Şimdi Ara

MORHİPO MOBİL APP HEDİYE ÇEKİ 100/25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denk gelince gördüm daha önce siparis vermemiştim tedarikçi ürünlerde geçerli değilmiş, yani Morhiponun göndermesi gerekiyor

MORHİPO MOBİL APP HEDİYE ÇEKİ 100/25 MORHİPO MOBİL APP HEDİYE ÇEKİ 100/25

• Morhipo amatör bir ekibin yönetiminde , bu yüzden gerileme devrine girdi. En son 2017 de ütü siparişi vermiştim ama ; kullanılmış ürün göndermişlerdi, iade için gönderdiğimde bana tekrar gönderip kabul etmediler , müşteri hizmetlerini aradığımda hatta bekleyin diyip yüzüme kapatıyorlardı.Sonra boyner mağazasında tanıdıklar aracığıyla zar-zor iade etmiştim.
  • Her hesaba vermiş sanırım.

• Elektronik de de geçmiyor işe yaramaz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morhipo unutuldu gitti iyice
  • morhipo bitmiş. çek mek kullanılmıyor. onu kullanırsan buna izin yok, hopi varsa çek yok çek varsa kargo yok cart curt... inasnı sıkıyor bıraktım ben bir şey alamyı ordan

• Hediye çekini vermiş ama fiyatları arttırmış sabah 29 olan tişört şuan 39
  • Morhipo amatör bir ekibin yönetiminde , bu yüzden gerileme devrine girdi. En son 2017 de ütü siparişi vermiştim ama ; kullanılmış ürün göndermişlerdi, iade için gönderdiğimde bana tekrar gönderip kabul etmediler , müşteri hizmetlerini aradığımda hatta bekleyin diyip yüzüme kapatıyorlardı.Sonra boyner mağazasında tanıdıklar aracığıyla zar-zor iade etmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm hesaplara vermiş ilginç aa bizim müşterimiz kalmadı diye farkına vardılar galiba

• eskiden favori sitemdi , şimdilerde yüzüne bakmıyorum :)

• Tedarikçi sattığı nasıl anlaşılıyor?

• Bir sipariş verdim 20 gün oldu halen daha çekilip gönderilmeyi bekliyor bu nedir ya rezalet resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: kızıl ay

Bir sipariş verdim 20 gün oldu halen daha çekilip gönderilmeyi bekliyor bu nedir ya rezalet resmen

Sanırsın yurtdışından gönderiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • morhipo bitmiş...

• 1v1y, markafoni, kliksa, lidyana... siteler çok çeşitliyken tüketici kazanıyordu. Tekelleştikçe eski avantajlar kalmıyor.Trendyol , n11 gibi bir siteyi bile gölgede bırakmışken morhipo , gittigidiyor yaya kalıyor bu devirde.Bir çek veriyorsun ona da bin dereden su getiriyorsun

• Kargo var ayrıca
  • kızıl ay K kullanıcısına yanıt
    bir buçuk ay sonra ürün gelmedi deyip iptal ettiler ve morhipoda 2. kez oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

1v1y, markafoni, kliksa, lidyana... siteler çok çeşitliyken tüketici kazanıyordu. Tekelleştikçe eski avantajlar kalmıyor.Trendyol , n11 gibi bir siteyi bile gölgede bırakmışken morhipo , gittigidiyor yaya kalıyor bu devirde.Bir çek veriyorsun ona da bin dereden su getiriyorsun

Limango’yu da unutmayalım çok ekmeğini yedik rahmetlininMORHİPO MOBİL APP HEDİYE ÇEKİ 100/25 

morhipoyu unutmuştum bu konuyla hatırladım. Güzel fırsatlar çıkıyodu arada hopi ile birleşip vs. En son samsung mikrodalga fırın her sitede 450 civarına satılırken morhipodan 330 liraya almıştım son alışverişim oldu geçen sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 5 Aralık 2020; 1:18:28 >

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Bir zamanlar Limango yu daybuyday.com u donanım haberciler olarak batirmistik galiba 🥴
  • Tedarikçi olmayan ürün yokki saçma sapan bir Çek
  • Bende uygulamayı bile açmıyor şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.