Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.430
Cevap
19
Favori
115.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Before & After

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]

• Beyler selamlar
    Nacizane bir kanalım var. MK11 ile alakalı. Bakıp zamanınızı ayırırsanız müteşekkir kalırım. Bakmazsanız da canınız sağolsun :)

BADOZONE
  • Güzel maç döndü.

• Mortal Kombat 11'in NightWolf DLC'si İçin Çıkış Tarihi Sızdı

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]

Netherral ve Warner Bros. ortaklığında aylardır ortalığı sallamaya devam eden Mortal Kombat 11 için yeni karakterlerle ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Oyuncuların uzun bir süredir oynamak için can attığı NightWolf karakterinin oyuna ekleneceği tarih sızdırıldı. Buna göre Shang Tsung'un ardından oyuna eklenecek olan karakter, Kombat Pack sahipleri için 13 Ağustos'ta oynanabilir hale gelecek.

Diğer oyuncular ise NigtWolf'a kavuşmak için birkaç gün daha beklemek zorundalar.
    Daha önce Ed Book tarafından yayınlanan kısa videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

www.bolumsonucanavari.com
    Mortal Kombat 11'in NightWolf DLC'si İçin Çıkış Tarihi Sızdı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_11in_NightWolf_DLCsi_icin_Cikis_Tarihi_Sizdi-95137.htm
  • Dlc karakterler arasi cok bekletiyorlar maalesef , üc haftada bir yeni karakter cikmali bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En beklenen karakterlerden birini yeni oyuna koymak yerine dlc ile getirtmek mi
    Alanlar yanlış anlamasın lütfen ama aldığınız sürece dlc olmayan tam oyun asla göremeyeceğiz.

• Arkadaşlar merak ettigim bir konu var şimdi dlcleri almayan birine karşı ben sindel nightwolf ile oynaya bilecek miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Arkadaşlar merak ettigim bir konu var şimdi dlcleri almayan birine karşı ben sindel nightwolf ile oynaya bilecek miyim?
    Elbette oynarsın hocam bu nasıl soru
  • Matchmaking'in acil duzeltilmesi lazim ya her mac wireless'le oynayan aramizda 145ms ping olan adamlar geliyor, oyun icinde zaten o ping 180-200'lere cikiyor, oyundan sogudum resmen.
  • Oyundan kısa süre de sıkıldım, Fatality animasyonuna bir türlü alışamadım zaten çoğu saçma sapan hiç güzel olmayan Fatality'ler. Kostümler desen her karakterin 3-4 farklı kostümü var onlarda birbirine benziyor diğerleri de farklı renkleri, hiç güzel değiller.

Açıp mame de mk2, ultimate mk3 oynuyorum daha zevkli valla, bi oyun yapıyolar en güzel karakterler oyunda yok, Rain, Reptile, Ermac, Mileeena, Smoke, bir sürü süper karakter var bunlar hala oyuna joker, ash falan getirecekler, olmadı gidin 3D serisindeki oyunalrdan karakterin ekleyin bi dünya süper karakter var.
  • junis kullanıcısına yanıt
    Kostüm çeşidi çok gibi gözüküyor ama hepsi leş birbirinin aynısı sadece renkleri değişmiş toplasan 10 farklı kostüm yoktur. Kostüm dizaynlarını da beğenmedim pek.
  • Arkadaşlar bu Gearlardan Rewarded in tutorial gearları nasıl açılıyor. totorial modunda her karakteri bitirdim. Başka nerden olabilir?
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Aynen leş gibi kostümler hepsi benzer, mk9, mkx de bile daha iyi kostümler vardı, zaten çoğu karakterin yüzleri de berbat, scorpion, sub zero şebek gibi yüzleri var, noob desen neye benzetmeye çalışmışlar belli değil, güzelim shao kahn'ı bile berbat etmişler goro gibi yapmışlar, mk2 filmdeki aktörün yüzünü koysalar bin kat daha iyiydi.

Şu oyunu büyük bir hevesle bekliyordum ama ne yazık ki bana göre hiç güzel yapamadılar, tek sevdiğim tarafı brutality'ler oldu, eski mk oyunlarında bir gizem vardı gizli karakterler falan vardı onları çıkarmaya çalışmak bile çok eğlenceliydi, ne vardı yani iki üç tane gizli karakter ekleseler,

mesela Rain ,Smoke falan çıkarsak, Kintaro falan çıksa efsane oyun olurdu ama bunlar efsane değil gazoz olmak istiyor.

Stage Fatality'ler de yok oyunda.

Her yeni çıkan MK oyununda saçma Fatality'ler var, bende her yeni çıkan MK oyununda umutlanıyordum şu saçma Fatality'leri oyuna eklemezler daha gerçekçi bişeyler yaparlar diye. Mesela Sonya'nın Fatality'si, ulan nerde görülmüş silahla ateş edip bir insanı helikopterin yükseklik seviyesine kadar çıkartıldığı, sonuçta bu bir oyunda olsa adam gibi yaratıcı bişeyler ekleyin saçma sapan şeyler değil.

Fatality esnasında çıkan kan efekti de berbat, sanki yağlı boya kutusu patlatılmışta etrafa saçılıyor gibi, yemin ederim yıllar önce çıkan MK4 oyununda bir karakterin ending sinamtağinde Reptile'ın kafası parçalanıyor ondaki gerçekçilik şu oyundakinden kat be kat daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: innorvous

Elbette oynarsın hocam bu nasıl soru

Alıntıları Göster
  • 4 kafa eksik kaldı. Şansa nasıl açılacaksa artık. Tower'dan karakteri yenerken challange'lardan düşüyor mutlaka.

Bu arada ruhunu çektim içinden rezil büyücü.

• Oyunda sakıncalı içerikler mevcut. Ed Boon'da ahlak kalmamış. Sakıncalı bir oyundur. Körpe çocuklara fatality çekiyorlar. Bu oyunu esefle kınıyorum ve PC'yi birazdan ya camdan aşağı atıcam veya yakmayı planlıyorum.

3 kafayı bulana kadar durmak yok. Dvorah'ı da açtım sonunda.

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]
  • Kafa kasıyorsanız 25 kişilik survival modu var. Dövüşler tek roundluk lazim olan kisi cikana kadar towera girip cikmayi deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Kafa kasıyorsanız 25 kişilik survival modu var. Dövüşler tek roundluk lazim olan kisi cikana kadar towera girip cikmayi deneyebilirsiniz.
    Şimdi deniyorum. Tüm kafalar açılınca çoğu kilitli item açılacak diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.