Şimdi Ara

Morde solo top

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizinden bildiğiniz gibi nerften önce bırakın solo topta 1v1 i 3 kişiyle baş edebiyordu morde. Fakat sağlam nerf yediği için artık pek alınmıyor bende bir morde hastası olarak onla solo top oynamayı istiyorum sizden ricam şu morde ile ilgili bilgiler istiyorum örneğin mordenin kalkanını fazladan doldurmanın bir yolu varmı? sanırım ap kasınca çabuk doluyormuş. Birde morde ile riven, gp gibi karakterlere karşı laneyi alma şansımız çokmu düşük ?

• morde nerf yedi ve kötümü cevap hayır ben hala solotop kullanıyorum pushla harrasla alırsın defansif oynarsan kaybedersin ölürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusyrock26

morde nerf yedi ve kötümü cevap hayır ben hala solotop kullanıyorum pushla harrasla alırsın defansif oynarsan kaybedersin ölürsün

Pushladığı zamanda gangler çok tehlikeli oluyor. Morde sakat iş.
  • quote:

morde nerf yedi ve kötümü cevap hayır ben hala solotop kullanıyorum pushla harrasla alırsın defansif oynarsan kaybedersin ölürsün

Nerf tekrar geri alındı diye biliyorum
  • Kaçış skilli yok
    ccsi yok çok gereksiz bir champion ranked falan oynanacak ise demek istediğim morde yerine daha mantıklı şeyler picklenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

Kaçış skilli yok
    ccsi yok çok gereksiz bir champion ranked falan oynanacak ise demek istediğim morde yerine daha mantıklı şeyler picklenmeli

morde gereksiz? cc sahibi olmadığı doğru ama rylai zaten morde için alınan itemlerden birisi ve al sana babalar gibi slow.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellfire peninsula -- 17 Ocak 2012; 21:03:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

quote:

Nerf tekrar geri alındı diye biliyorum

Hayır alınmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

quote:

Kaçış skilli yok

morde gereksiz? cc sahibi olmadığı doğru ama rylai zaten morde için alınan itemlerden birisi ve al sana babalar gibi slow.

2. kez yazıyorum diğer championların yanında gereksiz .
  • valla geçenlerde aldım memnunum minion partye e atıp kalkan açıp rakibe dalıyosun rakip kalkana vuruyo can gitmiyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

quote:

Kaçış skilli yok

2. kez yazıyorum diğer championların yanında gereksiz .

Evet cc açısından eksiği var ama tf de bi şekilde carrynin ruhunu alabilirse gg yani. Gereksiz demek biraz fazla kaçar, cc si olmasın illa her heroda cc olmak zorunda değilki? Takımındaki kişilerde cc olsun tf de ultisini ve skillerini carry e atsın iş tamam? İşte buradada biraz playerlığa bakıyor durum, örneğin dersinki karşıdaki carry tf e en önden girecek değilya ve haklısında. Ama herkes mükemmel oynasa iki tarafta kazanamaz, sonuç olarak birileri hata yapıcakki diğer taraf kazansın.

• Aslında olaya karşı carryı almak olarak bakarsak aşşağı yukarı aynı görevi yapan yorick var. Hem kat kat etkili solo top. Yani morde şu aralar hiç sırıtmıyor. Tank desen bir rammus bir amumu değil. solo top desen önünde çok champ var. Yani eğlence için oynarsın ama rankedta picklenmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.