MORTAL KOMBAT 11 dil dosyası yardım
-
-
Oyuna sahip mısın oyun dosyalarına bakmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef oyun bende mevcut degil fakat konu ile ilgili facebooktan Mortal Kombat Türkiye sayfasi yardimci olur sanirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Elinde orjinal dil dosyası olan varsa atabilirmi dosya ismi (Coalesced.ENG)
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownElinde orjinal dil dosyası olan varsa atabilirmi dosya ismi (Coalesced.ENG)
https://dosya.co/sedkixz8s2ic/Coalesced.ENG.html
buyur hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: SYLAR52https://dosya.co/sedkixz8s2ic/Coalesced.ENG.html
buyur hocam
Alıntıları GösterTeşekkürler kardeşim.
-
Güzel haberleri bekliyoruz hocam
-
selamlar eğer bi gelişme olursa bizede haber veririmisiniz elinize sağlık bi mutlu oldum şuan
-
quote:
Orijinalden alıntı: atessivasGüzel haberleri bekliyoruz hocam
https://s7.dosya.tc/server17/k0r3ru/_LocalizationDir_.rar.html
Evet dil dosyası budur hayırlı olsun kardeşim ;)
50 bin satır aşağı yukarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 24 Ekim 2020; 0:7:13 > -
ellerinize sağlık discorda az önce katıldım gelişmeleri yakından takip etmek için çeviriye başlanacakmı cevaplarsanız sevinirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: BirKullanıcı-1-ellerinize sağlık discorda az önce katıldım gelişmeleri yakından takip etmek için çeviriye başlanacakmı cevaplarsanız sevinirim
Bakalım duruma göre çevirmek isteyen kişi ve grup varsa iletişime geçer başlarız inşallah.
-
50 bin çokmuş yav. Bi 5 bin filan olaydı el atardım, gerçi remothered yordu baya. Translate bekleyecez herhalde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: atessivas50 bin çokmuş yav. Bi 5 bin filan olaydı el atardım, gerçi remothered yordu baya. Translate bekleyecez herhalde.
Böleriz sana bi beş bin veririz belki kardeşim demokrosilerde çareler tükenmez
-
son 1 haftadır müthiş bir sinerji var forumda. sonunda kalktı ölü toprağı. tekrar güzel haberler geliyor. eksik olmayın kolaylıklar dilerim.
-
İlk önce Mortal Kombat Türkiye topluluklarına sormak lazım. Olmazsa yaz beni çeviriye hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: atessivasİlk önce Mortal Kombat Türkiye topluluklarına sormak lazım. Olmazsa yaz beni çeviriye hocam.
Adamsın kardeşim.
Eyvallah hocam, sende öylesin.
-
Bu oyunla ilgili bir çalışmam yoktur.Eğer çevirecek biri çıkarsa teknik anlamda destek olmaya çalışırım.Kamuoyunun bilgisine.
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclown
Bu oyunla ilgili bir çalışmam yoktur.Eğer çevirecek biri çıkarsa teknik anlamda destek olmaya çalışırım.Kamuoyunun bilgisine.import edebilecek tool yapabilecek misin? Türkçe karakter ekleyebilecek misin? bunları yapabileceksen gruba falan gerek yok. çeviri için bana ulaşıabilirsin. hikaye MK9 ile ilgili devam ediyor ki MK9'u ben çevirmiştim. 50.000 satırın küçük bir bölümü altyazıları kapsar. en azından hikayesini yerelleştirsek şimdilik yeterli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bianconeroimport edebilecek tool yapabilecek misin? Türkçe karakter ekleyebilecek misin? bunları yapabileceksen gruba falan gerek yok. çeviri için bana ulaşıabilirsin. hikaye MK9 ile ilgili devam ediyor ki MK9'u ben çevirmiştim. 50.000 satırın küçük bir bölümü altyazıları kapsar. en azından hikayesini yerelleştirsek şimdilik yeterli.
Alıntıları Gösterİmport var fontda sıkıntı olabilir bende oyun olmadığı için denemedim paylaştığım dosyadan ana menü vs bir kaç yer çevir bana at paketleyip ben size gönderim bir test edelim sorun çıkmaz ise yamaya başlıyabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- call of duty black ops cold war türkçe yama
- atlas fallen türkçe yama
- farthest frontier türkçe yama
- shadow of war türkçe yama
- anonymous çeviri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X