Şimdi Ara

Mortal Kombat 9 FPS Düşüklüğü ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, daha önce xbox versiyonunda gördüğüm kadarıyla X-Ray yaparken veya başka zaman Frame Rate düşüklüğü hiç olmuyordu. Aynı şekilde internetten oyunun PS3 versiyonu demolarındada hiç Frame rate düştüğünü görmedim. Ama bende (PS3) özellikle X-Ray yaparken zaman zaman baya bir FPS düşüklüğü gözlemliyorum. Sizdede bu sorun varmı ? PS3 ü olup MK9 oynayanlar bana söylerse çok sevinirim.

• konsolun uzun süre açık olmasın sakın ?
  • Sadece Shang-sung şekil değiştirirken ve story modda bazı yerlerde fps düşüşü oluyor onun dışında gayet iyi durumda fps değerleri, sanırım senin ps3de ufak bir ısınma sorunu var
  • Yanlız sadece x-ray kısmında vurduğu zaman(Ağır çekim esnasında) ve bazı stagelerde oluyor. Isınma sorunu olsa makineyi ilk açtığım zamanda da takılmaması gerekmez mi? Mesela scorpion ile Goroya X-ray yapınca istisnasız frame rate düşüyor, dikkat ettiniz mi hiç?
  • Alakası yok oynuyorum ne fps düşmesi ne bulanıklık yağ gibi akıyor oyun
  • Hiç başıma gelmedi :)
  • Bendede yağ gibide tam anlatamadım bence ne demek istediğimi :) bakın iki tane video yolluyorum aradaki farkı anlarsınız.

http://www.youtube.com/watch?v=aKICWuaL0uM

----

http://www.youtube.com/watch?v=QCcvh7kojCY

Ilk video normal, ama ikinci videoda özellikle x-rayın yumruk atma kısmında bir kasma oluyor bariz, bahsettiğim tam olarak o. Ama çok nadiren oluyor her zaman değil. Oyun içinde falan gayet akıcı.

Birde scorpion yakarken (Aşşağı Geri Üçgen) veya bazı bölümlerde mesela wastelandın arka plandaki ateş grafiği Kare Kare gözüküyor. Sanırım bir grafik hatası oda. Xbox'ım da vardı önceden ordan dikkatimi çekti çünkü. Yoksa sadece bende mi öyle onuda anlamadım :)

• Birde son olarak desert bölümünü açın practice de birkaç kere vurun, sonra zemindeki kan grafiğine dikkat edin, çözünürlüğü çok düşük geldi bana. Bunları soruyorum çünkü sizdede aynıysa bir sorun yok demektir
  • değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.