Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
80.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lutfu1996

herkes şarj harika kullanmama rağmen 4 gün gidiyo diyo bende hiç kullanmamama rağmen 1 gün de bitiyor hergün şarj ediyorum neden acaba yardım edermisiniz ?

Valla durum bende de aynı 24 saat anca gerçi 3-4 gün giden şarjda nasıl şarj sa inanamıyorum daha benim telefonumun hiç 4 gün şarjı gitmedi 48 saat gitsin yeter bana.

Orijinalden alıntı: karhan11

quote:

herkes şarj harika kullanmama rağmen 4 gün gidiyo diyo bende hiç kullanmamama rağmen 1 gün de bitiyor hergün şarj ediyorum neden acaba yardım edermisiniz ?

Valla durum bende de aynı 24 saat anca gerçi 3-4 gün giden şarjda nasıl şarj sa inanamıyorum daha benim telefonumun hiç 4 gün şarjı gitmedi 48 saat gitsin yeter bana.

bizde bi hata var galiba herkesinki 3-4 gün gidiyomuş :S

• quote:

quote:

quote:

ben sunu söyleyim c6 fwlerinde görüp görebilceginiz en iyi sarj süreji moonlight da, önceden 1 gün zor giderdi, telefonu orta derecede kullanıyorum, normal kullanımla 2-2,5 gün gidiyor, çok az kullanımla 4 gün gitmesi normal fakat aktif kullanan biri için 4 gün gitmesi çok zor bunu herkes biliyor, sizlerin piller artık eskimis olabilir belki ya da kullandıgnız programlar, arka planda calısan programlar, özellikle de ekran parlaklıgı ve 3G batarya sürenizi etkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

quote:

quote:

quote:

ben sunu söyleyim c6 fwlerinde görüp görebilceginiz en iyi sarj süreji moonlight da, önceden 1 gün zor giderdi, telefonu orta derecede kullanıyorum, normal kullanımla 2-2,5 gün gidiyor, çok az kullanımla 4 gün gitmesi normal fakat aktif kullanan biri için 4 gün gitmesi çok zor bunu herkes biliyor, sizlerin piller artık eskimis olabilir belki ya da kullandıgnız programlar, arka planda calısan programlar, özellikle de ekran parlaklıgı ve 3G batarya sürenizi etkiler

sağol ama bunları biliyorum bunların hiçbiri olmamasına rağmen 1 gün anca gidiyor kullanmadan
    tel. 2 aylık bataryanın ömrü kısalmış olamaz .arkaplanda uyg. çalışmıyor + menüden bile tamamen çıkış yaparım her zaman + 3G kapalı ama niye böyle anlamadım gitti

• Levent hoca nerelerde bilen duyan gören varmı ses seda yok

Orijinalden alıntı: D-Assault

quote:

Orijinalden alıntı: ovozsan

quote:

Orijinalden alıntı: openstar

Hocam durum nedir ne zaman fix li versiyonu yukluyoruz :)
    ayrıca aynen yukarıdakı soruna az once rastladım video ızlerken telefon resetlenıyor

Tam yükliyecektim bu hatayı gördüm...Ben serviste giderken dizileri falan izliyorum telefonda (Telefonun hafızasından, internetten değil)... İZleyemiycem mi şimdi?

evet malesef bende yükledim tekrar flash atmak istemiyorum flash atmak değilde sonrasındaki programları yüklemek zaman alıyor 1.5e kadar.1.4te kalmaya devam :)

bu arada arkadaşlar benimde şarjım 2 gün gidiyor internet vs kullanmıyorum 3G kapalı sadece telefon görüşmesi benim için yeterli orjinal yazılımdada ortalama 3 gün gidiyordu zaten

• fateye gore daha az gidiyor sarj
  • arkadaşların ssöylediği şarj sorunu ne yazıkki bendede var. Benimde telefon 2 günden uzun gittiğini görmedim şuana kadar. Bir sorun daha var aslında telefonun şarzı bittiğinde kapanıyor ya kapandıktan sonra şarja takıyorum bi müddet sonra telefon açılıyor şarj gösterme ekranı. ondan sonra telefonu açıyorum ama telefondaki tuş ışıkları yanmıyor açıldıktan sonra ve tuş kilit yan taraftaki kaydırma çubuğu çalışmıyor. ekranı keylock ile kitliyorum ama kitlememiş gibi donuyor kalıyor hiç ışık sönmüyor. yani tuşlar kitlimi değil mi belli olmuyor. sadece keylocka tıkladıktan sonra menü tuşuna basarsam kilit aç ekranı çıkıyor. bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 9 Aralık 2011; 21:11:11 >

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

arkadaşların ssöylediği şarj sorunu ne yazıkki bendede var. Benimde telefon 2 günden uzun gittiğini görmedim şuana kadar. Bir sorun daha var aslında telefonun şarzı bittiğinde kapanıyor ya kapandıktan sonra şarja takıyorum bi müddet sonra telefon açılıyor şarj gösterme ekranı. ondan sonra telefonu açıyorum ama telefondaki tuş ışıkları yanmıyor açıldıktan sonra ve tuş kilit yan taraftaki kaydırma çubuğu çalışmıyor. ekranı keylock ile kitliyorum ama kitlememiş gibi donuyor kalıyor hiç ışık sönmüyor. yani tuşlar kitlimi değil mi belli olmuyor. sadece keylocka tıkladıktan sonra menü tuşuna basarsam kilit aç ekranı çıkıyor. bu sorun neyden kayneklanıyor olabilir ?

Aynı sorun dün bende de olmuştu bu büyük bi sorun telefonu yeniden başlatınca düzeliyor ( kapatıp açınca. çünkü yeniden başlatınca düzelmiyor)
    Eee şarjı az giden benle birlikte biçok kişi daha varmış niye hiç benim şarj az gidiyo demiyonuz illa birinin bu konuyu açması mı gerek sadece şarjı iyi gidenler konuşuyo bende benim batarya 2 aylık olmasına rağmen bozuldu zannettim

• quote:

quote:

arkadaşların ssöylediği şarj sorunu ne yazıkki bendede var. Benimde telefon 2 günden uzun gittiğini görmedim şuana kadar. Bir sorun daha var aslında telefonun şarzı bittiğinde kapanıyor ya kapandıktan sonra şarja takıyorum bi müddet sonra telefon açılıyor şarj gösterme ekranı. ondan sonra telefonu açıyorum ama telefondaki tuş ışıkları yanmıyor açıldıktan sonra ve tuş kilit yan taraftaki kaydırma çubuğu çalışmıyor. ekranı keylock ile kitliyorum ama kitlememiş gibi donuyor kalıyor hiç ışık sönmüyor. yani tuşlar kitlimi değil mi belli olmuyor. sadece keylocka tıkladıktan sonra menü tuşuna basarsam kilit aç ekranı çıkıyor. bu sorun neyden kayneklanıyor olabilir ?

Aynı sorun dün bende de olmuştu bu büyük bi sorun telefonu yeniden başlatınca düzeliyor ( kapatıp açınca. çünkü yeniden başlatınca düzelmiyor)
    Eee şarjı az giden benle birlikte biçok kişi daha varmış niye hiç benim şarj az gidiyo demiyonuz illa birinin bu konuyu açması mı gerek sadece şarjı iyi gidenler konuşuyo bende benim batarya 2 aylık olmasına rağmen bozuldu zannettim

Ben aslında yazacaktım da öyle tek kalmıyayım diye birinin yazmasını bekledim . Evet ya anca telefonu açıp kapatacan bende öyle olduğu zaman kapatma tuşuda çalışmıyor. Sadece bataryayı çıkartıp takabiliyorum başka hiç bir türlü düzelmiyor. Ayrıca yok ya bataryada sorun olacağını sanmıyorum çünkü benim batarya seninki kadar geç olmasada ihtiyarda değil . Daha 1 yıl olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 9 Aralık 2011; 21:16:54 >

• quote:

quote:

quote:

Ben aslında yazacaktım da öyle tek kalmıyayım diye birinin yazmasını bekledim . Evet ya anca telefonu açıp kapatacan bende öyle olduğu zaman kapatma tuşuda çalışmıyor. Sadece bataryayı çıkartıp takabiliyorum başka hiç bir türlü düzelmiyor. Ayrıca yok ya bataryada sorun olacağını sanmıyorum çünkü benim batarya seninki kadar geç olmasada ihtiyarda değil. Daha 1 yıl olmadı.

evet o zaman Açma/Kapama tuşu da çalışmıyor bende de öyle
    Levent Hocanın bu duruma el atması gerek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben aslında yazacaktım da öyle tek kalmıyayım diye birinin yazmasını bekledim . Evet ya anca telefonu açıp kapatacan bende öyle olduğu zaman kapatma tuşuda çalışmıyor. Sadece bataryayı çıkartıp takabiliyorum başka hiç bir türlü düzelmiyor. Ayrıca yok ya bataryada sorun olacağını sanmıyorum çünkü benim batarya seninki kadar geç olmasada ihtiyarda değil. Daha 1 yıl olmadı.

evet o zaman Açma/Kapama tuşu da çalışmıyor bende de öyle
    Levent Hocanın bu duruma el atması gerek

Başka çare yok. İnşallah en yakın zamanda sorunumuza çere bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 9 Aralık 2011; 22:51:39 >

• Moonlight'ın Şarj Konusunda Pek Başarılı Olduğunu Söyleyemeyeceğim. Mukayese Etmek Gerekirse Sunrise ile Moonlight Arasında Gözle Görülür Bir Fark Mevcut. Ayrıca Telefonu Aktif Bir Şekilde Kullanan Birisinin Pil Ömrü Maksimum 1 - 1.5 Gündür. Aktif Tabirini Biraz Açmak Gerekirse Günde 2 Saat Müzik, 45 dk. İnternet Bağlantısı, 30 dk. Video İzleme, 10-15 dk. Oyun ve Mesajlaşma Gibi Örnekler Verebiliriz. Tabi Burda 3G Kullanımı, Ekran Parlaklığı, Titreşim Modu, Görsel Efektler Gibi Unsurların Şarj Konusundaki Etkilerini Atlamamak Gerekir Diye Düşünüyorum.

OnePlus 8 Pro

#Never Settle

HUAWEI Mate 20 Pro ★ HTC 10™ ★ Lenovo Y50-70 ★ Sony MDR-XB90EX ★ Sony Xperia Z
  • Hocam ben bir soru daha sormak istiyorum bu 5800 kamerayı c6 daki gibi tam ekran olarak fotoğraf çekmezmiyiz. Onun da bir modu yok mu?
    uygulamaları çıkış diyerek kapatsanız bile bazıları çalışmaya devam eder.. Kill me programı ile çalışanları görebilirsiniz.
    Ayrıca MoonLight da pil sarfiyatı Amper cinsinden yarıya indirilmiştir. Çok daha az pil harcaması adına.
    Tüm bunlara rağmen pil kişiden kişiye ve telefondan telefona değişir..

Bu aralar çok yoğunum. Haftasonuda okuldayım. cfw de 1-2 ekleme yapacağım. istekleriniz varsa belirtin.
    Ayrıca bazı arkadaşlar sorunlardan bahsetmiş.onlarla alakalı şunları söyleyeyim.
    Bu gibi sıkıntılar herzaman olmuyorsa, mutlaka bir uygulamadan kaynaklıdır.
    Ayrıca lütfen fazla ayrıntıya takılmayalım, hatalar eksiklikler olabilir, bizde insanız..

tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 9 Aralık 2011; 23:02:33 >

• bu söylenen hataların hiçbiri yok benim telefonda.gayet memnunum.zaten bir sorun olursa hocam sağolsun hallediyor.
  • Pil konusu almış ilerlemiş..Kim istemezki pil 5 6 gün gitsin.Şuna emin olun Bu yazılımla ilgili çok şey yazmışımdır çizmişimdir.Şuan ki pil moduyla orjinal arasında ben fark görmüyorum çünkü 24 saat dolduktan sonra telefonum Şarjdadır.Orjinalde nasıl kullanıyorsam bu yazılımdada aynı,ki her zaman orjinal yazılım kullanmışımdır.24 saat mail programım senkronilize edilip çalışıyor..İnternette dolaştığım süre toplasam kesik kesik dolaştığım süre 2 saatir..İş seyahati boyuncada 30 dk mp3.Bu günlük hayatımda rutin bi şekilde böyle kullanıyorum..Tabiki internette dolaştığımda program,oyun vs.kurayım indireyim dersem bu süre dahada azalıyor..Ama günlük rutin kullanmamı anlattım ve bu süre 24 saat banada uyuyor hiçde şikayetçi değilim..Bence bu kullanmayla çok çok iyi gidiyor diye bilirim.. (Effeckt kapalı,3.5G açık,Ekran ışığı orta seviyede)
  • Valla çok şaşkınım okuduğum yorumlara. v1.4 kullanıyorum ve şu zamana kadar kurduğum CFW'ler arasında en uzun ve sıkıntısız şarj sunan yazılım diyebilirim. Sanırım telefondan telefona pilden pile fark ediyor bu durum. Ya da :
    Ben CFW kurduktan sonra telefon "batarya zayıf" diyene kadar bekliyorum. Uyarıyı gördükten sonra telefon kapalıyken şarj ediyorum. Şarj tam dolduğu an prizden çekip telefonu açıyorum. Bunu 5 kere filan uyguladıktan sonra batarya inanılmaz bir şekilde kendini buluyor. Sorun yaşayan arkadaşlar bir de bu yolu denesin. Gerçekten şaşıracağınızdan kuşkum yok.
  • şu pil olayına bir açıklık getirelim. C6 yazılımında widgetler olduğu için pil yemesi artar. 1 widget açsanız bile OFW den daha çok pil yer. buna ek olarak ekran parlaklığı çok etkiler. şebekeyi ÇİFT MOD a alırsanız daha çok yer. arka planda çalışan uygulamaları temizlemezseniz boşa şarj yer. ayrıca bir konu daha var. pilleri asla tamamen bitirmeyin. bu telefonlarda Lityum ION pil kullanılıyor. bu pillerin hafıza etkisi yok o yüzden kalibrasyon yani tamamen doldur boşalt doldur boşalt gerekmiyor. ben şahsen hergün yatmadan şarja koyuyorum ve öyle yatıyorum. zaten yeni nesil pil ve yazılımla şarj dolunca akım kesiliyor. tıpkı laptoplardaki gibi.
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • Cahilliğimi mağzur görün, bu Qt nedir tam olarak? Bendeki ilk çağrışımı QuickTime oldu.
    Ryzen 5800X with CUSTOM Water Cooling | Asus ROG Strix B550-F Gaming | Corsair 4x8GB DDR4 3200MHz | Zotac RTX 4070 TI 12GB | WD SN850X 1TB NVMe | 1TB INTEL P660 NVME + 500GB Samsung 860 evo | LG 34WK500 + LG 32GB600-B | Gamepower 1050W PSU | RAZER BLACKWIDOW + RAZER DEATHADDER | Logitech Z5500 | Cooler Master Stacker | Anker Q30 + M-Audio | G930 | PS5 2TB | Switch CFW | PS4 Pro 6TB | PS3 HEN | XboxSeries X |Xbox 360S | Nintendo Wii
    Youtube Kanalım:http://bit.ly/2GkLCAP Teknoloji Odası
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.