Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Eeeee şimdi ben başlarım ama bu psn e ha.

Klasik kostum paketi 7 lira olmus, eh biz aldık 14 lira aldık, 2 katı para verdik ee nerde benim param ??? Hani aradan 2-3 ay geçip indirim olsa neyse 2 gün önce aldık bide.

usta ozaman biz 2 gün daha bekleyelim bedavaya çekeriz dlcleri.
  • quote:

Klasik kostum paketi 7 lira olmus, eh biz aldık 14 lira aldık, 2 katı para verdik ee nerde benim param ??? Hani aradan 2-3 ay geçip indirim olsa neyse 2 gün önce aldık bide.

Çok garip olmuş 2 günde :S bu arada Scarlet bu pakete dahil mi? Yoksa ayrı mı alınıyor o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Çok garip olmuş 2 günde :S bu arada Scarlet bu pakete dahil mi? Yoksa ayrı mı alınıyor o?

Yok abi scarlet falan, normal clasik pack işte ninjalarla hatunların kostümler.

Yani acayip sövüyorum aslında psn nin değil, ed boon öküzünün mallığıdır eminim. Öyle böyle kullaklarını çınlatmıyorum. Resmen 2 katına aldım yahu. Bari para iadesi yapın, scarleti bedava verin, ama nerde.

Yabancı forumlarda da millet çıldırmış resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 26 Haziran 2011; 1:12:01 >

• quote:

quote:

quote:

Yani acayip sövüyorum aslında psn nin değil, ed boon öküzünün mallığıdır eminim. Öyle böyle kullaklarını çınlatmıyorum. Resmen 2 katına aldım yahu. Bari para iadesi yapın, scarleti bedava verin, ama nerde.

Hocam benim arkadaşta daha 3 gün önce mi ne almış oda baya bi sinirli g.olsun diyelim elimizden bi iş gelmez ..

• quote:

quote:

quote:

Çok sinirlenmişsin belli oluyor seni hiç böyle görmemiştim. Haklısın valla zaten ilk duyurulduğunda da fiyat uygun olacak denmişti, 2 günde uyanıklık mı yapalım dediler nedir. Amerikadan birileri şunlara dava falan açsa da 2 katı ödeyenlere iade olsa. =)

Bana da aynısı PSN hediyelerinde oldu, elimde LBP, S. Stardust, Hustle Kings, Wipeout oyunları zaten vardı, Infamous'u ve Ratchet'ı ise dibine kadar oynayıp bitirmiştim ve satmştım, tek oynamadığım Dead Nation vardı US ve UK PSN'lerde ama verildi işte. Ben bu oyunlara o kadar para verdim ama millet beleş aldı hani bunlara sahip olanlara farklı oyun seçeneği imkanı verilseydi en azından, sırf LBP'ye zamanında 60-70tl vermiştim yani. BAzen cidden haksızlıklar oluyor böyle, firmaların işgüzarlığı işte.

• Hocam bende ps3 yeni aldım bu oyun evde duruyor.. Lcd eksik onuda halledicem inş.. Fakat siz diorsunz ya türkye odası kurdum v.b. gibi.. Ben hangi psn kayıt olmalıyım türkler en çok hangisnde blunur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasinbilgin

Hocam bende ps3 yeni aldım bu oyun evde duruyor.. Lcd eksik onuda halledicem inş.. Fakat siz diorsunz ya türkye odası kurdum v.b. gibi.. Ben hangi psn kayıt olmalıyım türkler en çok hangisnde blunur ??

Farketmez hepsiyle girersin oyunun PAL yani 2. bölge olması gerekli birtek. Ama Türkiye PSN aç nereden olduğun belli olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasinbilgin

Hocam bende ps3 yeni aldım bu oyun evde duruyor.. Lcd eksik onuda halledicem inş.. Fakat siz diorsunz ya türkye odası kurdum v.b. gibi.. Ben hangi psn kayıt olmalıyım türkler en çok hangisnde blunur ??

Farketmez hepsiyle girersin oyunun PAL yani 2. bölge olması gerekli birtek. Ama Türkiye PSN aç nereden olduğun belli olsun.

Teşekkür ediyorum hocam zack06 adlı arkadaşımız bu saatte açık mıdır ?? zack06 die yazılıyor değil mi ?
  • Açık olabilir de olmayabilir de, şu an PSN'de oyun oynuyor da olabilir belli olmaz.
  • http://www.youtube.com/watch?v=l0AZS0fimBE arkadaşlar bu videoda adam aynı kişiyle defalarca oynuyor. hiç the game seisson no longer avaible diye bir hata almıyor. acaba biz mi biryerde yanlış yapıyoruz.
  • alacak varsa 70 ytl ye satıyorum ankara lı olsun ama dediğim gibi
    kodu hiç kullanmadım valla bak :D:D ee hadi
  • Skarlet karakterine alışması zaman alacak. Garip hareketleri var hatunun. Online'da deneyim dedim tamda adamı geldi karşıma; Ezik bir Smoke'cu. (pasa teleport yapıyor şerefsiz)

Skarlet'ı güçsüz karakterlere karşı kullanmayı düşünüyorum.
  • Scarlet'in babalitysi çok ilginç olmuş
  • Arkadaşlar bir video ekliyecem fakat nasıl ekliyeceğimi bilmiyorum biri pm olarak veya konuya cevap olarak anlatabilr mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

arkadaşlar ben scarlet dlc ve costume pack dlc lerini internet üzerinden kredi kartıyla turk psn den almak istedim kredi kartı bilgilerini girdim ve işlemin sonunda (the credi card information cannot be uptaded) diye bir mesaj çıktı hata mesajı ve alamadım bunun sebebi nedir bilen varmı acaba? kredi kartım visa

bende bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

quote:

Orijinalden alıntı: cancan52
    Ben oyunu çıktığı zamanlarda almıştım ps3 için D&R den kutulu olarak aldım oynuyordum kod falan olaylarını bilmiyordum trialdeymişim bugün gene girim dedim bide baktım kod istiyor aradım kutunun içinde yok! Ne yapacağımı bilemiyorum valla

Kıtapcıgın arkasına bak kodun orada yazması lazım

Kitapçığın aramadığım yeri yok kutunun içinde broşür olması gerekmiş ordaymış ama bende yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Bugun oyunu actıgımda start tusuna bastıgımız yer varya ilk acılan ekran donuyor bende takılıyor ps3e reset atmak zorunda kalıyorum bu 4-5 kere oluyor ve sonra açıyor.Oynuyom oyunu baya kapatıyorum Bir süre sonra tekrar açılısta donuyor ekran bu baskasınada oluyor mu yoksa bendemı var bi tek neden oluyor bilen var mı :(

ben çaresini buldum onun,

oyun açılırken her yeni ekran görüntüsü gelidğinde 1-2 saniye bekleyip ondan sonra bir tuşa basın. hemen ardın ardıne basınca oyunda hata oluşuyor..
    mesela, chaosrealm yazısı gelince 1-2 saniye görüntüyü bekle sonra bir tuşa sonra dolby yazısı filan geliyor 1-2 sn bekle yine bas o şekilde takılmıyor.
    online da oyuncuyla eşleşirken tuşlara sürekli basarsan hata veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantsybebişi

alacak varsa 70 ytl ye satıyorum ankara lı olsun ama dediğim gibi
    kodu hiç kullanmadım valla bak :D:D ee hadi

Dostum PM attım, bakıp haber verirsen sevinirim
  • leonheart07 tmm kardeş satıyım onlıne kodu tabiki kullanılmamış
    alacaksan yarın saat 5 gibi fantasylandta olursan verırım ok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantsybebişi

leonheart07 tmm kardeş satıyım onlıne kodu tabiki kullanılmamış
    alacaksan yarın saat 5 gibi fantasylandta olursan verırım ok...

Kardes ben işten saat 6 bucukta çıkıyorum. Saat 7-7 bucuk arası buluşsak olurmu veya sen nerde oturuyorsun, yakınlardaysan direk geleyim yanına alıyım elden
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.