Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaşlar bu kapıştıgım kişi DERPLASTİC adamı bilen bilir bu arada enerji kısmını çekememişim ben soldaki oyuncuyum karıştırmayın iyi seyirler

• oyun updatetten sonra senkronizasyon hatası vermeye başladı. Yeni anladığım kadarıyla oyunda korunan kazanıyor. Ermactan şu sıralar nefret ediyorum. Ama kim seslendirdiyse çok iyi seslendirmiş
  • Daha önce verildiyse özür, konuyu takip etmiyorum. Şöyle birşey buldum. Mükemmel yapmışlar.

• DLC LER NELER ŞİMDİ
  • UK psn e daha gelmemiş sanırım DLC ler

@chessyourfigt

Tebrik ederim hocam gerçekten çok güzel oynuyorsun başarılarının devamını dilerim
  • uk gelmiş dlc ler
  • videoelar iyiymis devamini bekleriz :)
  • tesekkurler tmf ve erkah kardesim devami gelecej :)
  • Mortal Kombat DLC leri sanıyorum ki Time Exclusive, eğer şuan Xbox da Scarlet DLC si geldi ise emin olabilirim Time Exclusive hadisesine, PS Store a dün sadece klasik kıyafet unlock key i gelmiş 12 TL gibi bir fiyata
  • TÜRKİYE KANALINI AÇIYORUM GELEN GELSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Mortal Kombat DLC leri sanıyorum ki Time Exclusive, eğer şuan Xbox da Scarlet DLC si geldi ise emin olabilirim Time Exclusive hadisesine, PS Store a dün sadece klasik kıyafet unlock key i gelmiş 12 TL gibi bir fiyata

Yapalım bir kardeşlik daha, 12 lira 12 liradır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Mortal Kombat DLC leri sanıyorum ki Time Exclusive, eğer şuan Xbox da Scarlet DLC si geldi ise emin olabilirim Time Exclusive hadisesine, PS Store a dün sadece klasik kıyafet unlock key i gelmiş 12 TL gibi bir fiyata

16 hesap limitim dolmak üzere, AE edition da ki kadroyu toplayabilirsek o hesap üzerinden yapabilirizz ancak :(
  • quote:

quote:

quote:

16 hesap limitim dolmak üzere, AE edition da ki kadroyu toplayabilirsek o hesap üzerinden yapabilirizz ancak :(

O kadar hesap ne için ekli yahu :D diğerlerine aldığın hesapları da kaydetmedin değil mi? :P

AE kadrosu halledilir de ben onu senden almamıştım ki kadro dışıydım yani. :S

• AE kadrosunda ben varım bana uyar Scarlet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 24 Haziran 2011; 0:06:06 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O kadar hesap ne için ekli yahu :D diğerlerine aldığın hesapları da kaydetmedin değil mi? :P

30 PSN oyunu yüklü 4 yıl içinde alınan ortak hesaplar var. Bende o yüzden sabit grup kurdum şimdide NFS almak istiyorum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

30 PSN oyunu yüklü 4 yıl içinde alınan ortak hesaplar var. Bende o yüzden sabit grup kurdum şimdide NFS almak istiyorum :)

Hangi NFS ben de Hot Pursuit 2 alacağım oysa halledelim beraber. Gerçi PSN'de varmı bilmiyorum. İşte halledelim bu tarz şeyleri ortak grup yapıp. Zaten 3 kişi olmuştuk 5'e tamamlayalım bu DLC dahil alalım.

Mesela geçen dayanamayıp Fat Princess'i tekrar aldım bana göre PSN'in en zevkli 3-4 oyunundan birisi o oyun olmadan yapamıyorum. Bir de Magic the Gathering Duels of the PalnetWalkers 2012 aldım, hep bu plus yüzünden, ilk oyunu ücretsiz olarak US PAN'de vardı laf olsun diye çekmiştim nasıl olsa beleş, geçen bir oynayayım dedim demez olaydım o oyunu oynadığımdan beri halen başka oyuna girmiş değilim, tüm trophylerine kadar açtım ki trophylerini bilmiyordum dahi o kdar oynamaktan gereken herşeyi de yapmış bulundum online olarakta çok zevkli, daha plus bitmeden DLCleri ile birlikte alacaktım ki baktım yeni oyunu da bu ay içerisinde çıkmş sanırım beleş verilme amacı da reklamdı ve bende işe yaradı, eskisi yerine hemen yernisini satın aldım.

Yani bizim gibi sürekli PSN oyunlarına merak duyanların bir araya gelmesi iyi olur masraftan kurtarırız iki oyunu da yalnız aldım masraf oldu bana. :P

Yazmışken söyleyeyim bu bir ay plus bitmeden Magic the Gathering'i herkes denesin , herkese gitmez oyun ama severseniz müthiş keyifli, nasıl olsa beleş denemekten birşey kaybetmezsiniz. Bu sayede plus'ın ne kadar güzel birşey olduğunu farkettim tam zamanında verildi, hem eski PS3'teki save dosyalarını daha satmadan diğer makinaya online olarak atabildim hem de bu oyunla tanıştım, thanks Sony diyorum buradan. :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noname77

Arkadaşlar merhaba;

Benim bir sorunum var. Türkiye hesabımdan mk açtığım zaman; oyun açılıyor ve online sorgulama yapıyor ve oyun donuyor. makineye reset atmadan düzelmiyor. Bu sorunla karşılaşan başka oyuncular var mı ve buna ne sebep oluyor oyunu aldığım yer mk nin online sorunu bulunduğunu ve ps3 sign in olmadan oynamamı söyledi(arıza giderilinceye kadar) tüm oyunlarımda online sorunu hiçken mk da böyle bir sorun olması çok üzücü:)

Herkeste olan bir sorun bu, bugün store a gelen uyumluluk paketini yükledin mi ?

Aynı sorun bende de var ve uyumluluk paketi falan göremedim ben store da ?

• Yine bir sukunet hakim burada. :D
  • arkadaşlar şu online düzelince haber verinde online girelim.ps3 ü açalım.
  • Oyunu almaya karar verdim online'ı düzelir inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.