Şimdi Ara

Morfeus ;Abyss 7x Zakenimide aldim xD (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delilikle falan alakasi yok 1 ara yalnizdim dogru yalniz zor oluyor bazi seyler
    ama artik abilerim var grubuz gunluk ufak calismalarla bile yapilabilir
    resme simage olarak katarsan daha iyi olur
  • Basarılarının dewamını dılerım Bro!
  • Allah razi olsun kardesim
  • Baium bu hafta yatti biz ve dusman ally 2miz iceri girdik hem pvp hem rb onlar 5destro dalinca aldilar:(
    vuruldum vallahi allahim sabir ver:(

Vallahi billahi sansizimya of anam of of allahim of

Morfeus ;Abyss 7x Zakenimide aldim xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 30 Mart 2009; 1:13:15 >
  • geçmiş olsun bir dahaki sefer e artık
  • Yaw benim sansima nedir 1dahaki baium ring sana dediklerinden beri clana goz deydi ve eventlara kaybeder olduk baiumu olmuyor 1turlu:( iceri 1 pt girdik tamamlen aldik bu sefer dedimki gozumu 1 actim 3 pt dusman icerde:(
  • Arkadaslar bu sealed ıtemler common ıtemler ne oluyo anlamadım renklerı bır acayıp soluk sıyah beyaz bunları nasıl normale cevırebılırız yada cevırebılırmıyız..
  • sealed armorlarin seallerini black smith of mammon'dan actiriyorsun. bunun icinde priest of down veya dusk'tan seven signsa uye olman lazim. 1 hafta kayit haftasidir sonraki gelen haftada odul haftasi. ancient adena karsiliginda seal'leri actirabilirsin. seal'i kaldirmazsan esyalarini tam olarak kullanamazsin. silahlar icinse sa ekliosun ayni adamdan. o zaman renkleri de duzelir ozellikleri de :) oyunun akisi bu sekilde ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

sealed armorlarin seallerini black smith of mammon'dan actiriyorsun. bunun icinde priest of down veya dusk'tan seven signsa uye olman lazim. 1 hafta kayit haftasidir sonraki gelen haftada odul haftasi. ancient adena karsiliginda seal'leri actirabilirsin. seal'i kaldirmazsan esyalarini tam olarak kullanamazsin. silahlar icinse sa ekliosun ayni adamdan. o zaman renkleri de duzelir ozellikleri de :) oyunun akisi bu sekilde ^^

Tesekkur ederım Emin saolasın !!! Napcaksın yenıyız bu ıslerde !!! Bindık bı alamete gıdıoruz kıyamete...
  • arkadaşlar servere giremiyorum carlar oyuna girmeden dc oluyor ne yapmam lazım yada hala oyun mu yok bilen biri varsa bişi yazsın yaw
  • morfeus sen adananın neresinden sin az tarif etsene (şapkan beni hala korkutsada ( : ) bende adanalıyım
  • olsun bro, kimse anasının karnında öğrenmiyor. bunlar oyunun bambaşka yönleri. ilk başlar sıkıcı karmaşa gelir ama sonradan seversin ilgilenirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vgpvt400

arkadaşlar servere giremiyorum carlar oyuna girmeden dc oluyor ne yapmam lazım yada hala oyun mu yok bilen biri varsa bişi yazsın yaw

Oyun gracia part 2 oldu sen hala sanirim interlude ile girmeye calisiyorsun.
    Adana/Ceyhan ......................
  • koray kardeşim abim ne olduysa oldu bana nerden indircemi söle be cıldırcam burda :)
    ne indircem ne eklicem vallahi kudurdum ya pls plssssssss ekle beni msn ne cafeguven@gmail.com
  • koray kardeşim abim ne olduysa oldu bana nerden indircemi söle be cıldırcam burda :)
    ne indircem ne eklicem vallahi kudurdum ya pls plssssssss ekle beni msn ne cafeguven@gmail.com
  • oyun gracia oldu diyorsun da eski carlar nolcak o kadar item yaptık offff offf
  • sen beni eklede ben suan msn yi kapatıyorum graciya yı indiriyor makine fromdan da cıkıyorum size kolay gele
  • morfeus arkadaşı bende l2-exte tanıyordum Yani Ne Desem Boş Büyük Bir Gayret Yaşanılan Şanssızlıklar Yinede Morfeus Kardeşimizi Pes Ettirmemiş Helal Olsun diyorum bence sen o kazandıklarından daha fazlasını hakediyorsun (Ayrıca biliyorum morfi yine riske gireceksin ihtiras kurbanı olacaksın dilerim ihtirasına yenik düşmezsin şansın devam eder) Herneyse yeni olduğumuz için serverdaki çoğu türk arkadaşımız birşey bilmiyordu.. (bende son level bufferim vardı Nick - İkhnaton))o zamanlar eziktik ama tabi sağlam dostluklar vardı hatta hiç unutmam fastandfast arkadaşın clanındaydım tabi o zaman birşey bilmiyoruz 10-20 kişi ilemi ne giran kalesine saldırmıştık tabi sonuç bir o kadarda gülünç ama hüsrandı

• quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

morfeus arkadaşı bende l2-exte tanıyordum Yani Ne Desem Boş Büyük Bir Gayret Yaşanılan Şanssızlıklar Yinede Morfeus Kardeşimizi Pes Ettirmemiş Helal Olsun diyorum bence sen o kazandıklarından daha fazlasını hakediyorsun (Ayrıca biliyorum morfi yine riske gireceksin ihtiras kurbanı olacaksın dilerim ihtirasına yenik düşmezsin şansın devam eder) Herneyse yeni olduğumuz için serverdaki çoğu türk arkadaşımız birşey bilmiyordu.. (bende son level bufferim vardı Nick - İkhnaton))o zamanlar eziktik ama tabi sağlam dostluklar vardı hatta hiç unutmam fastandfast arkadaşın clanındaydım tabi o zaman birşey bilmiyoruz 10-20 kişi ilemi ne giran kalesine saldırmıştık tabi sonuç bir o kadarda gülünç ama hüsrandı

Hea hatirliyom katam resmini
     Morfeus ;Abyss 7x Zakenimide aldim xD
    Len harbi bombaymisim bu charla siegeye gidilirmi? Heleki 58lvl xD malum yeni ogreniyorduk

Bu arada Bazi i.b.neler yuzunden artik devam etmedim konuya yoksa Cok seyler elde ettik.
    Yakinda iyi haberle konuyu favori yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 16 Nisan 2009; 20:38:41 >

• allahım sahidende fena rezil olmuşuz (bkz bilmemek değil öğrenmemek ayıp hesabı)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.