![]() ![]() ![]() |
***___Moraliniz bozulabilir tıklamayın isterseniz____***

-
-
Aman bilim ve "birim" düşmanı cahil takımı gelip konuyu ve içeriği terörize eder en baştan onların plakalarını takmış olayım ben.
-
İyiki tıklamamışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Offf tıkladım çok moralim bozuldu.
-
-
-
Bu ülke asla almanya olamayacak geçin bu muhabbetleri
Sen kendini niye Almanya'yla kıyaslıyorsun ki ?
Sen treni kaçırmış bir milletin evladısın.
Adamlar ikinci dünya savaşından sonra kalkınırken, sen başbakan asıyor, 10 yılda bir askeri darbe görüyordun.
Almanya'nın 3 eyaletinin yıllık geliri Türkiye'den fazla.
Sen nasıl bir kafa yaşıyorsun da böyle şeyler paylaşıyorsun. Önce kendi ülkenin geçmiş siyasi tarihini bir aç oku öğren !
Almanya ile Türkiye'yi ekonomik olarak kıyaslamanın ne kadar yanlış olduğunu anlarsın belki.
-
Hadi canım ciddimisin ?quote:
Orijinalden alıntı: atade28Sen kendini niye Almanya'yla kıyaslıyorsun ki ?
Adamlar ikinci dünya savaşından sonra kalkınırken, sen başbakan asıyor, 10 yılda bir askeri darbe görüyordun.
Sen nasıl bir kafa yaşıyorsun da böyle şeyler paylaşıyorsun. Önce kendi ülkenin geçmiş siyasi tarihini bir aç oku öğren !
Almanya ile Türkiye'yi ekonomik olarak kıyaslamanın ne kadar yanlış olduğunu anlarsın belki.
Almanya bizi kıskanıyor diyen halk değil yalnız uyandırayım da kalk yerine yat.
Padişahımız ve ekibi söyledi.
Millette aklına geldikçe böyle rezil eder.
-
Kainat liderimiz kıyaslarken biz boş mu duracağız? Almanya kıskanıyordu ya hani,hatta Merkel off demiş.
-
oha 2004 ford focus ciddi anlamda ucuzmuş. araba yanık sadece ondan da bişey olmaz. al evin önüne güzelce bi yıka temizle çiçek gibi olur valla. 2 de jant takarsın tamam.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: atade28Sen kendini niye Almanya'yla kıyaslıyorsun ki ?
Menderes'i savunmak? Herşeyini geçtim, anlayacağın dilde konuşayım, o emniyet müdürünün yerinde sen olsan bu fikirlerin değişirdi.
-
En Beğenilen Yanıtlar

Aman bilim ve "birim" düşmanı cahil takımı gelip konuyu ve içeriği terörize eder en baştan onların plakalarını takmış olayım ben. |
Menderes'i savunmak? Herşeyini geçtim, anlayacağın dilde konuşayım, o emniyet müdürünün yerinde sen olsan bu fikirlerin değişirdi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X