Şimdi Ara

Moov Araçlarının Aküsünü Kullanıcılara Ödetiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
18.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

    Hemen başvurun hakem heyetine. Öyle saçmalık olur mu? E sonuçta kul yapısı araba, motor yolda dağıldı diyelim size mi kitleyecekler sen bitirdin diye? Ayrıca Clio'ya nasıl bir akü takmışlar da 885TL ediyor? Benim Captiva'ya 90 amper Varta akü aldım o bile 700 lira etti kamyon aküsü mü takmışlar 40 amperlik Clio'ya?

    Hocam akü değiştirmemişler, sadece takviye yapmışlar  

  • Konunun öne çıkması için yazıyorum. Harbiden çok saçma. Tepkimizi göstermezsek bakalım daha neleri ödetecekler.

  • Akünün bitmesi normal kiralık araç olduğu için takip cihazı çalışıyor, en son sinyal kopunca hemen gelmişlerdir zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğer siz teybi açık bırakıp gittiyseniz size fatura kesmeleri normal ama 885 tl nedir?
    Insan gibi 50 tl felan kessinler haklarıdır ama 885?
    Teybi açık mı unuttunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugatti1907 kullanıcısına yanıt

    Nasıl yani hocam? Takviye masrafı mı 885TL?

    NÜKLEER REAKTÖR İLE Mİ TAKVİYE YAPMIŞLAR 885TL NE TAKVİYESİ LA?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 27 Nisan 2021; 15:37:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technical_Support

    O olay öyle değil. Bazı kendini süperzekalı uyanık zanneden müşteriler aracın aküsünü ve lastiklerini kendi arabasıyla değiştirmek için kiralıyorlar. Adam aküyü değiştirip aynı marka model bozuk aküyü kiralık araca takıyor. Süpriz piyango sende. Kimiside kiraladıkları aracın sıfır lastiklerini kendi aracındaki bitik lastiklerle değiştiriyor. Bu sebepten artık lastik diş derinlikleride ölçülmeye başlandı. Fakat aküye hala bakılmıyor.

    Yuhhh millet de az da dolandirici degilmis eger bunu yapan varsa.


    Ama aslinda takibi kolay. Kaputa sensor koyarsin, acildigi zaman musteriye sorarsin. Hatta acilmayacak hale getirebilirsin.


    Lastik isi de sifreli bijon koyarsin. Aracin nereye gittigi zaten GPSten belli. Lastikciye soktuysa sorgularsin.





  • Savcılığa suç duyurusunda bulunun, bu yapılan adiliktir.

  • Sağlam saçmalamışlar tebrik ediyorum firmayı  

  • Lastik falan patlarsa takım bozuluyor diyip 4 lastik fiyatı da kitlerler o zaman.

  • Ne var kardeşim elini atmışken bakımını da yaptırıver  

  • Evet bu bizim başımıza gelmişti. Kiralık araç bulamamıştık. Bulduğumuz da kirliydi saat de geç oluyordu. Yıkatmalarını beklemeden şöyle çevresine bakıp almıştık. Teslim ederken şurayı vurmuşsunuz dediler. Dedik biz vurmadık arkadan da biri vuramaz falan pişman neyseki ek sigorta yaptırmıştık böylece faturadan kurtulmuştuk. Araç kiralarken herşeyine bakmak lazımmış. Yoksa durduk yere 300-500 Tl gidebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technical_Support

    O olay öyle değil. Bazı kendini süperzekalı uyanık zanneden müşteriler aracın aküsünü ve lastiklerini kendi arabasıyla değiştirmek için kiralıyorlar. Adam aküyü değiştirip aynı marka model bozuk aküyü kiralık araca takıyor. Süpriz piyango sende. Kimiside kiraladıkları aracın sıfır lastiklerini kendi aracındaki bitik lastiklerle değiştiriyor. Bu sebepten artık lastik diş derinlikleride ölçülmeye başlandı. Fakat aküye hala bakılmıyor.

    Akü ve lastiklerin üzerinde plastik zemine baskı olarak üretim tarihleri yazar. Seri numarası da bazılarında plastik zemine baskı bazılarında etiket. Bunlar not edilmiş ise faturası da varsa ki illa vardır kurumsal şirkette nereye kendi aracına takıyorsun. Diyebilirsiniz ki Moov birisi kiralıyor sonra bir başkası. Önemli değil fotoğrafını çektirir sisteme yüklektirmek mobil uygulaması varsa ki vardır illa ki 2 dk almaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Benim yazdıklarım m sadece moov için değil, daha büyük firmalarda gördüm bunları. Akü seri numarası falan hala bakılmıyor , lastiklerede sadece diş derinliği ölçülüyor ve markasına bakılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 27 Nisan 2021; 18:46:41 >
  • Sözleşmeyi bilmiyorum ama saçma bir uygulama. Hele bir de şu var, takviye 885TL? Fatura da çok saçma akü yansıtma bedeli mi? O paraya akü alınır (çok daha ucuza da alınır da neyse) ve alındıysa da akü markası olan fatura atmaları gerekirdi. Başıma gelse bedeli öderdim, daha sonra iadesi için THH'ye başvururdum. Belli bir süre içinde ödemezseniz/sonuç çıkmazsa zaten kısa sürede çıkmaz THH sonucu, haciz vs. gibi şeylerle de uğraşmamak için garantiye alırdım kendimi. Geçmiş olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeviLofDark -- 27 Nisan 2021; 18:54:40 >
  • Haksızlık

  • Böyle firmalar ile çalışıp prim vermemek lazım. Firmada önce müşteri memnuniyeti ve etik denen birşey olacak. Yönetim sistemi kaliteli olacak. Bknz: Amazon.

  • Hocam firma ters yaparsa, ödemezse direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne gidin, 2-3 ayda karar çıkar; zaten sizi de %99 ihtimalle haklı bulurlar. Karşı taraf sizden önce akünün dolu olduğunu, siz kullandıktan sonra bittiğini ispatlayamaz büyük ihtimalle. Online olarak aşağıdaki adresten oluşturabilirsiniz ama öncesinde aşağıda yazdıklarımı da okuyun:

    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi


    Tüketici Hakem Heyeti'ne talep oluştururken faturadaki tutar + bu tutarın çekildiği tarihten, kararın verildiği tarihe kadar, bu çekilen tutarın faizini de talep ettiğinizi açıkça belirtin. Varsa aracın binmeden önce resmini çektiğinizi, sonradan resmini çektiğinizi falan belirtip resimleri de ekleyin, iyi olur. Yoksa da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.


    Eğer firmaya ekstra bir meblağ gömmek istiyorsanız karar çıktıktan sonra bu hakem heyeti kararını, varsa eğer tanıdık bir avukata verin (yoksa benim avukat arkadaşlarım var, benimle iletişime geçerseniz size iletişim bilgilerini verebilirim) ve tahsilatını yapmasını isteyin. Bu sizin de kolayınıza gelecek, (diğer türlü adamlara kararı gönder yok bilmemne, hala kabul etmezlerse icra dairesine git ölme eşeğim ölme) ve hem tahsil ettikleri bu bedeli, hem bu tutarın faizini, hem de avukatın ücretini Moov'a affedersiniz ama sokmuş olursunuz.


    Bu arada ben de bi iki kere Moov kullandım, Allah'tan böyle bir şey başıma gelmedi. Böyle rezillik olmaz.


    Ha bu süreci neden her detayına kadar böyle iyi biliyorum diye sorarsanız, ben de geçen Desibela diye, gerçekten adı gibi Allah'ın belası bir firmadan Trendyol aracılığıyla bir kulaklık aldım. Kulaklık beklediğim model çıkmadı, gelir gelmez hiç kullanmadan, sıfır paketle tertemiz iade etmeme rağmen lavuklar paketini yırtıp, bi de bana "siz bu ürünün kutusunu yırtmışsınız, böyle iade alamayız" diyerek geri göndermişler. 2 ay benim parama kondular, kafamın tası attı; karşı tarafa 500 liralık kulaklık için bir 500 lira da avukat masrafı soktum. Faizi Hakem Heyeti'ne oluşturduğum kararda belirtmediğim için alamadım ama olsun, lavuklara ekstra bir meblağ ödettim ya içimin yağları eridi o bana yeter... 





  • electrun kullanıcısına yanıt
    Yok, adalet istiyorsanız çok takipcili bir Twitter hesabınız olacak, yeni mahkemelerimiz sosyal medya.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rezalet gibi rezalet başka bir izahı yok bu durumun.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.