Bildirim
Morhipoda X-Pole gömlekler 9,99 tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3 liradan fazla etmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
49,99'dan düşmüşmüş -
bilmediğiniz gömlek markasını kesinlikle almayın , naylonsa kaşıntı yapar ,yakar, sonra çöpe, bildiğiniz markalardan alın
geçen collezione kampanyası vardı , 5 tane aldım 60 lira tuttu ,tam istediğim kalitede geldi, hepsi de giyilecek -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
bilmediğiniz gömlek markasını kesinlikle almayın , naylonsa kaşıntı yapar ,yakar, sonra çöpe, bildiğiniz markalardan alın
geçen collezione kampanyası vardı , 5 tane aldım 60 lira tuttu ,tam istediğim kalitede geldi, hepsi de giyilecek
aynen collezione'in gömleklerini bende beğeniyorum hemde üstüme tam oturuyor -
Cazador markasinin cok iyi gomlekleri oluyor arkadaslar. Kampanya olmustu almistim, her goren hayran kaliyor renkleri kAlitesi muhtesem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mankenin üstünde bile hoş durmuyor gömlek benim üstümde nasıl dursun :/ -
%100 polyesterdir muhtemelen.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
lcw gömlekleri 11,90 tl den başlıyor. maceraya gerek yok bence. en iyisi bildiğin marka
http://www.lcwaikiki.com/outlet/erkek/gomlek/1?LastFilter=category&Sort=PriceASC -
Çöp -
quote:
Orijinalden alıntı: MarcusAntonius
Çöp
+1
-
quote:
Orijinalden alıntı: Carvajal
Cazador markasinin cok iyi gomlekleri oluyor arkadaslar. Kampanya olmustu almistim, her goren hayran kaliyor renkleri kAlitesi muhtesem.
nerde satılıyo hocam bu uygun fiyata, link? -
3.99 olsa alirdim 4 tl deseler dahi etmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X