Şimdi Ara

Morfeus ;Abyss 7x Zakenimide aldim xD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan 3 hafta oncesine kadar soyulmadan oncesi. Herseyimiz İstedigimizin uzerinde olmustu ve dahada olacakti...
    Taki 3 hafta oncesi 1 aksam itemimizi arkadasimiza verdik ve olanlar oldu.Gören duyan yok artik
    Su resimdeki herseyi gitti sayin Server Abyss 7X itemler bana %100 ait degildir xD

Bu itemler gittikten sonra zaten giden gitti dedim +4 bowa bastim ve tuttu guzel patk olmustu farketmisti
    Taki +5 deniyene kadar 5 salladim patladi
    Neyse itemler claindi 2 hafta ara verdik baska serverda oynadik ama bir kere ben rb jewelerin tadini almistim.
    Normal oynamak zevk vermiyordu. Kendi kendime Yeniden yapacam demistim
    Baslamistim varkada 2500 item questine
    13 cesit rec+850k adena gelme olasiligi var iclerinden en degerlileri sirasiyla İc armor -Drac Armor-Drac gloves.........
    archerla 2500 kasmak en az 2gun 3gunde suruyor Robot degilim Titan oynuyamiyorum [Bugun basladim azicik]

Neyse 1tane draoc rec geldi iyide oldu vede tuttu deli gibi sevindik ben ve arkadaslarim.
    Fazla uzatmak istemiyorum Sabahtir Varkadayim bel fitigim azdi gozlerim acayip agriyor hizli hizli vercem
    buda quest boyunca patlattiklarim her recibe 1 gun suruyor Daha dogrusu 1gunde 1 recibe kasiyorum craftliyorum.

Draco boot 1.5kkk dun patladi

İc gaiter 2gun once patladi sanirim

Buda bugun yeni bastim 2 ews geldi bugun 2x200 400kk eder 500kk da boot de daa cok isimiz var 5kkk borc

Ha o kadar resim var rb jewe alabildimmi
    Core ring aldim ve tabiki Azcik fazla verdim ama oluru bu ringin pahali oldu

Sonuc borcumu odedikten sonra baiumu yapacamda o kadar dayanamam sanirim 18kkk :(
    Devami gelecek Sakin 1yere ayrilmayin kalin saglicaklar

Anlattiklarim biraz solo takilir gibi gosteriyor ama oyle degil emegi gecen herkese allah razi olsun
    Ama Herkese Buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden[Kucuk olmadigina ]o zaman kafa tokustururuz...

MORFEUSGT1
    79DC.RYER 79 GS 79 WR 70+ SH NP LVL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 2 Haziran 2009; 22:18:35 >

• valla okudum butun yaziyi sasirdim.
  • yakışır kankama ama ant queene çok vermişin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydeeli -- 12 Şubat 2009; 22:13:37 >
  • Harıkasınız beyler basarıalrınızın dewamını dılerım ... İyİ eglenceler ...

Bu arada gecmıs olsun gurol ...Uzuldum valla kanka..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

1 ay'imi aldi yaklasik silah icin

http://img443.imageshack.us/my.php?image=dnycc0.jpg

Set sie daha zordu 1.5 ay fln

http://img16.imageshack.us/my.php?image=dnysetuw9.jpg

Tuttumu bari yaw? Yeni anladim Tutmus Gz

Tesekkurler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 13 Şubat 2009; 8:55:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

valla okudum butun yaziyi sasirdim.

Neden sasirdin yaw, Gunlık yaptiklarimiz işte bunlar Bunlari aklima gelenler daha mutlaka vardir yaptiklarim hatirlamiyorum... yemek yiyip birazdan gene baslicam aksama kadar surer 2 saat yatip siege dalacaz

Bu aradda yazilarda sacmalamiş oalbilirim yorgunluktan ne yaptgim, bilmiyorum.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

valla okudum butun yaziyi sasirdim.

Neden sasirdin yaw, Gunlık yaptiklarimiz işte bunlar Bunlari aklima gelenler daha mutlaka vardir yaptiklarim hatirlamiyorum... yemek yiyip birazdan gene baslicam aksama kadar surer 2 saat yatip siege dalacaz

Bu aradda yazilarda sacmalamiş oalbilirim yorgunluktan ne yaptgim, bilmiyorum.....

Gürolcum eline sağlık. Daha neler neler yapıcaz dur sen ;) Sen bu aralar baya kaptırdın çalışmıosun herhalde

benim iş güç olmasa bende yardım edicem sana.

server'a 2 kankam başladı, birini yasin abinin katkilariyla a grade yaptik hemen, digeride yakin zamanda a grade olacak. akabinde bizde orada yardim edicez sana :D en kotu ihtimalle seni box'tan kurtaririz bro daha az yorulursun ;)

• Sagolasin emin abi
    Bugun titanla kastik deli gibi Bu şekil

Drop Maje light armor Recibe İc gloves sonuc :craft complete

Bugun spotuma izinsiz giren noobun teki 1saatimizi kaybettirdi 30 kadar pvp point kazandirdi
    Kralina sallarim 7500 dmg

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

1 ay'imi aldi yaklasik silah icin

http://img443.imageshack.us/my.php?image=dnycc0.jpg

Set sie daha zordu 1.5 ay fln

http://img16.imageshack.us/my.php?image=dnysetuw9.jpg

Tuttumu bari yaw? Yeni anladim Tutmus Gz

Tesekkurler herkese

Zaten garanti olsun die metleri 2 kati kastim ^^

• Valla Gürol şimdi acayıp üzüldüm ne bahtsız adamsın sen ya! Ama kısa zamanda tekrar yaptıklarınız için de bi o kadar da sevindim.. Demek ki isteyince zorlayınca bunlar low rate bile olsa yapılabiliyomuş...Low rate den korkanlara da güzel bi örnekleme olmuş olur...

Kısa bi süre sonra bende gelicem inş boxlardan birini de ben alırım veya başka şekilde yardımcı olurum..Azminden dolayı seni kutlarım..
  • beyler sizin takım acaip saglam sizi uzaktan takip etmek bile bir zevk basarılarınız devamı ne diyelim
  • Gürol kasıyoruz işte sessiz sedasız toparlanıcaz inş...
    İsmail abi bi ara dön beee :)

Tecktonik<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTToTTo -- 15 Şubat 2009; 22:14:35 >
  • Dun aksam 1 gazla tamamladik gele gele 340k adena geldi

Neyse sabah girdik oyuna yeniden kasayim diye baktim baium icin cardinal ariyorlar dedim var bende Xd Ve tabiki dusman olmadigindan belli sure sonra spawn oldu baium daldik iceri

• gecmiş olsun kades umarım itemelerine kavusursun....
  • Ahh Gürol Ahh... Şu Abyys Harcadıgın zaman Kadar derslere harcasaydın zamanını yemin ederim profesördün :)

Neyse.Lowda adam gibi kasan item yapan azimli olan bitek gürolu tanırım vallahi. bildigin manyaktır =)

Adam Yapıyor Be Kardesim
  • Arkadaşlar bende Abyys 10x alphada oynuyorum şu Majestic Leather Armor Recipe birtek Pytanlardamı cıkıyor bilgisi olan varmı ?
  • Pytanlardan dusme ihtimali yuksek 1tane dagger alacaksin yanina lure atacak
    1de giant cave de questten aliyorsun

Kanka o kadarda iyi degilizya abilerimizden ogrendik is basa dustu kasiyoruz
    Sagolun
  • Quest i veren giant cave in tam olarak neresinde kalıyor ?bu recipe bana cok lazım çünkü pytanlardan düşüremedim bir türlü cok zor..

Bu arada daggerın lure atması nasıl bir olay neye yariyor ilk defa duyuyorum ?
  • Lure TH lerde olan bir skilldir bir th aç ve gerisi kolay
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.