Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğrudur alırsan ctesi bulusur halederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Temmuz DLC'si Kenshi Trailer

İşte beklediğim adam

fantsybebişi,

siparişi vermeseydim niyetim senin MK yı almaktı ama dediğim gibi sen vazgeçtin sandım. Birde Ankara ps3 oyun takas bölümüne MK takaslık olarak msj atmışsın, dedim heralde oyunu takasta kullanacak,satma niyetinden vazgeçti. Sanırım bir yanlış anlamayla senin MK yı kaçırdım

• quote:

Bu adamı online'da alırlar ise oyunu bildiğin yıkarlar. Hepimize geçmiş olsun.

• HATTORİ KENZO TAM GAZ GELİİİİİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Bu adamı online'da alırlar ise oyunu bildiğin yıkarlar. Hepimize geçmiş olsun.

• Bizim tayfadan 3 kişi lazım MK cı tüm DLC leri almak için

5 Temmuz da basacağız Store dan paramız ile alacağız . Kostüm paketi + Scarlet + Kenshi

Ayrıca çıkan tüm Mortal Kombat DLC leri için şartsız şurtsuz katılacak suyunu çıkartana dek grupta kalacak bizim tayfadan 3 kişi

gruptan ayrılmak sadece Ps3 ün bozulması ile mazeret kabul edilecektir. Grup satın alımı sadece MK Dlc leri için yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 28 Haziran 2011; 10:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Bizim tayfadan 3 kişi lazım MK cı tüm DLC leri almak için

5 Temmuz da basacağız Store dan paramız ile alacağız . Kostüm paketi + Scarlet + Kenshi

Ayrıca çıkan tüm Mortal Kombat DLC leri için şartsız şurtsuz katılacak suyunu çıkartana dek grupta kalacak bizim tayfadan 3 kişi

gruptan ayrılmak sadece Ps3 ün bozulması ile mazeret kabul edilecektir. Grup satın alımı sadece MK Dlc leri için yapılacaktır.

Kardeş MK cı lazımsa beni ekle diyecem ama benim MK 5 temmuza yetişirmi bilmiyorum, shoptodan siparişi verdim bekliyorum. Şartsız şurtsuz grupta zevkle kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 28 Haziran 2011; 12:04:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Bizim tayfadan 3 kişi lazım MK cı tüm DLC leri almak için

Kardeş MK cı lazımsa beni ekle diyecem ama benim MK 5 temmuza yetişirmi bilmiyorum, shoptodan siparişi verdim bekliyorum. Şartsız şurtsuz grupta zevkle kalırım

Kusura bakma tanıdıklarıma bu öneriyi sunmam lazım öncelikle

2 kişi kaldı grup için, bizim tayfadan varsa evet bende koyu MK cıyım sonuna kadar alırız her türlü diyecekleri bekliyorum ;)

• Eyvallah kardeş
  • Arkadaşlar Temmuz Ayında gelcek Karakterler Kenshi + Rain

• Evet güzel SS ler. Bizim tayfadan son 2 ortak :) bu güzelliklerden mahrum kalmayalım.

Referans da kabul edebilirim. :)
  • 4 Yeni karakter diyor. Scarlet, Kenshi, Rain 4.kim acaba. Fujin gelse ne güzel olur yahu. Ama Tanya'da olabilir diye düşünüyorum. Shao Khan ın tahtından oyunun basında bağlı kızlardan biri Kitana diğeri Scarletti, Kitana alınca onun yerinden Mk 4 den Tanya görünüyor. Ama 4.karakter Agustos ayında gelecek miş, pffffff

Bakalım, herşeyden önce bi rain videosu geleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 28 Haziran 2011; 13:59:33 >
  • gizli karakter

chameleon

olabilir

1000 dolarlık dlc karakter
  • Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün fakat arkadaşların da dediği gibi kenshi olsun skarlet olsun çok güzel karakterler ve bunları oynamadan olmaz bende satın almak istiyorum fakat psn storeden nereye girip satın alabilirim bunu kısaca açıklayabilecek var mı ? Şimdiden teşekkürler.. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 28 Haziran 2011; 22:14:45 >
  • Yha lanet olsun sırf bu yüzden yaşımın küçük olmasından nefret ediyorum.Kredi kartım yok ve storede ki hiç bir dlcyi alamıyorum.Ya cok ilgiçn bi sey nakit param var var kartım olmadıgı için hiç bisey alamıyorum.Offff bu dlc leri alamassam kafayı yerim.Nasıl alıcam bi tavsiyesi olan varmı.Grup falan kuruyorsunuz nasıl oluyor o bende almak istiyorum ya bunları butun dlcleri :(((
  • Online sorunu kalkmadı mı ?
  • quote:

Arkadaşlar Temmuz Ayında gelcek Karakterler Kenshi + Rain

Hocam smoke klasik kostüm diyorsunuz da bu smoke un birde cyborg kostümü çıkmıcak mı herkes öle diyordu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Yha lanet olsun sırf bu yüzden yaşımın küçük olmasından nefret ediyorum.Kredi kartım yok ve storede ki hiç bir dlcyi alamıyorum.Ya cok ilgiçn bi sey nakit param var var kartım olmadıgı için hiç bisey alamıyorum.Offff bu dlc leri alamassam kafayı yerim.Nasıl alıcam bi tavsiyesi olan varmı.Grup falan kuruyorsunuz nasıl oluyor o bende almak istiyorum ya bunları butun dlcleri :(((

imzana istinaden senide aldım gruba ama tekrar edeyim bugün vardım hepsini alacağım dedikten sonra dönüşü olmayan yola giriyorsun.
    MK ya 30 adet DLC de çıksa alacağız ona göre

Bu arada kredi kartın olmasada olur ama şu var, bankamatikten kartsız işlem ile ödeme yaparsın ama öyle oluncada ekstradan 3 TL kesiyor. Her DLC yi almak istediğinde fazladan 3 TL n gidecek

Örnek : Scarlet , Kenshi , Klasik kostüm paketi toplam 28 TL. / 5 = 5.6 TL. eder sana 8.6 TL ye patlar

Not: Örnek de ki rakam sadece örnek amaçlı kesin olarak bilmiyorum tutarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 29 Haziran 2011; 8:12:00 >

• Grup tamamdır.

1. Karpuzcu
    2. Arsenic
    3. Ben
    4. A Lee
    5. Liu Kang (Kesin kararını ver. Yukarıdaki msj a göre ;) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 29 Haziran 2011; 10:56:19 >
  • organizasyonla ilgili haberlerini bekliyoruz mustafacım
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.