Bildirim
MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (85. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
openstar nerede acaba _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aytacesmebasi
openstar nerede acaba
Bende simdi onu sormak içi foruma girdimHARBİ NERDE BU " OPENSTAR " :)))
1.Telefon kapandımı moonlight yazısından sonra tekrar reboot atıyor.Makinayı açmak için hard format atmam gerekiyor.
2.Telefona cfw yada başka yazılımda atamıyorum.Telefon usb kablo ile bağlandı mı bir daha açılmıyor.
Ne yapmam gerekiyor yardım rica ediyorum.Sizin cfw baya güzel.Tekrar yüklemek isterim ama oda olmuyor._____________________________ Fenerbahçe -
Arkadaşlar benim şarj moonlight yükledikten sonra 3 gün gidiyordu 2 güne indi şimdi 24 saatde bitiyor kullanmamda pek bi değişiklik yok anlamadım bu işi ... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: muratpolatecz
Arkadaşlar benim şarj moonlight yükledikten sonra 3 gün gidiyordu 2 güne indi şimdi 24 saatde bitiyor kullanmamda pek bi değişiklik yok anlamadım bu işi ...
Telefonu pazar günü öğlen şarjdan çektim hala 4 diş var. mail programı yada benzeri birşey kullanıyormusun? bluetooth açıkmı? bu tarz şeylere dikkat etmek gerekir... yüklediğiniz tema, ya da tuş kilidi yazılımları bile yapabiliyor.._____________________________ Dünyanın Neresinde Olursa Olsun Haksızca Yenmiş Bir Tokadın Acısını Hissedebilmektir İnsan Olmak... -
quote:
Orijinalden alıntı: Penryn
Hocam merhaba.
Ben sizin cfw yükledikten sonra bazı sorunlarla karşılaştım.
1.Telefon kapandımı moonlight yazısından sonra tekrar reboot atıyor.Makinayı açmak için hard format atmam gerekiyor.
2.Telefona cfw yada başka yazılımda atamıyorum.Telefon usb kablo ile bağlandı mı bir daha açılmıyor.
Ne yapmam gerekiyor yardım rica ediyorum.Sizin cfw baya güzel.Tekrar yüklemek isterim ama oda olmuyor.
Merhaba tekrar
Hafıza kartını çıkartınca sorun olmuyor.Neden acaba ?_____________________________ Fenerbahçe -
quote:
quote:
Hocam merhaba.
Ne yapmam gerekiyor yardım rica ediyorum.Sizin cfw baya güzel.Tekrar yüklemek isterim ama oda olmuyor.
Merhaba tekrar
Hafıza kartını çıkartınca sorun olmuyor.Neden acaba ?
tamam iste hafıza kartı uzerınden calısan programlarına bak belkı arka planda calısıyordur taskman tarzı bı program kurup bak ne var ne yok acılısta otomatık calısan program vs. bende de 1.4 yku ılk cıktıgından bberı sarjından memnunum 2-3 gun rahat rahat gıdıor_____________________________
-
hocam ellerine sağlık muhteşem olmuş şimdi yükledim teşekkür ederim sizler sayesinde telefondan zevk alıyorum yeni almış gibi geliyor bana _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: ovozsan
quote:
quote:
Hocam merhaba.
Merhaba tekrar
Hafıza kartını çıkartınca sorun olmuyor.Neden acaba ?
tamam iste hafıza kartı uzerınden calısan programlarına bak belkı arka planda calısıyordur taskman tarzı bı program kurup bak ne var ne yok acılısta otomatık calısan program vs. bende de 1.4 yku ılk cıktıgından bberı sarjından memnunum 2-3 gun rahat rahat gıdıor
Bende cwf den memnunum ama senin dediğini yaptım yine olmuyor.Hafıza kartını sanırım silmem lazım.Tamamen silsem sorun olur mu ?_____________________________ Fenerbahçe
-
Levent, k. bakma konuna yasak reklam olacak biraz ama yazacak baska yerim yok maalesef.
Sunrise son bir kez 18 aralik aksami yayinda olacak ceppusulada._____________________________ Şarjın uzun gitsin | -Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-prog./S2 ile ilgili her şey-Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Oyun-Prog./5800'la İlgili Herşey
PSN=NomadCRY, PS4 Slim 1 TB 7200RPM Sistemim: ASUS Rampage IV Extreme, Intel i7 3820 4.75 GHz OC, MSI Gaming X GTX1060 OC 6 GB, Corsair H80i v2 Liquid CPU Cooler, Corsair Vengeance 8 GB 1866 MHz CL8, Corsair Force GT3 SATA3 120GB SSD -
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
Levent, k. bakma konuna yasak reklam olacak biraz ama yazacak baska yerim yok maalesef.
Sunrise son bir kez 18 aralik aksami yayinda olacak ceppusulada.
hayırlı olur inşallah hocam. siz de galaxy S2'nizin tadını çıkarın :)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Battalgazi1905
quote:
hayırlı olur inşallah hocam. siz de galaxy S2'nizin tadını çıkarın :)
Yazilimla ilgili hicbir soruya bu forumda cevap vermeyecegim bunu da belirteyim.
Bir isim cikar da yazilim 19-20 aralik a ertelenirse umarim yine baslamazsiniz niye cikmadi falan diye. Ama merak etmeyin yapilacak pek birsey yok. Performans olarak daha once kimsenin denemedigi seyler yaptim. Ve bunlarin sallama olmadigini da ispatlayacak seylerim var. Neyse, yeter bu kadari.
Levent, yeni blog ne oldu, ne alemde? Ben symbianmods'a koyacagim Sunrise'i._____________________________ Şarjın uzun gitsin | -Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-prog./S2 ile ilgili her şey-Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Oyun-Prog./5800'la İlgili Herşey
PSN=NomadCRY, PS4 Slim 1 TB 7200RPM Sistemim: ASUS Rampage IV Extreme, Intel i7 3820 4.75 GHz OC, MSI Gaming X GTX1060 OC 6 GB, Corsair H80i v2 Liquid CPU Cooler, Corsair Vengeance 8 GB 1866 MHz CL8, Corsair Force GT3 SATA3 120GB SSD
-
mrhblar...
geldim..
çok yoğun günlerim oldu..
işlerim bitti nihayet..
MoonLight PEv2 yi bir kaç gün sonra yayınlalarım.
Bu arada vega3 için çalışmaya başmalıyorum.
v60 üzerine olan vega3 de 1-2 haftaya inşallah hazır olur.._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Battalgazi1905
quote:
hayırlı olur inşallah hocam. siz de galaxy S2'nizin tadını çıkarın :)
Yazilimla ilgili hicbir soruya bu forumda cevap vermeyecegim bunu da belirteyim.
Bir isim cikar da yazilim 19-20 aralik a ertelenirse umarim yine baslamazsiniz niye cikmadi falan diye. Ama merak etmeyin yapilacak pek birsey yok. Performans olarak daha once kimsenin denemedigi seyler yaptim. Ve bunlarin sallama olmadigini da ispatlayacak seylerim var. Neyse, yeter bu kadari.
Levent, yeni blog ne oldu, ne alemde? Ben symbianmods'a koyacagim Sunrise'i.
valla bende olaydan uzaktayım. Blog beklemede şimdilik.._____________________________
-
Hocam benim soruna el atsak ben yazılım yükleyemiyorum.Hafıza kartında bir sıkıntı var herhalde.Üstte yazılarım var bakarsanız sevinirim. _____________________________ Fenerbahçe -
quote:
Hocam benim soruna el atsak ben yazılım yükleyemiyorum.Hafıza kartında bir sıkıntı var herhalde.Üstte yazılarım var bakarsanız sevinirim.
telefonu bilgisayara bağladığında, bilgisayar görüyormu?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: openstar
quote:
Hocam benim soruna el atsak ben yazılım yükleyemiyorum.Hafıza kartında bir sıkıntı var herhalde.Üstte yazılarım var bakarsanız sevinirim.
telefonu bilgisayara bağladığında, bilgisayar görüyormu?
Evet Hocam.Yazılım flashlayamıyorum.Telefon power tuşuna basıyorum ama telefondan tık yok.Hafıza kartına çıkartınca normale dönüyor.Sonra takıyom kullanamaya devam.İlginç yani.Taskman programında bişi de yok._____________________________ Fenerbahçe -
Hocam Hoşgeldiniz sizin için.Bi tema uyarladım.Yoğun bi uğraşla 3 günümü aldı..Umarım beyenirsiniz Tema Pm nizde.. _____________________________ Atacan -
quote:
Orijinalden alıntı: atacan06
Hocam Hoşgeldiniz sizin için.Bi tema uyarladım.Yoğun bi uğraşla 3 günümü aldı..Umarım beyenirsiniz Tema Pm nizde..
çok çok tşkler.. çok güzel olmuşş_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X