Şimdi Ara

Mont Tavsiyesi, Revit Adrenaline Mont nasildir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Izmirde yasiyorum, gezi amacli kullandigim icin (Yzf R25) soguk ve yagmurlu havalarda motor kullanmiyorum. Tekstil mont ile deri mont arasinda kaldim. 4 mevsim mont istiyorum almisken iyisini alip yaz ve baharda giymek. Tesadufen Revit adrenaline deri montu gordum. Mont cok guzel geldi hem motorla hemde gunluk olarak kullanna imkanida var. Deri montu yazin giye bilirmiyiz, bosuna okadar para verme diyenler 4 mevsim guzel bi mont tavsiye edebilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmirde havalar nasıl oluyor bilmiyorum fakat yazın baya sıcak olabileceğini tahmin ediyorum.

Normal bir deri montla yazın istersen çık bir gez o zaman anlarsın yazın kullanıp kullanmayacağını. Ha ben sana kullanma yada kullanamazsın demiyorum tabii ki giyersin fakat çok terletir fakat koruman sağlam olmuş olur.

Tavsiyem yazın fileli bir mont, kışın ise kışlık yada deri bir mont alman daha mantıklı.

4 mevsim dedikleri yazın iç astarı çıkarsan bile terleten montlar olduğunu duydum.

Seçim senin.

Not: Kış/yaz farketmeden deri mont giyen birini tanıyorum. Ama bu forumda değil.
  • Deri montu severim yillardirda deri mont giydim ama motor icin uretilmis mont giymedim. Bu montun ic astari cikiyor. Merak ettigim astar cikinca kullanimi nasil. Kullanan varsa sorunun cevabi onda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Deri montu severim yillardirda deri mont giydim ama motor icin uretilmis mont giymedim. Bu montun ic astari cikiyor. Merak ettigim astar cikinca kullanimi nasil. Kullanan varsa sorunun cevabi onda.

Astarı çıksa bile deri mont hocam yazın bilmiyorum ben şahsen kullanmazdım o sıcakta bunaltır sonra köşeye atarsınız o zaman daha kötü en azından fileli mont alırsınız püfür püfür gidersiniz en azından deri kadar terletmez kanısındayım.

Ama tabii kullanan birileri varsa yorumu daha yerinde olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xieorn

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Deri montu severim yillardirda deri mont giydim ama motor icin uretilmis mont giymedim. Bu montun ic astari cikiyor. Merak ettigim astar cikinca kullanimi nasil. Kullanan varsa sorunun cevabi onda.

Astarı çıksa bile deri mont hocam yazın bilmiyorum ben şahsen kullanmazdım o sıcakta bunaltır sonra köşeye atarsınız o zaman daha kötü en azından fileli mont alırsınız püfür püfür gidersiniz en azından deri kadar terletmez kanısındayım.

Ama tabii kullanan birileri varsa yorumu daha yerinde olacaktır.

Meret pahali oldugu icin kullananda az oluyor onlarida bulma umidiyle actim konuyu.

Olmadi tekstil mont buldum onlarda baya hosuma gitti.

Revit Jupiter 2

Alpinestar Enforce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outdoor Pantalon Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Mont/Kaban Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Mont önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.