Demin bitirdim Challenge bölümlerini. Ulan feci kastırdı ama. İpucu almadan geçtim sonunda rahat ettim.
Darısı başınıza. ^_^
tekme mi yumruk mu vurarak yendin?
Malesef tekme yumruk yemiyor asla.
Goro'dan 3-4 adam mesafesinde uzak durucan. Yeri tepmeye başladığı an zıplayıp yanında biticen ve havaya kaldıran büyü hareketini yapıp aparkat vurucan. Devamlı böyle yapa yapa geçtim 3 Goro'yu da. Sabrı zorluyor ama değiyor valla. Tek takıldığım yer bu kısmı oldu diyebilirim. 300. görevde de taktiğim var ama geçemezsen söyleyeyim onuda sana. Şimdi söylersem bir anlamı kalmayacak. :D
Psn listesine benide kelyin arkadaşlar
PSN : JARKAMAN_79
Bu arada karakterlerin hareketlerini yazı şeklinde bulabileceğim bir yer varmı sürekli move list ıvır zıvır yapmakdan bıkdım.
Story mod bitti. Sizce DLC ile devam eder mi? PSN'e eklerseniz mayıstan sonra kapışabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Promurder
quote:
Orijinalden alıntı: Karpuzcu.
quote:
Orijinalden alıntı: 1Stoudemire1
quote:
Orijinalden alıntı: Karpuzcu.
quote:
Orijinalden alıntı: Promurder
arkadaşlar challenge tower 272 challenge 3 tane goro ile dövüşmek gerek en fazla 2 tane öldürebildim yardım ondan önceki görevde 3 tane shao kahn dı onu geçtim ilham geldi o anda herhaalde nese yardım bekliyorum gelen varsa
Kaç para istiyor geçmek için direkt para ile geç
O zaman ne anlamı kaldı
Parasıyla değilmi kardeşimmm Yahu çok sinir olursanız diyorum verin para geçin
sayılıyo mu o zaman ki?
Sayılıyor sayılıyor parayı verdikten sonra
Yine sıkıntıya giriyorum arkadaşlar.
Challenge görevlerine PS3'de de başlıyorum. Sonum hayır ola.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Yine sıkıntıya giriyorum arkadaşlar.
Challenge görevlerine PS3'de de başlıyorum. Sonum hayır ola.
Neden kendini kasıyorsun yavuz? zaten xboxda bitirmedinmi? ^_^
Trophy olayı var ondan. :D
arkadaşlar bu oyun nasıl iki kişilik oynanıyor iki kişilik seçiyorum koluda görüyor makina press start yazıyo basıyorum kol devreye girmiyor başka bir yolu mu var ?
shao kahn ne zor yav :) ya scorpionla yada ermacla geçebiliyorum . Bide scorpion tam istediğim gibi olmuş 5-7 hit yapabiliyorum
10 hit yapabildim daha 1 kere oda scorpionla bide yanlış hatırlamıyorsam kung lao ile 12 onun haricinde 7i geçemedim
arkadaşlar yardmcı olack birileri varmı acaba ?
Yahu online olmadan sıkar tabii ne kasıyorsunuz bu kadar anlamadım ki. :P Ben tower'ı bitireli 1 hafta falan oldu single herşeyi yaptım o zamandan beri oyunu açmadım. Online olmadan bir anlamı yok zaten. PSN'de 31 Mayıs'ta gelecek diyorlar değil MK9'u PS3'ü bile satabilirim fenalık geldi artık.
quote:
Orijinalden alıntı: arda_83
arkadaşlar bu oyun nasıl iki kişilik oynanıyor iki kişilik seçiyorum koluda görüyor makina press start yazıyo basıyorum kol devreye girmiyor başka bir yolu mu var ?
oyunda ana menude yukarda 1 player yazıyor oraya çıkıp onu 2 player yapman lazım oradan versus modu açıp karekter seöme yerine gelince starta basacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: uA060 10 hit yapabildim daha 1 kere oda scorpionla bide yanlış hatırlamıyorsam kung lao ile 12 onun haricinde 7i geçemedim
bende 12 hit yapmıstım galiba kombonun sonuna x-ray ıda ekledm aklı gitti adamın :D 10 hiti hangi karakterle yaptınız?
quote:
Orijinalden alıntı: highmetin
quote:
Orijinalden alıntı: uA060 10 hit yapabildim daha 1 kere oda scorpionla bide yanlış hatırlamıyorsam kung lao ile 12 onun haricinde 7i geçemedim
bende 12 hit yapmıstım galiba kombonun sonuna x-ray ıda ekledm aklı gitti adamın :D 10 hiti hangi karakterle yaptınız?
quote:
quote:
Cyber-Subzero ile yaptım ilk ve son oldu şans eseri seriye bağlamıştım , sen hangisiyle yaptın hocam?
baraka olması lazım hani bi hareketi var onun deyim yerindeyse doğruyor :) 2 kombo + doğrama + varsa x-ray
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
quote:
quote:
Cyber-Subzero ile yaptım ilk ve son oldu şans eseri seriye bağlamıştım , sen hangisiyle yaptın hocam?
Başlangıçı nasıl yaptın _? , Ex qcf mı yaptın ?
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
quote:
quote:
Başlangıçı nasıl yaptın _? , Ex qcf mı yaptın ?
Hocam tuşları ezbere bilmiyorum ama havadan vurarak indim ondan sonra tuttum gerisi geldi şans yani isteyerek o kadar yapamam
Nasıl yapıyorsunuz şu oyunlarda 10 lu komcoları TEKKEN de de acayip zor. Perfect bitiyor raund, eğer yedirilirse öyle değil mi ?
Fakat rakip size 10 lu kombo yedirdimi işte o çok fena
PSN gitmesi 300 katlı kule için büyük fırsat bence