011; 22:57:46 >
  • Tamamdır yarın hesapda para Sen psn den yada pm den atarsın abi psn ni, bu kullanıcıda sabit değilmi, çıkan tüm mk dlc lerini alırız.
  • Ortaklık kapandı mı ? Kapanmadıysa dahil olmak isterim..
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 7 Temmuz 2011; 8:42:49 >
  • arkadaşlar bu 2 dlc karakter ve kıyafetleri satın almak isteyen kişi/grup yokmu? Bir organizasyon yapalımda benim gibi almak isteyenler için bu şekilde ucuzdan alalım.
  • Kenshi :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hareket Listesi

Spirit Charge - Geri, İleri
    Rising Karma - Aşağı, Geri
    Tele Fury - Geri , İleri
    Blade Reflect - Aşağı, Geri (Tüm büyüleri geri çevirir)
    Telekinetic Slash - Aşağı, Geri (Close)
    Aşağı, İleri (Medium)
    Aşağı, Geri, İleri (Far)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kombolar

,, (H,H,H)
    ,, (H,H,H)
    ,, (H,H,H)
    ,,geri (H,H,M)
    ,,ileri (H,H,L)
    ileri ,,geri (H,H,H)
    ileri ,,geri (H,H,M)
    ileri , (L,H)

• Jugle kombo atakları

******************************************************************************************************************************************************

,,geri>> geri ileri

*******************************************************************************************************************************************************

,,, >> qcb+>> 2 ileri ,,geri,>> geri ileri +

*******************************************************************************************************************************************************

,,, >>qcb+>> ,,>> qcb+

,, geri>> ,,geri>> geri ileri

ileri,,geri >> qcb+>> ,>> geri ileri

,,>>qcb+>> Xray atak

,,geri >>qcb+>> ileri ileri,>Xray atak

Fatality 1 = ***Sweep*** Yukarı - Aşağı - Yukarı - Aşağı +
    Fataliy 2 = ***Jump*** Geri - İleri - Aşağı - İleri +
    Stage = ***Close****Aşağı- İleri - Aşağı+

• Kenshi güzelde, hareketleri o kadarda etkili gibi gelmedi bana. 10 hit %30 bir kombo çıkarttım ama online oynarken latencyden dolayı yakalamakta güçlük çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemanF1

Kenshi güzelde, hareketleri o kadarda etkili gibi gelmedi bana. 10 hit %30 bir kombo çıkarttım ama online oynarken latencyden dolayı yakalamakta güçlük çekiyorum.

M,L vuruşlar ve Kılıç darbeli alan daraltan etkili stringler var. Ama özel hareket kısmında etkisiz oradan sınıfta kalıyor.

M vuruş turtle lar için, L vuruş ise ayakta koruma alanlar için ideal
  • Kenshi'nin fatality si nasıl video var mı?

Edit: Tamam buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 7 Temmuz 2011; 9:18:23 >
  • scarlet ve kenshi ikiside cop karakter ayrica frost gelmez diye dusunuyorum cunku oyunda ikitane buzcu var 3.kaldirmaz tanya ise gereksiz otesi 1 tek adam bekliyorum fujin ruzgar tanrisi bu adamdan umudum var oyuna renk getirecek.
  • Kenshi'nin babality'side baya hoş olmuş. Online'da yaptım birine.

Bu arada ne kadar çok karakter o kadar uzun ömürlü oyun diyorum. Tanya'da gelsin Fujin'de.
  • Evet oyun uzun ömürlü ve basit, ayrıca bir ustalık istemiyor lakin beceremeyende çok var. Tekken yada SF de kral adamı getir oturt oyunun başına bön bön bakabilir.
  • MK'da iş combo yapmaya bakar. Usta bir combocu çıkarsa karşınıza ne yaparsanız yapın yenemiyorsunuz hele bide comboyu x-ray ile birleştirirse gamepad'i direk bırakın içeriden bi çay alıp yenilginizi zevkle izleyin.

Ama combo yapan adamıda yenmek mümkün tabi. Oynayış stilini anladığınız adamı taktik yaparak çok rahat yenebilirsiniz tabi birazda şansınız olacak vs...
  • Yuh bee 100 sayfa olmuş ben hala oyunu almadım
    Kendimden utandım şimdi.
    Akşam iş çıkışı MEDIAMARKT taki kampanyalı 3 lü oyun setini almaya gidicem, eğer kalmamamışsa %100 bunu alıcam :D
  • Kenshi de bir eksik var. Ezik bir yanı var anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.