Şimdi Ara

Morpheus | 80 Cap | Sadece CH | Original | Joba Dayalı | 19.06.2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jinvarrel kullanıcısına yanıt
    böyle bir sw yi bize tanıttığın için biz teşekkür ederiz :) oyun gerçekten eski isro tadında ve çok iyi bir başarı elde etti şuan sw full zor giriliyor umarım kapasite artırırlar çünkü oyun yoğun ilgi gördü :)
  • Beyler bende başlamaya karar verdim eğer guild kurulursa gelmeyi çok isterim
  • arkadaşlar şuanda cezam var biz BASKENT guildine girmeyi düşünüyoruz ama guild kurulursa kendi aramızda öylede olabilir :)
  • Bende başladım 2 gün önce
  • Guild cezası ve JOB cezası oyundan kaldırıldı, oyunda ışınlanın ve oyundan çıkıp girin cezanız bitmiş olur arkadaşlar :)
  • Pasageuk arkadaşlar pm atın takılalım eziğim ama idare ediverin :)
  • sw full yarım saat deneme moduna geçtik artk bu gidişle sw kapasite artırcaklar ama oyun düzeni süper olmş exp ratesi düşük olmasıda güzel swdeki bi çok kasılma alanı oyuncu dolu bunları görmek duygulandırıyo insanı :)
  • Arkadaslar sw e noldu silincek mi tum hesplar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apwbdumblodore A kullanıcısına yanıt
    açıldıgından beri o kadar kervan çekip item aldık ve silmişler...
  • 2 senelik aranın ardından bende başladım, umarım keyif alırım
  • PATEVRA kullanıcısına yanıt
    Ben de geliyorum. AKK varken doğru düzgün başka online oyun oynanmıyor Ömrümü yedi bu oyun.
  • Oyunu indirdim yalnz patch atarken hata veriyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRed

Oyunu indirdim yalnz patch atarken hata veriyor anlamadım

virüs programını kapatıp patch yapmayı dene
  • Item allış veriş, char alış veriş ve takas için bu gruptan yardımlaşabilirsiniz;
    https://www.facebook.com/groups/1337Faculty
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Ben de geliyorum. AKK varken doğru düzgün başka online oyun oynanmıyor Ömrümü yedi bu oyun.

Oyun nickim forumdaki ile aynı. Akşamları sabaha kadar online oluyorum pm atarsan haberleşiriz

@synaX:Lecter

Sende mi buradasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 25 Haziran 2015; 19:21:17 >

• Arkadaşlar bütünleme haftam, dün tam ilgilenemedim, yarın da son sınavım var sonra konu ile alakadar olacağım.

2 gün içinde olanlar.
    Server'ı koruyan sunucu değiştirildi, lag vs kesinlikle kalmadı.
    Eski sunucudaki kin güden garip insanlar, serverdaki oyuncuların id pw sine sahip olduğu için bütün herkesin ID PW'sini yayınlayıp herkesi mağdur ettiler. Yayınladıktan sonra bütün herkes kimin eli kimin charında diye yamuldu oyun,
    12 saat geriye almak ve komple oyunu yeniden açmak diye 2 tane seçenek sunuldu, oylama yapıldı.
    Oylama sonucu bütün herşeyi 0'dan yeniden kuralım sorunsuz bir server olsun + server ekonomisi gerçekten garip bir haldeydi onun için güzel bir çözüm olsun diye böyle bir karara varıldı,

Yeni başlayacak olan arkadaşlar eski serverlarındaki ID olabilir fakat PW'yi kullanmamalarını tavsiye ederim, emekleriniz boşa gitmesin.
    Eski arkadaşlar içinde eski ID'sinden hemen oyuna kayıt olup, şifresini kesinlikle eskisinden farklı bir şifre yaparak, GM'e ( varsa yaptığı donate/silk alımı ) mesaj atabilir. Veya Morpheus forumundan konu açabilir donate yaptım vs diye.

Server dünden beri stabil olarak devam etmekte, kervan ratesi ve normal gold rate oyunun ekonomisini yamultyamacak şekilde düzenlendi.

Oyuna yeni başlamak isteyen arkadaşlar için bulunmaz bir fırsat, hemen başlayabilirler server online :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinvarrel -- 25 Haziran 2015; 22:48:38 >

• Çok başarılı
  • Server rayına oturdu gibi artık güzel bir guild kuralım dh olarak ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

@synaX:Lecter

Sende mi buradasın ?

Valla ufaktan sıkmaya başladı, kışa kadar oynamayı düşünmüyorum. Bu ara içerisinde çalışıcam, staj vs var. Hemde sro kendisini özlettirmiş hale geldiğinde başlamayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.