Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
80.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bencede şarj çok iyi durumda.baya çok konuşmama ve wifi kullanmama rahmen şarj bitmedi.3.5 gün oldu daha 2 diş var.

bazıları v60 larda şarj sorunu var demiş forumda gördüm.

Moonlight da şarj sorunu yok.deneyin görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 8 Aralık 2011; 9:59:55 >

Bir de benim telefonda fabrika yazılımı yüklü şimdi ben hangisini yükleyeyim?

bunu mu? ===> MoonLight+v1.4+By+Openstar+4x4
    yoksa

bunu mu? ===> MoonLight+V60+CFW+Core+Uda

çok acemiyim kusura bakmayın
  • openstar kardeş bn v1.1 deki menü simgelerini çok beğenmiştm v1.4 ü yükleyerek orda v1.1 deki menü görünümüne geçebilirmiyim olma imkanı varmı veya tema flnda olabilir

Orijinalden alıntı: D-Assault

Arkadaslar ben bu iste acemiyim, flashlamak için hangi yazılım gerekiyor ve nereden indiricez..Bu jaf olayı ne?

yoksa

sordugun iki dosyayida indirip bi klasöre aticaksin ve ilk sayfadaki flas yöntemiyle telefonuna flasliyacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • evet şarj hakikaten mükemmel ilk defa bu kadar uzun şarj gittiğini görüyorum 2,5 gün rahat rahat gidiyor normalde 24 saat ancak gidiyodu.

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

quote:

Arkadaslar ben bu iste acemiyim, flashlamak için hangi yazılım gerekiyor ve nereden indiricez..Bu jaf olayı ne?

yoksa

sordugun iki dosyayida indirip bi klasöre aticaksin ve ilk sayfadaki flas yöntemiyle telefonuna flasliyacaksin.

Peki J.A.F programını nereden bulucam...Diğer sitelerdeki linklere erişim hep engellenmiş..PM atar mısınız? J.A.F versiyonu fark ediyor mu? 1.98.62, 1.98.65 falan var Türkçe olanı var İngilizce olanı var...Kafam baya karıştı

• linklere erişim engellendi diyorsa dns nizi değiştirip girebilirsiniz, jafı indirdikten sonra emülatör kullanarak flaş atabilirsiniz
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Browser....7.3.1.33
    --Link:http://www.multiupload.com/AK9JP44KQ1

Browser cfw de çalışmıyor ne yazikki denedim..

Tarayıcı 7.3.1.31 oldu..

Merakla bekliyorum hocam ya browserin tepkisizliği karşında arada kafayı yiyebiliyor insan :) özellikle okulda el altından telefona bakarken.

• hocam c hafizasini nasil arttirabilirim opera gecmisini sildim degismedi 65,6 mb su anda temizleme programi falan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Aralık 2011; 19:43:51 >

Orijinalden alıntı: -b0Ni

hocam c hafizasini nasil arttirabilirim opera gecmisini sildim degismedi 65,6 mb su anda temizleme programi falan var mi?

programın ismi xclear pyhton uygulaması..pyhton la çlışır arattır bulursun...Hoca kızıyor program paylaşımına:)

Orijinalden alıntı: lsengul

bide hocam videolarda telefon restart ediyor ortalama 10 dk video izledikten sonra ndrive kuramadım pips istiyor mutlaka onunla da bi ilginirsen sevinirm kolay gelsin

pipsli Ndriver mevcut araştır bulursun!

quote:

bide hocam videolarda telefon restart ediyor ortalama 10 dk video izledikten sonra ndrive kuramadım pips istiyor mutlaka onunla da bi ilginirsen sevinirm kolay gelsin

buldum fakat ilk olarak pipsi kurmak istiyor onuda kurarken dahili birleşen hatası veriyor video konusunda fikriniz varmı?

quote:

quote:

buldum fakat ilk olarak pipsi kurmak istiyor onuda kurarken dahili birleşen hatası veriyor video konusunda fikriniz varmı?

Eskiden video çok izlerdim..Servisten geldikden sonra ve bir arkadaşımın tavsiyesine uymak adına Videoyu ne internetten nede kaydettiğim video yu Telefondan izlemiyorum...Bataryanın ısınması telefonun arkasındaki aparatlara zarar verdiğini kart devrelerine zarar verdiğinide öğrendim..Sizin için Yotube programıyla,bi dizinin 15 dklık 1partnı izledim..Sorun yok..
    -N drive içinde pips yüklüymüş demekki telefonunuza o yüzden dahili bileşen hatası alıyorsundur..
    --Veya burdaki pipside denermisin...http://www.multiupload.com/OO6PL0Z05T sonra ndrive yükle..Bende n drive olumlu şekilde çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 8 Aralık 2011; 23:26:29 >

• quote:

Hocam durum nedir ne zaman fix li versiyonu yukluyoruz :)
    ayrıca aynen yukarıdakı soruna az once rastladım video ızlerken telefon resetlenıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovozsan -- 9 Aralık 2011; 0:35:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ovozsan

quote:

ayrıca aynen yukarıdakı soruna az once rastladım video ızlerken telefon resetlenıyor

Tam yükliyecektim bu hatayı gördüm...Ben serviste giderken dizileri falan izliyorum telefonda (Telefonun hafızasından, internetten değil)... İZleyemiycem mi şimdi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ovozsan

quote:

Tam yükliyecektim bu hatayı gördüm...Ben serviste giderken dizileri falan izliyorum telefonda (Telefonun hafızasından, internetten değil)... İZleyemiycem mi şimdi?

sürekli verdigi bi hata degil ama hata sonucta ben de okadar video ızlıyorum fılm ızlıyorum ama ılk defa oldu sureklı oluyor ddeıyoruz.. fıx cıkana kadar yukler kullanırsın ıcın rahat olsun bence

• herkes şarj harika kullanmama rağmen 4 gün gidiyo diyo bende hiç kullanmamama rağmen 1 gün de bitiyor hergün şarj ediyorum neden acaba yardım edermisiniz ?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.