Şimdi Ara

Mopda hangi class (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Warlock açasım geldi izleyince. Hele videonun sonunda 5 tane imp, 2 tane minion çıkarması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 21 Nisan 2012; 19:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

Valla hunter olduğum için söylemiyorum ama mop ta hunter'a gelecek yenilikleri gördükten sonra geleceğinin parlak olduğunu söyleyebilirim

hadi inşallah

dead zone kalkacak diye biliyorum kalkarsa melee classlar özellikle roglar çok zorlanacak

Hocam nedir bu dead zone olayı tam olarak ?

Yakından ok atma engelinin kaldırılması. Ama bu konuda tam emin değilim şahsen betada oynamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

Valla hunter olduğum için söylemiyorum ama mop ta hunter'a gelecek yenilikleri gördükten sonra geleceğinin parlak olduğunu söyleyebilirim

hadi inşallah

dead zone kalkacak diye biliyorum kalkarsa melee classlar özellikle roglar çok zorlanacak

Hocam nedir bu dead zone olayı tam olarak ?

Yakından ok atma engelinin kaldırılması. Ama bu konuda tam emin değilim şahsen betada oynamadım.

Eyvallah hocam, beta inv gelmiş bana, eğer karakter kopyalama işini yapabilirsem bakar bilgilendiririm

• Mage, Rogue, Priest
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody

Warlock açasım geldi izleyince. Hele videonun sonunda 5 tane imp, 2 tane minion çıkarması..

bu ne abi instant fear ? soul harvest yürüyerek yapma filan heartstone glyph alınca healersın mübarek at fearı bas soul harvesti bast heart stone u :D canın full basla damage yemezsinki :D sanırım fearın cdside yok fear fear fear adam yanına gelirse iyi :D dot silince adam direk ölüyo resmen bence lock ilk haftadan sonra eski haline döncek :D dönmezse direk lock acarım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rinyth -- 22 Nisan 2012; 22:20:05 >

• Ya konu bu degil ama konu acmiyim dedim . Mop ta reaid progress te tema ne olucak ? Yani bosslar ne tur olucak? Birde hep bi ana boss oldu su ana dek LK ve deathwing gibi. Bunda nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

Ya konu bu degil ama konu acmiyim dedim . Mop ta reaid progress te tema ne olucak ? Yani bosslar ne tur olucak? Birde hep bi ana boss oldu su ana dek LK ve deathwing gibi. Bunda nedir acaba?

Garrosh olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Ya konu bu degil ama konu acmiyim dedim . Mop ta reaid progress te tema ne olucak ? Yani bosslar ne tur olucak? Birde hep bi ana boss oldu su ana dek LK ve deathwing gibi. Bunda nedir acaba?

Garrosh olacak.

Oha ! Garrosh dayi nicin satti bizi?
  • satar tabi ezikleri gördü adam baktı olmuyor:D
  • quote:

Arkadasim konuyla uzaktan yakindan alakasi olmayan sacma sorularini baska konu altinda ac burda bi soru sorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rinyth

quote:

Arkadasim konuyla uzaktan yakindan alakasi olmayan sacma sorularini baska konu altinda ac burda bi soru sorduk

ulan böyle bir soru için konu açsak ''forumu kirletiosunuz'' dersiniz. burda sorsak suç. ne bu forumun bekçileri havası
  • açtığı konu da konu olsa.klasik "agalar ne kasam" konusu.bir de adamın sorusuna saçma demiş.

vereceğin klasik liseli cevabına karşı şimdiden vereyim cevabımı:sanane istediğin konuya istediğim şeyi yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

açtığı konu da konu olsa.klasik "agalar ne kasam" konusu.bir de adamın sorusuna saçma demiş.

vereceğin klasik liseli cevabına karşı şimdiden vereyim cevabımı:sanane istediğin konuya istediğim şeyi yazarım.

Hımmmm
  • Şu atışmalar var ya beni bitiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Şu atışmalar var ya beni bitiriyor

Sende az değilsin ortalığı kızıştırıp kaçıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Şu atışmalar var ya beni bitiriyor

Sende az değilsin ortalığı kızıştırıp kaçıyorsun.

Ben bir şey desem ne oluuur,demesem ne olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.