Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani abi türkiye odası yok türk yok :) bıktım bu gavurlarla oynamaktan :D
  • anladım ben türközü tarafında oturuyom ben işten 5te cıktığım için
    anca o saat olurdu ya nasıll yapalım sen nerde oturuyon?
  • fantsybebişi,

kardeş PM attım, burada uzayacak gibi mevzu, ordan devam etsek daha iyi olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: capriccio

hani abi türkiye odası yok türk yok :) bıktım bu gavurlarla oynamaktan :D

online nasıl düzelmişmi. the game sesisson no longer avaible hatası veririyormu ardarda yapılan maçlarda.
  • online patlak mı su an?
  • online oynayanların listesi varmı? ekliyim alınca siddetli kapısmalara bende katılayım
  • Scarlett PS Store a geldi mi ???
  • şu mk collection dan hala bir haber yok adamlar duyurduklarıyla kaldılar ne bir ekran görüntüsü ne bi bilgi hiç birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan52

quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

quote:

Ben oyunu çıktığı zamanlarda almıştım ps3 için D&R den kutulu olarak aldım oynuyordum kod falan olaylarını bilmiyordum trialdeymişim bugün gene girim dedim bide baktım kod istiyor aradım kutunun içinde yok! Ne yapacağımı bilemiyorum valla

Kıtapcıgın arkasına bak kodun orada yazması lazım

Kitapçığın aramadığım yeri yok kutunun içinde broşür olması gerekmiş ordaymış ama bende yok :(

Kitapçıkta değil kod kutunun içinde tek sayfa kağıt var onun arkadasında yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

quote:

Ben oyunu çıktığı zamanlarda almıştım ps3 için D&R den kutulu olarak aldım oynuyordum kod falan olaylarını bilmiyordum trialdeymişim bugün gene girim dedim bide baktım kod istiyor aradım kutunun içinde yok! Ne yapacağımı bilemiyorum valla

Kıtapcıgın arkasına bak kodun orada yazması lazım

Kitapçığın aramadığım yeri yok kutunun içinde broşür olması gerekmiş ordaymış ama bende yok :(

Kitapçıkta değil kod kutunun içinde tek sayfa kağıt var onun arkadasında yazıyor.

İşte o kağıt yok kutuda :(

• quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

şu mk collection dan hala bir haber yok adamlar duyurduklarıyla kaldılar ne bir ekran görüntüsü ne bi bilgi hiç birşey yok

Evet ya karşıyakalı bende merakla bekliyorum ama hiç bir haber yok maalesef :(
  • quote:

Arkadaşım oyunu D&R den almışşın içinden kodun çıkmaması imkansız,oyunu yasal almışsın çünkü.Sen yine de aldığın yere gidip söyle çıkmadı diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabirmusti

quote:

Arkadaşım oyunu D&R den almışşın içinden kodun çıkmaması imkansız,oyunu yasal almışsın çünkü.Sen yine de aldığın yere gidip söyle çıkmadı diye...

Şu saatten sonra ilgileneceklerini sanmam, belirli bir süre ilgileniyorlar. Ama DR gibi bir yerden böyle bir sorun nasıl çıktı anlam veremedim kendi adıma. Jelatinli miydi oyun? Orada uyanık bir tezgahtar satarken cebe indirmesin? Ama riskli iş o kadarına cesaret edebilirler mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: sabirmusti

quote:

Şu saatten sonra ilgileneceklerini sanmam, belirli bir süre ilgileniyorlar. Ama DR gibi bir yerden böyle bir sorun nasıl çıktı anlam veremedim kendi adıma. Jelatinli miydi oyun? Orada uyanık bir tezgahtar satarken cebe indirmesin? Ama riskli iş o kadarına cesaret edebilirler mi bilmiyorum.

Ben elimde fatura ile her türlü alırım aga, yok öyle yağma eşşek yükü ile parayla satmayı iyi biliyorlar.
    Bu arada DLC işi yalan mı oldu? AE Edition u aldığım kadroda kimler vardı benim

• Live'da lag kalmadı (zaten yoktu bana göre) Scarlet karakteri ile 1 online maç yaptım sonrası gelmedi. Onda da zaten Smoke'u teleport ile emmiş bir eziğe denk geldim.

PSN'de ise hiç oynamıyorum oyunu. Live'da daha çok sarıyor ama Xbox bölümünde de oyunu konuşan yok. Arada tek başıma King Of The Hill atıyorum yabancılarla.
  • leonheart07
    kardes dun yazamadım da eger alacaksan c tesi bulusalım senın saatlw benım saat cakısıyo
    anca oyle olur tabii istersen.. neyse almak isteyen varsa mk9 satılık isteyene ankara içi 70
    ytl ye satıyorum
  • millet nerde cyrax ve sector dlc si
  • Temmuz DLC'si Kenshi Trailer

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Temmuz DLC'si Kenshi Trailer

Obaa Kenshi sağlam olmuş gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantsybebişi

leonheart07
    kardes dun yazamadım da eger alacaksan c tesi bulusalım senın saatlw benım saat cakısıyo
    anca oyle olur tabii istersen.. neyse almak isteyen varsa mk9 satılık isteyene ankara içi 70
    ytl ye satıyorum

Kardeş valla ben dün senden haber bekledim, PM attım ama geri dönüş yapmayınca vazgeçtiğini düşünerek shopto dan sipariş verdim ya:(. Nese kısmet değilmiş.. shoptodan da kim bilir artık ne zamana gelir, bekle babam bekle..:S
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.