|
MORHİPO MOBİL APP HEDİYE ÇEKİ 100/25

-
-
Her hesaba vermiş sanırım.
-
Elektronik de de geçmiyor işe yaramaz gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Morhipo unutuldu gitti iyice -
morhipo bitmiş. çek mek kullanılmıyor. onu kullanırsan buna izin yok, hopi varsa çek yok çek varsa kargo yok cart curt... inasnı sıkıyor bıraktım ben bir şey alamyı ordan
-
Hediye çekini vermiş ama fiyatları arttırmış sabah 29 olan tişört şuan 39 -
Morhipo amatör bir ekibin yönetiminde , bu yüzden gerileme devrine girdi. En son 2017 de ütü siparişi vermiştim ama ; kullanılmış ürün göndermişlerdi, iade için gönderdiğimde bana tekrar gönderip kabul etmediler , müşteri hizmetlerini aradığımda hatta bekleyin diyip yüzüme kapatıyorlardı.Sonra boyner mağazasında tanıdıklar aracığıyla zar-zor iade etmiştim. -
tüm hesaplara vermiş ilginç aa bizim müşterimiz kalmadı diye farkına vardılar galiba
-
eskiden favori sitemdi , şimdilerde yüzüne bakmıyorum :)
-
Tedarikçi sattığı nasıl anlaşılıyor?
Bir sipariş verdim 20 gün oldu halen daha çekilip gönderilmeyi bekliyor bu nedir ya rezalet resmen
-
Sanırsın yurtdışından gönderiyorlarquote:
Orijinalden alıntı: kızıl ayBir sipariş verdim 20 gün oldu halen daha çekilip gönderilmeyi bekliyor bu nedir ya rezalet resmen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
morhipo bitmiş...
-
1v1y, markafoni, kliksa, lidyana... siteler çok çeşitliyken tüketici kazanıyordu. Tekelleştikçe eski avantajlar kalmıyor.Trendyol , n11 gibi bir siteyi bile gölgede bırakmışken morhipo , gittigidiyor yaya kalıyor bu devirde.Bir çek veriyorsun ona da bin dereden su getiriyorsun
Kargo var ayrıca -
bir buçuk ay sonra ürün gelmedi deyip iptal ettiler ve morhipoda 2. kez oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: tashunkee
1v1y, markafoni, kliksa, lidyana... siteler çok çeşitliyken tüketici kazanıyordu. Tekelleştikçe eski avantajlar kalmıyor.Trendyol , n11 gibi bir siteyi bile gölgede bırakmışken morhipo , gittigidiyor yaya kalıyor bu devirde.Bir çek veriyorsun ona da bin dereden su getiriyorsunLimango’yu da unutmayalım çok ekmeğini yedik rahmetlinin
morhipoyu unutmuştum bu konuyla hatırladım. Güzel fırsatlar çıkıyodu arada hopi ile birleşip vs. En son samsung mikrodalga fırın her sitede 450 civarına satılırken morhipodan 330 liraya almıştım son alışverişim oldu geçen sene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 5 Aralık 2020; 1:18:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir zamanlar Limango yu daybuyday.com u donanım haberciler olarak batirmistik galiba 🥴 -
Tedarikçi olmayan ürün yokki saçma sapan bir Çek -
Bende uygulamayı bile açmıyor şu an.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Morhipo unutuldu gitti iyice
|
eskiden favori sitemdi , şimdilerde yüzüne bakmıyorum :) |
Morhipo amatör bir ekibin yönetiminde , bu yüzden gerileme devrine girdi. En son 2017 de ütü siparişi vermiştim ama ; kullanılmış ürün göndermişlerdi, iade için gönderdiğimde bana tekrar gönderip kabul etmediler , müşteri hizmetlerini aradığımda hatta bekleyin diyip yüzüme kapatıyorlardı.Sonra boyner mağazasında tanıdıklar aracığıyla zar-zor iade etmiştim.
|
1v1y, markafoni, kliksa, lidyana... siteler çok çeşitliyken tüketici kazanıyordu. Tekelleştikçe eski avantajlar kalmıyor.Trendyol , n11 gibi bir siteyi bile gölgede bırakmışken morhipo , gittigidiyor yaya kalıyor bu devirde.Bir çek veriyorsun ona da bin dereden su getiriyorsun
![]() |
Benzer içerikler
- doğum gününde hediye veren markalar
- bim güneş kremi
- hangikredi kampanya kodu 2025
- kia niro ev ısı pompası var mı
- turkcell bedava internet
- black friday ne zaman 2025
- philips ep2220/10 tam otomatik espresso makinesi
- yandex s sport kampanya
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X