Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokselgok

Arkadaşlar ben ps3 te bu akşam yeteri kadar oynadım oyunu fakat gözlemdeğim birşey varki kafama takıldı.

Benim 2 kusur haftadır oynadığım demodan sanki oyun daha yavaş ve adamlar daha çabuk yere düşüyorlar.

Ben demoda scorpionla 16-17 hit %53 kusur yaparken bu oyunda adam 2 teleporttan sonra çabucak düşüveriyor.

Acaba demoda bu açığı farkedip ona göre oyunda önlem mi aldılar.

nasıl edindin acaba ps3 te biz beklemek zorundamıyız :P
  • gizli fatality leri merak eden arkadaşlar için... eleman nerdeyse bütün fatalityleri açmış

http://www.youtube.com/user/MortalKombat9Master#p/u/10/WUpIERh0jIg
  • quote:

Arkadaşlar ben ps3 te bu akşam yeteri kadar oynadım oyunu fakat gözlemdeğim birşey varki kafama takıldı.

Benim 2 kusur haftadır oynadığım demodan sanki oyun daha yavaş ve adamlar daha çabuk yere düşüyorlar.

Ben demoda scorpionla 16-17 hit %53 kusur yaparken bu oyunda adam 2 teleporttan sonra çabucak düşüveriyor.

Bu iyi bişey bence ?
  • ya arkadaslar bu stage fatalityleri ve ikinci fatalityleri nasıl açıyoruz eğer krypten ise bir sürü mezar var hangisinde fatalityler var açtığım çoğu mezarda ya alternatif kostümler var ya da consept artlar bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/49434/mortal-kombatin-gizli-karakterleri

verildi mi bilmiyorum ama hoşuma gitti

iyimiş

• quote:

Oyunu PS3 için nerden temin ettiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

spotçular 16 sı demeye başladıysa yani bu cumartesi demeye başladılarsa tecrübeyle sabittirki oyun en erken haftaya pazartesi-salı gelir umarım daha erken gelir

13 Nisandaki mesajım tecrübe güzel şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 17 Nisan 2011; 11:49:34 >

• Oyunda en etkileyici karakter bence Scorpion olmuş. Dün gece Kratos ile de oynadım o da fena olmamış ama Scorpion ve Sub Zero her açıdan farklı ve oynaması zevkli karakterler olmuş. Birde eskiden bilindik bazı hareketleri değiştirmişler. Mesela Liu Kang'in uçan tekme, ateş atma gibi hareketleri anlamsız bir biçimde daha zor hale getirilmiş. Sadece Liu Kang değil birçok karakterin eskiden alışılagelmiş tuş kombinasyonları tamamen değiştirilmiş. Bence iyi olmamış, Liu Kang ile uçan tekme yapacam diye bir sürü dayak yiyebiliyorsunuz. Olsun alışınca bunu da kafaya takmaya gerek kalmayacak sanırım. Birde Arcade modda çok çok güzel modlar var kesinlikle deneyin diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Oyunda en etkileyici karakter bence Scorpion olmuş. Dün gece Kratos ile de oynadım o da fena olmamış ama Scorpion ve Sub Zero her açıdan farklı ve oynaması zevkli karakterler olmuş. Birde eskiden bilindik bazı hareketleri değiştirmişler. Mesela Liu Kang'in uçan tekme, ateş atma gibi hareketleri anlamsız bir biçimde daha zor hale getirilmiş. Sadece Liu Kang değil birçok karakterin eskiden alışılagelmiş tuş kombinasyonları tamamen değiştirilmiş. Bence iyi olmamış, Liu Kang ile uçan tekme yapacam diye bir sürü dayak yiyebiliyorsunuz. Olsun alışınca bunu da kafaya takmaya gerek kalmayacak sanırım. Birde Arcade modda çok çok güzel modlar var kesinlikle deneyin diyorum.

Haklısın, ama bence isabetli bir karar olmuş. Keza UMK3'de her hareketinizi önceden tahmin edip ona göre karşılık veren otomatik yapay zeka biraz daha basitleştirilmiş.
    Eğer bu yapay zekaya karşı hareketleride kolayca çıkarabiliyor olsaydık oyun fazlasıyla kolay olurdu. Mesela Sektor'un Teleport Punch hareketi aşağı, İleri LK olmuş ve üst üste 2 defadan fazla yapılamıyor.
    Heat Sinker atmak içinde bir Enhanced barını feda etmemiz gerekli. Ortalığı güdümlü roketle dolduramıyoruz. Ama yeni, bir sürü de hareket eklenmiş.
    Ben bugün Challange Tower' ı bitireceğim inşallah, kaldı 100 challange.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Oyunda en etkileyici karakter bence Scorpion olmuş. Dün gece Kratos ile de oynadım o da fena olmamış ama Scorpion ve Sub Zero her açıdan farklı ve oynaması zevkli karakterler olmuş. Birde eskiden bilindik bazı hareketleri değiştirmişler. Mesela Liu Kang'in uçan tekme, ateş atma gibi hareketleri anlamsız bir biçimde daha zor hale getirilmiş. Sadece Liu Kang değil birçok karakterin eskiden alışılagelmiş tuş kombinasyonları tamamen değiştirilmiş. Bence iyi olmamış, Liu Kang ile uçan tekme yapacam diye bir sürü dayak yiyebiliyorsunuz. Olsun alışınca bunu da kafaya takmaya gerek kalmayacak sanırım. Birde Arcade modda çok çok güzel modlar var kesinlikle deneyin diyorum.

Evet ,eski hareketler değiştirilmiş..Senelerdir mortal kombat oynayan biri olarak ,oyuna fransız kaldım.... Sub zeronun buz atma hareketi, scorpionun zincir fırlatma hareketi nasıl yapılıyor??? İlk izlenim olarak eski mortal kombatların tadını alamadım..Oyun, biraz mortal kombat 4 e benziyor...Tv den mi bilemiyorum sub zero ve scorpionun kostümlerinde mat renkler hakim..Bu da hoşuma gitmedi...

• arkadaslar bu cyber subzero ile quan chi hangi bölümleri bitince acılıyor ? stoy modda 11 chapterdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anominator

ya arkadaslar bu stage fatalityleri ve ikinci fatalityleri nasıl açıyoruz eğer krypten ise bir sürü mezar var hangisinde fatalityler var açtığım çoğu mezarda ya alternatif kostümler var ya da consept artlar bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

diğer konuda arkadaşın biri vermişti denedim dogru

Deadlands-
    5. Jade Fatality
    7. Reptile Alternate Costume
    15. Johnny Cage Alternate Costume
    21. Ermac Fatality
    28. Sheeva Alternate Costume
    37. Kabal Fatality
    40. Baraka Alternate Costume
    47. Sketor Alternate Costume
    56. Stryker Alternate Costume
    63. Quan Chi Alternate Costume
    69. Kitana Alternate Costume
    88. Kabal Alternate Costume
    92. Jax Fatality
    101. Shang Tsung Alternate Costume
    110. Nightwolf Alternate Costume
    119. Scopion Alternate Costume
    120. Cyrax Fatality

-Bloodmarsh-
    2. Mileena Fatality
    5. Noob Saibot Alternate Costume
    8. Noob Saibot Fatality
    14. Raiden Fatality
    19. Sindel Alternate Costume
    23. Kitana Fatality
    26. Smoke Fatality
    35. Sonya Fatality
    38. Kung Lao Alternate Costume
    44. Sindel Fatality
    50. Jade Alternate Costume
    57. Stryker Fatality
    63. Cyber Sub-Zero Fatality
    68. Ermac Alternate Costume
    72. Scorpion Fatality
    82. Smoke Alternate Costume

-Meadow of Despair-
    2. Nightwolf Fatality
    6. Cyrax Alternate Costume
    11. Sektor Fatality
    14. Raiden Alternate Costume
    21. Sheeva Fatality
    25. Kano Alternate Costume
    31. Kung Lao Fatality
    36. Jax Alternate Costume
    42. Reptile Fatality
    51. Sub-Zero Fatality
    54. Sub-Zero Alternate Costume

-Hollow of Infestation-
    4. Baraka Fatality
    8. Liu Kang Alternate Costume
    12. Shang Tsung Fatality
    18. Kano Fatality
    22. Sonya Alternate costume
    28. Liu Kang Fatality
    33. Mileena Alternate Costume
    39. Quan Chi Fatality

• subzeroyu bile robotlaştırdılar çok saçma olmuş ninja istiyoruzzz :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=ilETwSx6UAA&feature=channel_video_title

brutality olucak sanırım sesini bulup videonun sonuna koymuş dakika 2.55
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBA

http://www.youtube.com/watch?v=ilETwSx6UAA&feature=channel_video_title

brutality olucak sanırım sesini bulup videonun sonuna koymuş dakika 2.55

evet olması lazım bencede zevkliydi yapması zor olsada :D
  • Daha 4 gün var yav yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hadi bakalım
  • story mode cok iyi olmus.oynanabilirlik harika. 10/10 verdim oyuna.
  • Story mod izlemeye devam
  • İzliyorum bende Story modu kaç saat sürecekse artık
  • 27 part genelde

her part 10 dakika

27 çarpı 10

6-7 saat
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.