arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu sony w55 almaya karar verdim. fiyat olarak da morfare.com da bulabildim en ucuz. 1gb kart ve çanta ile birlikte 503 ytl. sitenin güvenliği nasıldır? sony nin ithalatçılarından ve yetkili servislerinden biri güvenli olur aslında ama emin olamadım. bu site hakkında bilgisi olan var mı?
2 yere baktım. ikisi de daha ucuz... Ben yazdığım 2 siteden de alışveriş yaptım, sorun yaşamadım, seni bilemem...
fotozeynep casio z75 shopping microdalga aldım...
coğunlukla en ucuzu değildir ama güvenilirdir.
Dükkanları Kadıköy - Göztepe tarafında bilindik bir yer... Bir ara en ucuz PS2'yi satıyorlardı. Ayrıca servisleri de Göztepe civarında. Benim bir kere işim düştü, memnun kaldım. Yani "gerçek dünyadaki" varlıkları bilindik ve güvenilir.
Sony ürünleri için bir de Avrupa Elektronik'in internet sayfasına bakın. Onların yeri de Karaköy alt geçitte... Alışveriş yapmışlığımız var. İnternetteki en iyi "Sony Bayi" fiyatları Avrupa'da oluyordu. Bir karşılaştırma yapın.
demin baktım, site çalışmadı ama geçici bir problemdir herhalde... ben normalde sürekli girip fiyat bakarım buradan:
avrupatr.com
saolun verdiğiniz bilgiler için...
daha önce ev sineması aldım oradan.
güvenebilirsin. sabah 11e kadar ödeme yaparsan aynı gün akşam üzeri 16:30da ürünü kargoya veriyorlar (ben alırken öyleydi, tabi önce telefon edip ürün var mı yok mu teyit etmek lazım)
anında kargo demek.. iyiymiş o zaman. şimdi baktım fiyat 494 ytl ye düşmüş. ben alana kadar iyice düşücek heralde.