Şimdi Ara

Monütörü Kırdım :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Prison Break - The Conspiracy diye bir oyun vardı oynamak istediğim çok yeni bir oyun değil bi bölümde takıldım yaklaşık 20-30 kere aynı şeyi yapmak zorunda kaldım 40. kez uğraştığımda yine sonuç alamadım ve monütöre ışık hızında yumruk attım (not:monütör led yani 1-2 cm kadar kalınlığı var) elim monütörün önünden girdi arkasından çıktı o değil 400 TL vermiştim ona :( neyseki evde bitane daha monütör buldum ama onun yerini tutmuyor led sonuçta :( bundan böyle monütöre değilde sinirlendiğimde masaya vurmaya karar verdim.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • Atmadıysan bana yolla ne kadar koparabilsek kardır.

Orijinalden alıntı: gam3hunter

:) sonra seni uyandırdılar mı...?? led ekrana yumruk atarsan arkasından elin çıkmaz kardeş ne kadar ince olursa olsun ekran çatlar esner ama içinden geçmez elin :)

http://www.stupidgifs.com/images/full/216.gif

Orijinalden alıntı: gam3hunter

:) sonra seni uyandırdılar mı...?? led ekrana yumruk atarsan arkasından elin çıkmaz kardeş ne kadar ince olursa olsun ekran çatlar esner ama içinden geçmez elin :)

kardeş öyle bi geçer ledki

• Bu geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Bu geldi aklıma

yumruk şiddeti aynı ama yumruk okadar çok geçmedi

• Elini elektrik falan çarpmadı mı la senin?
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Bu geldi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

Prison Break - The Conspiracy diye bir oyun vardı oynamak istediğim çok yeni bir oyun değil bi bölümde takıldım yaklaşık 20-30 kere aynı şeyi yapmak zorunda kaldım 40. kez uğraştığımda yine sonuç alamadım ve monütöre ışık hızında yumruk attım (not:monütör led yani 1-2 cm kadar kalınlığı var) elim monütörün önünden girdi arkasından çıktı o değil 400 TL vermiştim ona :( neyseki evde bitane daha monütör buldum ama onun yerini tutmuyor led sonuçta :( bundan böyle monütöre değilde sinirlendiğimde masaya vurmaya karar verdim.

bidahakine ips panel almanı tavsiye ederim darbelere karşı dayanıklıdır gerçi led de bulamazsın ama neyse o zaman tek çare oyunu easy de oynaman kesin çözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

Prison Break - The Conspiracy diye bir oyun vardı oynamak istediğim çok yeni bir oyun değil bi bölümde takıldım yaklaşık 20-30 kere aynı şeyi yapmak zorunda kaldım 40. kez uğraştığımda yine sonuç alamadım ve monütöre ışık hızında yumruk attım (not:monütör led yani 1-2 cm kadar kalınlığı var) elim monütörün önünden girdi arkasından çıktı o değil 400 TL vermiştim ona :( neyseki evde bitane daha monütör buldum ama onun yerini tutmuyor led sonuçta :( bundan böyle monütöre değilde sinirlendiğimde masaya vurmaya karar verdim.

o oyunu bilirim, arkadasimdan almistim o kadar gIcIkki oyun arkadasimin olmasaydi param parça edecektim sinirden...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.