A

Çavuş
27 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar, eve yeni internet bağlatacağım ancak web üzerinde gezinirken bir ISS firması dikkatimi çekti AtlantisNet adlı kendileri 1000 mbps simetrik hatta 10000 mbps hız sağlıyorlar bu değerler gerçek mi? kullanan arkadaşlar var mı? bu hızları hangi bölgelerde veriyorlar aydınlatır mısınız beyler?

Öncelikle merhaba arkadaşlar konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum forum'da yeniyim şimdiden herkesten özür dilerim.

Anakartımın seri numarasını değiştirmek istiyorum ve değiştirmek istediğim 3 tane seri numarası var motherboard gibi tarzı seriler. Cmd komutundan AMIDEWINx64.EXE yolunu gösterip yapıyorum bir komut giriyorum ve değişiyor girdiğim komut örnek : AMIDEWINx64.EXE /BS (kafadan salladığım seri numarası) ve ardından değişiyor herşey iyi hoş oluyor fakat bilgisayarı kapatıp açtığım da komutlar orjinale dönüyor bunu bir türlü anlamadım. İşin tuhaf kısmı ise arkadaşlarım bunları uyguladığın da bilgisayarı kapatıp açsa bile bu seriler değişmiyor onların ki kalıcı oluyor hatta format attıkların da bile kalıcı oluyor. Ben ne yaptıysam cözemedim bu sorunun eğer cözümü var ise anlayan arkadaşlar sesini duyurursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Selam arkadaşlar 2017 de aldığım 3 yıllık laptop'a e-gpu yapmaya karar verdim. Fakat hangi malzemeler lazım maliyeti ne kadar hiç bilmiyorum. İnternetten araştırdım bazı kişiler işlemciyle uyum sağlamaz ise darboğaz yapabilir gibi şeyler söylemişler ben bu satırın altına sistem özelliklerimi bırakacağım anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Kendim yapmayacağım bilgisayarcı bir akraba yakınım var ona yaptıracağım sadece neler lazım alttaki özelliklere eğer imkanı varsa bu işin hangi ekran kartı uyum sağlar bunları bilmek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

CPU : İntel Core i7 6500U 2.5 GHZ (TURBO İLE 2.9)

GPU : Nvidia GeForce 940M (Paylaşımlı) 2 GB DDR3 (DX 12 Destekliyor)

RAM : 8 GB DDR3

arkadaşlar laptopa harici ekran kartı takmayı planlıyorum nasıl takacağımdan felan ben pek anlamıyorum malzemeleri alıp yakınım bi bilgisayarcı akrabama vereceğim kendisi herşeyi kuracak fakat merak ettiğim birşey var laptopa harici ekran kartı taktıgımda masaüstü ile aynı performansı verir mi veyatta islemci ile darboğaz yapar mi sistem özelliklerimi altta paylaşacağım bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

CPU : i7 6500u 2.5 ghz

Ekran kartı : Nvidia GeForce 940M (paylaşımlı)

Casper Nirvana C700 c7k

eğer olursa takmayı düşündüğüm ekran kartı ise GTX 1060 Ti veyatta uyumlu olan benzer modeli.

Olacağından bile emin değilim fakat bu forumdaki arkadaşlara danışmak istedim bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ?

İyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar 16 Mbps hiper net kullanıcısıyım fakat bir sorun yaşıyorum hız testi yaptığım da 10 mbps download 0.69 mbps upload hızım cıkıyor upload hızım neden bu kadar yavaş? bunu nasıl yükseltebilirim bunun cözümü yokmu acaba? müşteri hizmetlerini arasam konuşsam bunu yükseltme şansları varmı bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar evde kablosuz modem kullanıyoruz toplam da 8 kişi internete giriyor üst katlada paylaşıyoruz öğrenci evindeyiz ama arkadaşlarıma kullanmayacağın zaman wi-fi yi kapat dediğim halde kapatmıyorlar kimisi interneti kullanmadığı halde açık bırakıyor umrunda bile olmuyor ve ben online oyun oynuyorum telefonlarıda otomatik güncelleme vs vs yaptıgın da anlık internet yavaşlaması oluyor ve bu benim oyunuma yansıyor o anlık olay benim için önemli oluyor tabi.

Uzun lafın kısası internet bant genişliği felan nasıl kendi kullandığım bilgisayara adapte ederim sadece belirli zamanlar da yapmak için öyle bir program veya modem ara yüzünden yapabileceğim birşey varmı? Bilgisi olan arkadaşların yardım etmesini istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar bilgisayarım laptop web tabanlı flash player destekleyen oyun oynuyorum fakat bu sorun çok ama çok tuhaf ve beni bunalttı artık...

Bilgisayarım da 2 tane ekran kartı var paylaşımlı diye biliyorum öyle oluyor sanırım birtanesi İntel HD Graphics 520 diğeride Nvidia GeForce 940M oynadıgım flash player oyun da Oyunu Nvidia ekran kartı ile açtığımda kasma oluyor rahatsız edicek şekilde ve oynatmayacak şekilde oyunun exe'sinden sağ tıklayıp oyunu İntel HD Graphics ile açtığımda kasma gidiyor benim en çok güvendiğim ekran kartım da kasma varken intel gibi ekran kartında neden kasma olmuyor? Bunu anlamıyorum.

Beni çözüme kavuşturacak arkadaşlara sesleniyorum 1 yıldır var bu sorun bana yardım edecek birileri varsa çok sevirim şimdiden teşekkürler.

Sistem Özelliklerim :

CPU : İntel Core i7 6500U 2.50 Ghz

GPU : Nvidia GeForce 940M 2 GB

İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate 64 bit
Arkadaşlar merhaba

Bundan 2 sene önce laptop aldım Windows 10 olarak geldi ve FreeDos işletim istemine sahip fakat ben windows 7 kurmak istiyorum windows 7 bu bilgisayarım da daha stabil çalıştığını düşünüyorum ama windows 7 kuramıyorum USB flash sürücü ile formatı atıyorum kurulum başlıyor dan sonra Sürücü Yükle ''Gerekli bir CD/DVD sürücü aygıtı eksik. Sürücü Disketiniz CD,DVD veya USB flash sürücünüz varsa, şimdi takın'' bu hatayı veriyor ne yaptıysam ne ettiysem çözemedim gitti. Fakat şöyle bir durum da var bazı windows 7 iso dosyaları format kurulumunda windows 10 format kurulum ekranı gibi o görünüm de olduğun da windows 7 yi kuruyor fakat normal format kurulum ekranı olan windows 7'yi bir türlü kuramıyorum çok araştırdım kurcaladım bir türlü bulamadım yardım seven ellerinizi uzatmanızı bekliyorum.
Öncelikle selam iyi forumlar arkadaşlar Casper Nirvana C700 Bilgisayarım var 1 sene oldu alalı fakat çok ısınıyor LOL vb oyunları oynadıgımda sıcaklıktan neredeyse sıkıntı basıyor üstüme fakat şöyle bir durum daha var Ekran kartım NVİDİA Nvidia'nın 2015 sürümünü kullanınca ısınma gidiyor gibi oluyor fakat nvidia'nın en güncel sürümünü yüklüyorum 2017 olan onda daha çok ısınmaya başlıyor güncel olan her zaman daha iyi değilmidir sizce? Bunu da anlamış değilim

Bu konu hakkında fikirlerinizi istiyorum teşekkkürler.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ip olarak ddos atmam gerek yaklaşık 30 tane ddos programı indirdim hiç birisi calısmıyor lütfen bana yardım edecek birileri varmı ddos programı lazım çalışan bir ddos programı veya atabileceğim bir yöntem, video, anlatım %100 çalışan lazım lütfen yardım edin
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.858 (Bu ay: 521)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.