Şimdi Ara

Morhipo %10 Bonus Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kampanya 31 Ekim 2014 – 27 Kasım 2014 tarihleri arasında morhipo.com'da yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    Kampanyadan bir müşteri en fazla bir kez faydalanabilir ve en fazla 100 TL bonus kazanabilir.
    Kazanılan bonuslar 2 Aralık 2014 tarihinden itibaren kullanılabilecektir.
    Kazanılan bonuslar 05 Ocak 2015 tarihine kadar kullanılabilecek olup, bu tarih itibariyle kullanılmamış olan bonuslar geri alınacaktır.
    Kampanyaya Garanti Bonus Card, Bonus Ticari Kartlar ve Money Visa kartlar dahildir.
    Kampanya sadecewww.morhipo.com'dan yapılan alışverişler geçerlidir.
    Kampanyaya katılım 5.000 TL bonus bütçesi ile sınırlı olacaktır.
    Kampanyaya ek kartlar, diğer banka Bonus Card'ları, Bonus Genç, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, Shop&Miles kartlar, American Express kartlar, sanal kartlar ve Paracard dahil değildir.
    Kart hamili müşterileri, Facebook uygulaması üzerinden veya Twitter'da #garantilinkmorhipo hashtag'ini kullanarak kampanyaya katılabileceklerdir.
    Garanti Link uygulaması ile, Bonus Card'ınızı link.garanti.com.tr üzerinden Facebook ve Twitter hesaplarınızla, yalnızca cep telefonunuzu ve cep telefonunuza gelen doğrulama mesajını girerek Link'leyebilirsiniz.
    Garanti Bankası kampanya ile ilgili olarak dilediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tekno Fırsatlar
    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/30272/tekno-firsatlar

Küçük Ev Aletleri
    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/30204/kucuk-ev-aletleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 30 Ekim 2014; 15:38:34 >

• iyi hal kağıdı da isteyebilirler. hazırlasakmı ki
  • bütçeye bak 5000 tl. ulan bi günde biter be bu bütçe. çakallara bak ya. toplam 50 binliralık alışveriş limiti olmuş oluyor. tırt zırt çöp atık
  • bu link olayı falan hikaye. zamanında n11 için de yapmıslardı. 10k limit vardı. alışverişi yaptık aradık. yüklenir mi yüklenmez mi allah bilir minvalinde şeyler söylediler. günü geldi ama yatmadı.. sanalpazar bile olamadilar..
  • quote:

Kampanyaya ek kartlar, diğer banka Bonus Card'ları, Bonus Genç, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, Shop&Miles kartlar, American Express kartlar, sanal kartlar ve Paracard dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 31 Ekim 2014; 21:47:41 >
  • 5000tl bütçe ne demekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • savcılıktan temiz kağıdı ve 4 te vesikalık hazırladık mı tamamdır..
    bir de diğer bonus kartlar geçersizmiş peh pehh
  • 50 kişi şimdiye bitmiştir boşuna uğraşmayın.
    5000 kişi olsa hadi yine anlarımda 50 kişi ne lan

• Kampanya yapanın sayılarla arası çok kötü olduğu belli...
    Ben olsam kovarım o adamı...
  • Kampanyaya katılım 5.000 TL bonus bütçesi ile sınırlı olacaktır.

Büyük bir rakam gerçektende
  • 5000 TL mi . Morhipo kendini bitirme yolunda .
  • Bu aralar uygulamadan da paso bildirim gönderiyorlardi sildim.

• morhipo'dan uzak durun arkadaşlar ilk alış verişim ve sıkıntılar ;

www.sikayetvar.com
    Morhipo - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2776000

Müşteri hizmetleri hiç bir şekilde dönüş yapmıyor, paranızla rezil oluyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 1 Kasım 2014; 9:57:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

morhipo'dan uzak durun arkadaşlar ilk alış verişim ve sıkıntılar ;

Müşteri hizmetleri hiç bir şekilde dönüş yapmıyor, paranızla rezil oluyorsunuz..

Arkadasim maduriyetini her turlu giderirler sen canini sikma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

morhipo'dan uzak durun arkadaşlar ilk alış verişim ve sıkıntılar ;

Sınıfının en sağlam firması diyebilirim. (0212) 366 04 99 ararsan sorununu mutlaka çözeceklerdir. Telefonla destek alabilecegin nadir firmalardan biridir morhipo. Yüzlerce alisverisim oldu hiç sıkıntı yaşamadım.

• rock_starr kullanıcısına yanıt
    Üstadım sıkıntı bir tane değil ki, alt model ürün gönderiyorlar, masaj aletine tost makinesinin garanti belgesini koyuyorlar tam komedi yani..
    16 ekimde ödemeyi yaptım bak kasıma geldik aleti kullanamadım daha.. böyle saçmalık görmedim.
  • Ben de hic sorun yasamadim su ana kadar. Gecen gun aldigim urunu tedarik edemediler, iptal etmek zorunda kaldilar. Kullandigim hediye cekini tekrar tanimladir ayrica ozur mahiyetinde 25 tl cek tanimladilar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.