Şimdi Ara

Moonlight (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konusu

Başrollerinde Trevante Rhodes, Naomie Harris, Andre Holland ve Mahershala Ali’nin yer aldığı Moonlight’tan ilk fragman görücüye çıktı. Yönetmenliğini Barry Jenkins’in üstlendiği film, Tarell McCraney’in In Moonlight Black Boys Look Blue isimli tiyatro oyunundan uyarlanıyor.

Galasını önümüzdeki ay Toronto Film Festival’da yapacak olan Moonlight, daha önce birçok kez film ve dizilere konu olan Miami’deki uyuşturucu çeteleri arasındaki savaşları konu ediyor. Senaryosu da Jenkins tarafından uyarlanan film, Brad Pitt’in kurucusu olduğu Plan B Entertainment tarafından yayınlanacak.

Ekim ayında Amerika ve Kanada’da vizyona girecek filmin Türkiye’de ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

Fragman

http://www.imdb.com/title/tt4975722/

• hocam belli olmadı mı bu filmin ne zaman türkiye de vizyona gireceği sabırsızlanıyorum izlemek için...
    internette herhangi bir bilgi bulamadım...altyazı sı da çıkmamış indirip altyazılı izlerim genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacizm

hocam belli olmadı mı bu filmin ne zaman türkiye de vizyona gireceği sabırsızlanıyorum izlemek için...
    internette herhangi bir bilgi bulamadım...altyazı sı da çıkmamış indirip altyazılı izlerim genelde

17 Şubat 2017 gözüküyor Türkiye vizyon tarihi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: pacizm

hocam belli olmadı mı bu filmin ne zaman türkiye de vizyona gireceği sabırsızlanıyorum izlemek için...

17 Şubat 2017 gözüküyor Türkiye vizyon tarihi.

süper bir filmmiş hocam bi de tam benim tarzım bi an önce izlemek isterdim...
    teşekkürler
  • Fragman çok güzel, kesinlikle izlemeyi düşünüyorum.
  • metascore 99 almış ohaaa dedim golden globe'u da aldı

Brad yapımcısıymış youtubeda dolaşırken gördüm filmi

Allah izin verirse gidicem
  • BluRay geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Black Summer (2019) Netflix
    6 yıl önce açıldı
    Mad Men (2007-2015)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Film, yarın ülkemizde vizyon diyor. oscar adayı bir film. hafta sonu için iyi bir tercih olabilir.
  • Tam bi oscar filmi, siyahiler oynuyo ve filmin merkezinde gay çocuk var anladığım kadarıyla. Oscar adaylığından sonra bi deneyeyim dedim ama yarısında öpüşme sahnesinde tiksinip kapattım.

Ayrıca izlediğim süre boyunca konuşmalarda ki gramer bozuklukları kulağımı kanattı, bilinçli yapmışlar tabi ama çok battı bana. Who is you, they doesn't, she do vs. Bi kapatma sebebim de buydu

Oscar da en iyi filmde bunu seçerlerse şaşırmayacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanzee kullanıcısına yanıt
    Oscar bu sene sıkıntı biraz. Bu filmi veya Hidden Figures'ü seçerlerse "Sırf siyahileri anlattığı için seçildi." diyecekler. Hacksaw Ridge seçilirse "ABD propogandası yapıldığı için seçildi." denilecek. Ben de şahsen La La Land seçilirse çok kızarım. O zaman da ben çıkıp "1950'lerin müzikallerine benzediği için seçildi." diyeceğim.
    Yani bu sene kimse seçilen filmden mutlu olmayacak.
  • metascore denen zırvaya takılmamak lazım. ne muhteşem filmlere düşük puan verdi çakma eleştirmenler.

• Film anlatmak istediğini sade ve gerçekçi bir şekilde anlatıyor. Karakterin 3 ayrı evresi için seçilen oyuncular nokta atışı olmuş. Toplu performans konusunda yılın en iyilerinden, kadraja giren her oyuncu döktürmüş. Özellikle Naomie Harris etkileyiciydi. Kurgusu da çok iyi, herkes La La Land'ı favori gösterirken bu film aradan sıyrılıp en iyi film ödülünü alırsa şaşırmam.
  • herkese hitap etmeyen bir film konuda da görüldüğü gibi
    afişi ne kadar güzel olmuş filmi izleyince daha bir hoş geldi

annesiyle olan ilişkisi ve annesinin davranışları, babasının olmaması, bir baba figürü olarak gördüğü adamın ölümü, cinsel kimliği yüzünden dışlanması ve dayak yemesi, bir kişiye bağlanması onca yıldan sonra "You're the only man who ever touched me" cümlesi. üç farklı zaman dilimini güzel işlemişler.
    aslında oscarlık bir film değil bence. dışlanmışlığı iyi hissettirdi ama bu bayağı klasik bir konu. bu senenin boyhood'u galiba. bütün ödülleri toplayabilir de belli olmaz
  • 2017 En İyi Film Oscar'ı.
  • Ben de çok beğenemedim bu filmi. Metacritic puanı aşırı yüksek bence. Yine de tebrik etmek gerekir sonuçta en iyi film ödülünü aldılar

• Filmi izlemeden yorum yapmak doğru olmaz ama sırf siyahi ve gay içerikli olduğu için Oscar aldı diyolla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film çok iyi. En iyi film Oscarı için birşey diyemem ama 8 puanı hak ediyor benim gözümde.
  • Kappa Face kullanıcısına yanıt
    Yardımcı oyuncular çok başarılıydı birde chironı oynayan elemanlar çok iyiydi yönetmeni burada tebrik etmek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin konusu daha önce görmediğimiz bir şey değil. Oyuncuların wooaah süper dedirten bir performansı yok. Müzikler keza öyle. Filmin öne çıkan bir tarafı yok. Fakat eşcinsel ve siyahi olduğu için tüm Oscarları topladı. Buna itiraz edecek birisi olduğunu sanmıyorum çünkü film ortada.
    Kötü bir filmde sırf bu konular işleniyor diye ödül vermek en büyük ayrımcılıktır bence. Filmleri ırk veya cinsiyete göre değil de film olarak değerlendirmek gerekiyor.

Ben Meta'yı tiklemeyeli uzun zaman oluyor. Saçma sapan oy verdikleri çok oluyor. Meta'ya güvenip bir şey izlemeyin derim.
  • Bu film için türkçe altyazıyı nasıl bulabilirim? Tüm sitelerden kaldırılmış Elinde olan varsa PM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.