şu mk collection dan hala bir haber yok adamlar duyurduklarıyla kaldılar ne bir ekran görüntüsü ne bi bilgi hiç birşey yok
quote:
Orijinalden alıntı: cancan52
quote:
Orijinalden alıntı: NightGuardian
quote:
Orijinalden alıntı: cancan52 Ben oyunu çıktığı zamanlarda almıştım ps3 için D&R den kutulu olarak aldım oynuyordum kod falan olaylarını bilmiyordum trialdeymişim bugün gene girim dedim bide baktım kod istiyor aradım kutunun içinde yok! Ne yapacağımı bilemiyorum valla
Kıtapcıgın arkasına bak kodun orada yazması lazım
Kitapçığın aramadığım yeri yok kutunun içinde broşür olması gerekmiş ordaymış ama bende yok :(
Kitapçıkta değil kod kutunun içinde tek sayfa kağıt var onun arkadasında yazıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kmlyurdabak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NightGuardian
quote:
Orijinalden alıntı: cancan52 Ben oyunu çıktığı zamanlarda almıştım ps3 için D&R den kutulu olarak aldım oynuyordum kod falan olaylarını bilmiyordum trialdeymişim bugün gene girim dedim bide baktım kod istiyor aradım kutunun içinde yok! Ne yapacağımı bilemiyorum valla
Kıtapcıgın arkasına bak kodun orada yazması lazım
Kitapçığın aramadığım yeri yok kutunun içinde broşür olması gerekmiş ordaymış ama bende yok :(
Kitapçıkta değil kod kutunun içinde tek sayfa kağıt var onun arkadasında yazıyor.
İşte o kağıt yok kutuda :(
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
şu mk collection dan hala bir haber yok adamlar duyurduklarıyla kaldılar ne bir ekran görüntüsü ne bi bilgi hiç birşey yok
Evet ya karşıyakalı bende merakla bekliyorum ama hiç bir haber yok maalesef :(
quote:
Ben oyunu çıktığı zamanlarda almıştım ps3 için D&R den kutulu olarak aldım oynuyordum kod falan olaylarını bilmiyordum trialdeymişim bugün gene girim dedim bide baktım kod istiyor aradım kutunun içinde yok! Ne yapacağımı bilemiyorum valla
Arkadaşım oyunu D&R den almışşın içinden kodun çıkmaması imkansız,oyunu yasal almışsın çünkü.Sen yine de aldığın yere gidip söyle çıkmadı diye...
quote:
Orijinalden alıntı: sabirmusti
quote:
Ben oyunu çıktığı zamanlarda almıştım ps3 için D&R den kutulu olarak aldım oynuyordum kod falan olaylarını bilmiyordum trialdeymişim bugün gene girim dedim bide baktım kod istiyor aradım kutunun içinde yok! Ne yapacağımı bilemiyorum valla
Arkadaşım oyunu D&R den almışşın içinden kodun çıkmaması imkansız,oyunu yasal almışsın çünkü.Sen yine de aldığın yere gidip söyle çıkmadı diye...
Şu saatten sonra ilgileneceklerini sanmam, belirli bir süre ilgileniyorlar. Ama DR gibi bir yerden böyle bir sorun nasıl çıktı anlam veremedim kendi adıma. Jelatinli miydi oyun? Orada uyanık bir tezgahtar satarken cebe indirmesin? Ama riskli iş o kadarına cesaret edebilirler mi bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Arsenic
quote:
Orijinalden alıntı: sabirmusti
quote:
Şu saatten sonra ilgileneceklerini sanmam, belirli bir süre ilgileniyorlar. Ama DR gibi bir yerden böyle bir sorun nasıl çıktı anlam veremedim kendi adıma. Jelatinli miydi oyun? Orada uyanık bir tezgahtar satarken cebe indirmesin? Ama riskli iş o kadarına cesaret edebilirler mi bilmiyorum.
Ben elimde fatura ile her türlü alırım aga, yok öyle yağma eşşek yükü ile parayla satmayı iyi biliyorlar. Bu arada DLC işi yalan mı oldu? AE Edition u aldığım kadroda kimler vardı benim
Live'da lag kalmadı (zaten yoktu bana göre) Scarlet karakteri ile 1 online maç yaptım sonrası gelmedi. Onda da zaten Smoke'u teleport ile emmiş bir eziğe denk geldim.
PSN'de ise hiç oynamıyorum oyunu. Live'da daha çok sarıyor ama Xbox bölümünde de oyunu konuşan yok. Arada tek başıma King Of The Hill atıyorum yabancılarla.
leonheart07 kardes dun yazamadım da eger alacaksan c tesi bulusalım senın saatlw benım saat cakısıyo anca oyle olur tabii istersen.. neyse almak isteyen varsa mk9 satılık isteyene ankara içi 70 ytl ye satıyorum
millet nerde cyrax ve sector dlc si
Temmuz DLC'si Kenshi Trailer
quote:
Orijinalden alıntı: dimitradon
Temmuz DLC'si Kenshi Trailer
Obaa Kenshi sağlam olmuş gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: fantsybebişi
leonheart07 kardes dun yazamadım da eger alacaksan c tesi bulusalım senın saatlw benım saat cakısıyo anca oyle olur tabii istersen.. neyse almak isteyen varsa mk9 satılık isteyene ankara içi 70 ytl ye satıyorum
Kardeş valla ben dün senden haber bekledim, PM attım ama geri dönüş yapmayınca vazgeçtiğini düşünerek shopto dan sipariş verdim ya:(. Nese kısmet değilmiş.. shoptodan da kim bilir artık ne zamana gelir, bekle babam bekle..:S