Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
80.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -b0Ni

hocam yasadigim birkac sorunu soyleyeyim

1-ana ekrandaki muzik calar widgetinden girip sarki calarken geri dedigimizde ana ekrana atiyor
    2-operadayken yada menulerde bazen telefon kitleniyor res atmam gerekiyor
    3- programlari flan kurdum c hafizasi 71mb indi son 2 gunde hicbirsey yuklememe ragmen hafiza 66mb dusmus. (oyun muzik operadan int kullandim)
    4- htc clock ve media bar otomatik baslamiyor (cwfden degil ama belki birseyler yapabilirsiniz)

nokianin olmayan bir kulakligi takinca otomatik muzik kulakligi seciyor bu cok guzel.

1-bu sorun bende yok
    2-Bu sorunda yok ancakk mb yüksek sitelere girince programdan çıkıyor menüye atıyor(Buda normal)
    3-C hafızasının dolması sadece program oyun yüklemeyle dolmaz..İnternette gerzerkende verilerin bazılarını kaydener geçmiş vb gibi ya tarayıcıdan silin yada xclear programı kullanabilirsiniz..Ben bu programı kullanıyorum..internette çok gezindiğim için her programın taramasını açıp temizlediğinde 10 mg kadar yer açıyor bana..
    4-Htc clockda sorun yok (Yalnız programı yüklerken size veri alışverişi için bağlantı bağlanması için soru soruyor ben hayır demiştim) O bağlantı isteğine evet deniyseniz belki olabilir..Media Bar (Extra bar sanırım) Evet o programda sıkıntı var otomatik başlamıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 6 Aralık 2011; 19:53:40 >

• quote:

1-ana ekrandaki muzik calar widgetinden girip sarki calarken geri dedigimizde ana ekrana atiyor
    3- programlari flan kurdum c hafizasi 71mb indi son 2 gunde hicbirsey yuklememe ragmen hafiza 66mb dusmus. (oyun muzik operadan int kullandim)
    4- htc clock ve media bar otomatik baslamiyor (cwfden degil ama belki birseyler yapabilirsiniz)

nokianin olmayan bir kulakligi takinca otomatik muzik kulakligi seciyor bu cok guzel.

ilk sorunu ben müzik çaları güncelleyerek atlatmıştım sanırım. gerçi müzik çaları güncellemeyi. openstar üstad tavsiye etmiyordu önceleri diye hatırladım ama bi sor istersen.

Herkes Haddini Bilecek !
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

v 1.4 te hyptotize adlı şarkının gerçek adı ne şarkı güzelmiş

şu parçayı paylaşta bizde dinleyelim olurmu

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

1-bu sorun bende yok
    2-Bu sorunda yok ancakk mb yüksek sitelere girince programdan çıkıyor menüye atıyor(Buda normal)
    3-C hafızasının dolması sadece program oyun yüklemeyle dolmaz..İnternette gerzerkende verilerin bazılarını kaydener geçmiş vb gibi ya tarayıcıdan silin yada xclear programı kullanabilirsiniz..Ben bu programı kullanıyorum..internette çok gezindiğim için her programın taramasını açıp temizlediğinde 10 mg kadar yer açıyor bana..
    4-Htc clockda sorun yok (Yalnız programı yüklerken size veri alışverişi için bağlantı bağlanması için soru soruyor ben hayır demiştim) O bağlantı isteğine evet deniyseniz belki olabilir..Media Bar (Extra bar sanırım) Evet o programda sıkıntı var otomatik başlamıyor..

sunrise kullanirken c hafizasi azalmiyordu ondan garip geldi bana. htc programindada dedigin sekilde birsey sormadi. thinkchangedeki kurulu

• quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

quote:

ilk sorunu ben müzik çaları güncelleyerek atlatmıştım sanırım. gerçi müzik çaları güncellemeyi. openstar üstad tavsiye etmiyordu önceleri diye hatırladım ama bi sor istersen.

evet o yuzden bende guncellemedim bir sorun oldu mu sende?

• vallaha ne desem yalan :). müzik çalarda benim flashlarken bi hatamdan dolayı sanırım müzik listesi oluşturmada falan sorunlar yaşıyorumda bu güncellemeden önce de vardı. onun dışında bir hata görmedim ama olursada sorumluluk almayayım :).

quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

quote:

evet o yuzden bende guncellemedim bir sorun oldu mu sende?

sunrise da ön belekleme cashe e den okuyordur..Ama moonlight c den okuyor o yüzden c doluyor..Ama en verimlisi c de olmasıdır..Tarayıcıdan atma problemi azalır..

• quote:

1- Ana menüden tıkladığında, direk uygulama açılır, değilmi?....Yani menü açılmaz.. Müzik çalardan geeri dediğinde de en son nerde ise oraya döner, yani ev ekranına. Bu konuda sorun yok.. Dosya yöneticisinde de bu öyledir. Ordan açıldığında müzik ve geri dendiğinde yine dosya yöneticisine gider. Direk müzik çaları açarsan menüden, geri dediğinde menüye döner.. sorun yok yani...

2-opera 30mb ram yiyen bir uygulama, bu şekilde olması normal..

3- atacanında dediği gibi cache bellek c de olduğunda olur. en iyisi bu tabi. arada tem,zlemek lazım..

4-valla uygulamalardan kaynaklı bir durum bu. ben yinede bakim ama, uygulamaların hangi birini düzeltebilirizki.. sonu yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Battalgazi1905

quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

openstar hocam. bir zamanlar orion'un 2.3 versiyonunda kullandığınız bir font vardı. o, herkes tarafından çok sevilmişti. o fontu bu cfw için düzenleyebilir misiniz?

Hangi fonttuki o hatırlayamadım...

buyrun hocam. bu linkte. http://www.multiupload.com/IZR6Y9CSG6

Kardeş eminmisin bu fontlardan..
    içindeki 4 font dosyasıda farklı fontlara ait..

• quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

samsung hyptotize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 6 Aralık 2011; 23:23:39 >

• Şu yapmış olduğunuz programı birde N73 Müzik Edition için yapabilir misiniz ?

quote:

quote:

quote:

openstar hocam. bir zamanlar orion'un 2.3 versiyonunda kullandığınız bir font vardı. o, herkes tarafından çok sevilmişti. o fontu bu cfw için düzenleyebilir misiniz?

Hangi fonttuki o hatırlayamadım...

buyrun hocam. bu linkte. http://www.multiupload.com/IZR6Y9CSG6

Kardeş eminmisin bu fontlardan..
    içindeki 4 font dosyasıda farklı fontlara ait..

eminim hocam. orion 2.3'ün fontları. isterseniz rofs dosyasını açıp bakabilirsiniz.

• Bende ilk başta zilseslerim diye klasör açmıştım mp3 attım olmamıştı..Music dosyasının içindekileri kopyalayıp Zilseslerime yapıştırdım yine olmamıştı..Yalnız Hem Music klasöründe olsun mp3 ler hem zilseslerimde,o zaman Olur..

quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996
    ben bunu denedim ama bende olmadı kaç kere denedim hemde görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 7 Aralık 2011; 0:21:57 >
    Atacan
  • hocam 1.5 ne zaman çıkacak daha doğrusu çıkacakmı daha önce de belirttim orion cicor serileri dahil telefonu aldığım günden beri aktif olarak senin CFW leri kullandım hiçbirisinde sorun yaşamadım ama bu 1.4 de takıntılar oldu.

-1. settwizard çalışmıyor
    -2. haritalar açılmıyor
    -3. eski smylis daha güzeldi.
    -4. bazı programlar direk menüye atıyor
    -5. e-mail geri gelsin lazım alıyor(e-mail geldiğinde telefonun haber vermesi yoksa web'den de bakabilirim sorun değil)

+1. dokunmatik süper olmuş (c6-01 gördükten sonra bu telefon hala bana göre basmatik :) )
    +2. tarayıcı 1.1 göre daha güzel 1.1 de dokunmayı geç algılıyordu (alltaki tuşlar)
    +3. kamera kullanılıyor hatasını hiç almadım
    +4. operadan atma sorununu hiç yaşamadım 7-8 sayfa açmama rağmen
    +5. Qt sorunu çözülmüş (onayladım :) )

bunlar benim şahsi görüşlerim. işcep vs bazı programlar açılmıyor (bazen) yeniden 1.4 yüklemek istemiyorum umarım en kısa sürede 1.5 çıkartırsın hocam dört gözle bekliyorum. Kolay gelsin hocam...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

samsung hyptotize

teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: canhavli38

hocam 1.5 ne zaman çıkacak daha doğrusu çıkacakmı daha önce de belirttim orion cicor serileri dahil telefonu aldığım günden beri aktif olarak senin CFW leri kullandım hiçbirisinde sorun yaşamadım ama bu 1.4 de takıntılar oldu.

-1. settwizard çalışmıyor
    -2. haritalar açılmıyor
    -3. eski smylis daha güzeldi.
    -4. bazı programlar direk menüye atıyor
    -5. e-mail geri gelsin lazım alıyor(e-mail geldiğinde telefonun haber vermesi yoksa web'den de bakabilirim sorun değil)

+1. dokunmatik süper olmuş (c6-01 gördükten sonra bu telefon hala bana göre basmatik :) )
    +2. tarayıcı 1.1 göre daha güzel 1.1 de dokunmayı geç algılıyordu (alltaki tuşlar)
    +3. kamera kullanılıyor hatasını hiç almadım
    +4. operadan atma sorununu hiç yaşamadım 7-8 sayfa açmama rağmen
    +5. Qt sorunu çözülmüş (onayladım :) )

bunlar benim şahsi görüşlerim. işcep vs bazı programlar açılmıyor (bazen) yeniden 1.4 yüklemek istemiyorum umarım en kısa sürede 1.5 çıkartırsın hocam dört gözle bekliyorum. Kolay gelsin hocam...

1 - email olmadığından çalışmıyor..
    2- haritalarda sorun yok bende açılıyor., ovi maps güncellediysen açılmayabilir..
    3- valla smiley sevke bağlı herhalde..
    4- programların menüye atması, programla alakalı bir sıkıntı, yada o anda ki ram miktarıyla alakalı..
    5- e-mail geri geliyor. diğer sorunlarıda çözecek..

Ayrıca yeni çıkacak sürümün adını değiştiriyorum. Bazı karışıklıkları önlemek amacıyla..
    Yeni çıkacak sürümün adı,

MoonLight PEv2
    olacak..

sapla samanı ayıralım..

• hocam orion 2.3 fontu ile ilgili düşünceleriniz ne? asıl cfw'ye koymasanız bile bu cfw için düzenleyebilir misiniz? bi de spb weather programında derece ikonları kutucuk olarak görünüyor. onu düzeltebilir misiniz?

hocam orion 2.3 fontu ile ilgili düşünceleriniz ne? asıl cfw'ye koymasanız bile bu cfw için düzenleyebilir misiniz? bi de spb weather programında derece ikonları kutucuk olarak görünüyor. onu düzeltebilir misiniz?

bu fontlarda 6 sayfa ifade ikonu yok. tek tek eklemek gerekir.. sbp weather daki durumda fonttan kaynaklı. bence bu fonta gerek yok. uğraştırır çünkü..
    başka değişik ve güzel bir font bulamazsam, N8 fontu kullanacağım..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.