Şimdi Ara

Mordekaiser ve Gangplank için rune

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mordekaiser ve Gp için ayrı ayrı rune page önerebilirmisiniz?

• mordekaiser e armor magic resist ve flat ap al gp ye de crit damage crit chance armor penet al
  • Benim Morde rünlerim Magic Penetration(kırmızılar), Armor(sarılar), Magic Resist per Level(maviler), Flat HP(büyükler). Bence Morde rünleri tankımsı olmalı, early game'de bi Hextech Revolver bütün ihtiyacını karşılar.

GP'ye de tamamını Crit Chance dizebilirsin.
  • Ben Mordeye Full Ap kullanıyorum :) Pasivini çok iyi doyuruyor Full ap rune sayesinde tankımsı olayını zaten shieldin yapıyor dikkatli oldugun sürece oyuna basladıgımda 60 a yakın ap oluyor .

Gp ye Kesinlikle Crit damega Al :D 3 büyük leri Crit damega al gerisini kafana göre yap , aslında full crit damega dizersen gerçekten süper oluyor ama cok pahalıya patlar sana . Ben oyuna basladıgımda %25 crit damega(10 master dahil) 20 armor pent(10 master dahil ) , 12 atack damega oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OIS

Benim Morde rünlerim Magic Penetration(kırmızılar), Armor(sarılar), Magic Resist per Level(maviler), Flat HP(büyükler). Bence Morde rünleri tankımsı olmalı, early game'de bi Hextech Revolver bütün ihtiyacını karşılar.

GP'ye de tamamını Crit Chance dizebilirsin.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: navavaner

Ben Mordeye Full Ap kullanıyorum :) Pasivini çok iyi doyuruyor Full ap rune sayesinde tankımsı olayını zaten shieldin yapıyor dikkatli oldugun sürece oyuna basladıgımda 60 a yakın ap oluyor .

Gp ye Kesinlikle Crit damega Al :D 3 büyük leri Crit damega al gerisini kafana göre yap , aslında full crit damega dizersen gerçekten süper oluyor ama cok pahalıya patlar sana . Ben oyuna basladıgımda %25 crit damega(10 master dahil) 20 armor pent(10 master dahil ) , 12 atack damega oluyor

Damage bu arada , damega değil.
  • ee yani ? :D Nedir bu ben burdayım beni görün çabası ? neyse kirletme konuyu bak işine .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gp icin %46 crit dmg rune sayfası yapabilirsin veya full crit chance veya crit dmg, crit chance ve attack speed karısık bi sayfa bu 3 rune page te olur gp için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.