Şimdi Ara

Morhipoda X-Pole gömlekler 9,99 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 3 liradan fazla etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49,99'dan düşmüşmüş
  • bilmediğiniz gömlek markasını kesinlikle almayın , naylonsa kaşıntı yapar ,yakar, sonra çöpe, bildiğiniz markalardan alın
    geçen collezione kampanyası vardı , 5 tane aldım 60 lira tuttu ,tam istediğim kalitede geldi, hepsi de giyilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bilmediğiniz gömlek markasını kesinlikle almayın , naylonsa kaşıntı yapar ,yakar, sonra çöpe, bildiğiniz markalardan alın
    geçen collezione kampanyası vardı , 5 tane aldım 60 lira tuttu ,tam istediğim kalitede geldi, hepsi de giyilecek

aynen collezione'in gömleklerini bende beğeniyorum hemde üstüme tam oturuyor
  • Cazador markasinin cok iyi gomlekleri oluyor arkadaslar. Kampanya olmustu almistim, her goren hayran kaliyor renkleri kAlitesi muhtesem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mankenin üstünde bile hoş durmuyor gömlek benim üstümde nasıl dursun :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %100 polyesterdir muhtemelen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lcw gömlekleri 11,90 tl den başlıyor. maceraya gerek yok bence. en iyisi bildiğin marka

http://www.lcwaikiki.com/outlet/erkek/gomlek/1?LastFilter=category&Sort=PriceASC
  • Çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Çöp

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Cazador markasinin cok iyi gomlekleri oluyor arkadaslar. Kampanya olmustu almistim, her goren hayran kaliyor renkleri kAlitesi muhtesem.

nerde satılıyo hocam bu uygun fiyata, link?
  • 3.99 olsa alirdim 4 tl deseler dahi etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.