Şimdi Ara

Morfeus ;Abyss 7x Zakenimide aldim xD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle low rate serverde oynanıyorsa, dagger charın lure atmasıyla olabilecek bir iş değil. Sağlam bir parti gerekiyor bence. Oyuna uzun bir süre ara verdikten sonra, C2 deki tren partilerinin gözde mekanı (belki de tek makanı) Antharas Laire ilk girişim tam bir fiyaskoydu. Pytan'ı örnek verirsek, üçlü grubun toplam HP si eskiden 11.000 civarındaydı, şimdi 26.000. Eskiden çerez niyetine yediğimiz Kariklerin HP si şimdi 20.000 üzerinde. Mekandaki mob spawn sayısını belirtmeme de hiç gerek yok sanırım, vıcık vıcık, üstelik hepsi de agresif. Benim gibi gariban daggerciler ne yapsın en iyisi sağlam bir parti.
    Kendi hemcinslerine saldırıldığı zaman mobların çoğu -agresif olmasalar bile- agresifleşerek saldırıya karşılık verirler. Daggercilerin Lure skilleri bu gibi durumlarda işe yarar. Agresif olmayan bir mobu bu skil yardımıyla sessizce çağırırsınız, kendi hemcinslerinden uzak kuytu bir köşede işini bitirirsiniz.
    Bu skil yardımıyla daggerci fedailik de yapabilir. 69 lvl pytanı kesmeye 76 lvl daggerci ile gidersiniz. Pytana lure skilini kullandığı zaman grup olduğu gibi ona yönelir. Daggerci hiç atak yapmadan -heal potionların yardımıyla- karşılarında duruken, siz de Knightlardan başlayıp hepsini teker teker öldürürsünüz.
    Amam söylediğim gibi burası Antharas Lair, buradan çıkış zor. En iyisi sağlam bir parti

• /invite Tecktonik

bak moda girdim bile sen şu pt yi al ben geliyom az kaldı mustim.. Siz işe başlamışken bi kırmızı elbise de bana dikin musti cov at geliyolar mustiiiiii

/invite rconaragorn

bence uzaktan izleyip zevk almaktansa gel takımın içinde yer al zevkin doruğuna çık
  • uzun bi arada nsonra tekrar bi geri donus yaptim :D
    bu arada morfewww.theabyss.eu dan mı oynuyosunuz bilmiyorum ama anladigim kadariyla l2 bolumu kapatilmis eski char ile girmeyi denedim server a dahi giremedim genel sitesinde ise eu serverlari arasinda l2 yok ama rus serverinda hala duruyo

simdi sorum su benim bahsettigim abyss de misiniz yoksa baska bi abyss acıldı da benim mi haberim yok ?_?_?
  • Lol ayni serverdayiz Emin abi tekto falan
  • inaktif accountlari temizliyorlar donem donem. S3dar sen girmeyeli baya olmustur herhalde, az daha zorlasak 1 sene olacak. Gitmistir accountun muhtemelen. Server hala acik. İngilizce kismi herzamanki gibi guncel degildi zaten simdi aktif de degil. ama rus sitesi hala acik. oyuna devam ediyoruz biz.
  • 1 yıl olmadı galiba ama sebep o olabilir en son turkiyedeyken giriyodum siteye o da nerden baksan 6 ay olmustur ama su anda bikac arkadasida kendi yanğima cekmeyi basardım yani l2 ye taze kanlar getirdim :D 7 te baslariz buyuk ihtimalle rus serverindan giriyoruz bizde oyun esnasinda size ulasabilecegim bi nick yeter bana
  • Emyn benim nick. bana ulaş kardeş.

cevap alamazsan bilki afk'yim. afk olursam bi mail salla yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 19 Şubat 2009; 1:01:15 >
  • Arkadaslar 1 haftadir hastayim Dişim'den dolayimi Varkadan dolayimi anlamis degilim ama cok kotuyum.
    Hastaligin ismine Varka Sendromu diyorum.Hic gececegine inanamiyorum, ama hayirlisi iyilestigimde kaldigim yerden devam edecegim......
  • cok guzel olmus begendim ama su itemlerini vermeseydin uzuldum bak her ulkede boyle kan bozuk var
  • Merhaba eski bir traprock oyuncusuna dönüş yolu açikmı arkadaslar traprock da nikim DISIKURT havkaye geri gelsek kabul edermisiniz clana bizi tekrar FERHUNDE hala clandamı ADO ne yapıyor adnan yani hala devam ediyormu bizim lineage2 profesörümüz neler yapıyor ya minik hybrit hala oralardamı
    arkadaslar traprock free serverda bu oyunu oynarken en cok zevk aldiğim clandı servera geri gelmeyi düsünüyorum bu gün yarın geri geliriz insaalllah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 25 Şubat 2009; 20:55:18 >
  • Tuh be hayalmi görüyorum yılların serverının sitesi kapatılmış avrupa serverları yok abbyss de gitti galiba daha evvelde gitmişti ama bu sefer baska site bile yok
  • adamımsın qurol sawaşmaya dewam birşeyler yapıp kazanmana kimsenin enqel olmasına izin verme pes etmek yok ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tresurehunter

Merhaba eski bir traprock oyuncusuna dönüş yolu açikmı arkadaslar traprock da nikim DISIKURT havkaye geri gelsek kabul edermisiniz clana bizi tekrar FERHUNDE hala clandamı ADO ne yapıyor adnan yani hala devam ediyormu bizim lineage2 profesörümüz neler yapıyor ya minik hybrit hala oralardamı
    arkadaslar traprock free serverda bu oyunu oynarken en cok zevk aldiğim clandı servera geri gelmeyi düsünüyorum bu gün yarın geri geliriz insaalllah.

Fatih abi duruyor.. ado abi eskisi gibi takilmiyor Hybrit askere gidecek
    Arti o clan yok hersey degisti. eskisi gibi degil 1de yeni basliyan 1i icin su an 7x cok eski server
    nerdeyse artik herkes s satacak o duruma geldi
    Sitesi kapanmadi kapanmazda endise etmeyin
    http://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fla2.theabyss.ru&sl=ru&tl=tr&history_state0=

Sagolasin Burak ugrasmaya devam ediyoruz...

• Abyss yalnızca bir Lineage sunucusu değil, genel bir oyun sunucusu o yüzden kapanmaz kolay kolay.

Ayrıca server ne kadar eskirse eskisin, yıllanmış şarap misali ;)

Traprock olmasa da demirbaş tayfa bir yerde ve toplu duruyor. Yalnızca orgizasyonumuz zayıf şu aralar, ama hazırlıklar hızla devam ediyor...
  • Evet arkadaslar uzun suren ayriliktan sonra tekrar buradayim
    Sizden ayri kaldigim surece bu topic icinde cok seyler yaptim
    2tane db bow heveans divider elysian tallum glavie craftladim bunlar tutanlar allah'a sukur patlamadilar
    Allah devamini getirsin.
    Neyese konunun ozune gecelim o yukardakiler cerez siz buna bakin
    bugun sabah queste basladim siegede vardi onu aradan cikartin onada gittim tabi
    1400 manes quest item ve 130kk civari nakit para dustu moblardan en son dua ettigim en son yaptigim son turda maje light armor dustu degeri 750kk civari derken gece mutlu yatmak istiyordum cok istiyordum bunu
    2500 manes tamamladim gittim kekik cayimi ictim televizyon izledim gittim banyo ettim ne olur ne olmaz abdestte aldim.Oturdum pc basina kapattim gozumu 1 salladim [bu arada arkadaslardan hep sans istiyom]
    bastim 1 baktim draconic leather armor recibe OOOOOOOOO
    Neyse sinavin ilk yerini gecmistik simdi daha zor kismi vardi craftlamak arkadaslardan aldigim part yardimiyla geldim salladim crafti Ya allah Nidalariyla ve sonuc nur topu gibi 1 draco armır ofbbbee
    Bu cebellestigim her turda 50mob kesiyorum ortalama ve bu 2dk icinde oluyor kosmam toplamam kesmem
    10 17 ortalama quest item manes geliyor
     Morfeus ;Abyss 7x Zakenimide aldim xD

Bu quest itemi karsiligi aldigim kutu sans kutusu tikla icinden recibe ciksin yada 840k adena
    Ama bana uzun aradan sonra draco cikti of of

Ve isin zor kismi craftlarken ve tuttu xD
    MUTLU SON

cok yakinda baium ringle ve draco setle karsinizdayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 16 Mart 2009; 1:10:05 >

• MORFEUS valla senin olayı çok seviyom gelip oynayasım var ama lvl 1 den başlamak koyuyo bana
    low rate serverlara alışık biriyim ama herkes kendi ortamını ayarlamış bide itemlerini çekmiş oraya gelsem sap gibi kalcam ondan gelesim hiç yok
    ama sana canı gönülden desteklerimi sunabiliyom
    başarılarının devamını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArenaRakkas

MORFEUS valla senin olayı çok seviyom gelip oynayasım var ama lvl 1 den başlamak koyuyo bana
    low rate serverlara alışık biriyim ama herkes kendi ortamını ayarlamış bide itemlerini çekmiş oraya gelsem sap gibi kalcam ondan gelesim hiç yok
    ama sana canı gönülden desteklerimi sunabiliyom
    başarılarının devamını dilerim

Valla kardesim sagolasin isterim gelip oynamani bu zamandan sonra ama kimseyi abyss7x baslamasini tavsiye etmem Server yillaniyor artik s gradeler falan rb jeweler

draco armor yaptiktan sonra gloves recibe icin 800 kasiyorum dun quest 340k adena verdi sansiz gundu

bugun antharas falan var sanirim kasamam hayirlisi

1an once item yapmaya calismam amacim sinava girecem oss 1yer kazanirsam devam oyuna kazanamazsan askere gidecem askere gitmeden zevkini alam diye ugrasiyom.Dedigim olacak ama daha var:(

• walla arkadaşım çabaların hakkaten taktir edilcek boyutta oyuna baya asılıyosun hll olsun sana.... ama bilmeni isterim ki sende biliyosundur zaten bu kadar oyun oynamakla öss de adam gibi bi yer zor yani...
    kendimi buna örnek verebilirim yani... o kadar istediğim yer varken gittim öğretmenliğe seninde aynı kötü sonuçla karşılaşmanı istemem
  • @ßlackSabbath

ahahaha bak düsüncelerimi okuyorsun ben bu adama kac kere dedim neler dedim oyundan vazgecemio ki
  • Tek kelime SIYRIK bulasmayın bu adama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.