Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Promurder

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Demin bitirdim Challenge bölümlerini. Ulan feci kastırdı ama. İpucu almadan geçtim sonunda rahat ettim.

Darısı başınıza. ^_^

tekme mi yumruk mu vurarak yendin?

Malesef tekme yumruk yemiyor asla.

Goro'dan 3-4 adam mesafesinde uzak durucan. Yeri tepmeye başladığı an zıplayıp yanında biticen ve havaya kaldıran büyü hareketini yapıp aparkat vurucan. Devamlı böyle yapa yapa geçtim 3 Goro'yu da. Sabrı zorluyor ama değiyor valla. Tek takıldığım yer bu kısmı oldu diyebilirim. 300. görevde de taktiğim var ama geçemezsen söyleyeyim onuda sana. Şimdi söylersem bir anlamı kalmayacak. :D

• Psn listesine benide kelyin arkadaşlar

PSN : JARKAMAN_79

Bu arada karakterlerin hareketlerini yazı şeklinde bulabileceğim bir yer varmı sürekli move list ıvır zıvır yapmakdan bıkdım.
  • Story mod bitti. Sizce DLC ile devam eder mi?
    PSN'e eklerseniz mayıstan sonra kapışabiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Orijinalden alıntı: 1Stoudemire1

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

arkadaşlar challenge tower 272 challenge 3 tane goro ile dövüşmek gerek en fazla 2 tane öldürebildim yardım ondan önceki görevde 3 tane shao kahn dı onu geçtim ilham geldi o anda herhaalde
    nese yardım bekliyorum gelen varsa

Kaç para istiyor geçmek için direkt para ile geç

O zaman ne anlamı kaldı

Parasıyla değilmi kardeşimmm Yahu çok sinir olursanız diyorum verin para geçin

sayılıyo mu o zaman ki?

Sayılıyor sayılıyor parayı verdikten sonra

• Yine sıkıntıya giriyorum arkadaşlar.

Challenge görevlerine PS3'de de başlıyorum. Sonum hayır ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Yine sıkıntıya giriyorum arkadaşlar.

Challenge görevlerine PS3'de de başlıyorum. Sonum hayır ola.

Neden kendini kasıyorsun yavuz? zaten xboxda bitirmedinmi? ^_^
  • Trophy olayı var ondan. :D
  • arkadaşlar bu oyun nasıl iki kişilik oynanıyor
    iki kişilik seçiyorum koluda görüyor makina press start yazıyo basıyorum kol devreye girmiyor başka bir yolu mu var ?
  • shao kahn ne zor yav :) ya scorpionla yada ermacla geçebiliyorum . Bide scorpion tam istediğim gibi olmuş 5-7 hit yapabiliyorum
  • 10 hit yapabildim daha 1 kere oda scorpionla bide yanlış hatırlamıyorsam kung lao ile 12 onun haricinde 7i geçemedim
  • arkadaşlar yardmcı olack birileri varmı acaba ?
  • Yahu online olmadan sıkar tabii ne kasıyorsunuz bu kadar anlamadım ki. :P
    Ben tower'ı bitireli 1 hafta falan oldu single herşeyi yaptım o zamandan beri oyunu açmadım.
    Online olmadan bir anlamı yok zaten. PSN'de 31 Mayıs'ta gelecek diyorlar değil MK9'u PS3'ü bile satabilirim fenalık geldi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_83

arkadaşlar bu oyun nasıl iki kişilik oynanıyor
    iki kişilik seçiyorum koluda görüyor makina press start yazıyo basıyorum kol devreye girmiyor başka bir yolu mu var ?

oyunda ana menude yukarda 1 player yazıyor oraya çıkıp onu 2 player yapman lazım oradan versus modu açıp karekter seöme yerine gelince starta basacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA060
    10 hit yapabildim daha 1 kere oda scorpionla bide yanlış hatırlamıyorsam kung lao ile 12 onun haricinde 7i geçemedim

bende 12 hit yapmıstım galiba kombonun sonuna x-ray ıda ekledm aklı gitti adamın :D 10 hiti hangi karakterle yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

quote:

10 hit yapabildim daha 1 kere oda scorpionla bide yanlış hatırlamıyorsam kung lao ile 12 onun haricinde 7i geçemedim

bende 12 hit yapmıstım galiba kombonun sonuna x-ray ıda ekledm aklı gitti adamın :D 10 hiti hangi karakterle yaptınız?
  • quote:

quote:

Cyber-Subzero ile yaptım ilk ve son oldu şans eseri seriye bağlamıştım , sen hangisiyle yaptın hocam?
  • baraka olması lazım hani bi hareketi var onun deyim yerindeyse doğruyor :) 2 kombo + doğrama + varsa x-ray
  • quote:

quote:

quote:

Cyber-Subzero ile yaptım ilk ve son oldu şans eseri seriye bağlamıştım , sen hangisiyle yaptın hocam?

Başlangıçı nasıl yaptın _?
    , Ex qcf mı yaptın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

quote:

quote:

Başlangıçı nasıl yaptın _?
    , Ex qcf mı yaptın ?

Hocam tuşları ezbere bilmiyorum ama havadan vurarak indim ondan sonra tuttum gerisi geldi şans yani isteyerek o kadar yapamam

• Nasıl yapıyorsunuz şu oyunlarda 10 lu komcoları TEKKEN de de acayip zor.
    Perfect bitiyor raund, eğer yedirilirse öyle değil mi ?

Fakat rakip size 10 lu kombo yedirdimi işte o çok fena

PSN gitmesi 300 katlı kule için büyük fırsat bence
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.